10 причин, щоб найняти агента з нерухомості

Сьогодні в Інтернеті є величезна кількість інформації і клієнти іноді запитують: «Навіщо нам наймати агента з нерухомості?»
Вони цілком справедливо задаються цим питанням, якщо вони реально можуть купити або продати квартиру через інтернет або за допомогою звичайних маркетингових і рекламних каналів без агента з нерухомості.
Так, деяким це вдається, багатьом - ні. Так що, якщо і у вас виник той же питання, ось 10 причин, чому ви, можливо, задумаєтеся про наймання професійного агента з нерухомості.
1. Освіта і досвід.
Вам не потрібно знати все про покупку і продаж нерухомості, якщо ви наймаєте справжнього професіонала нерухомості. Генрі Форд якось сказав, що, коли ви наймаєте людей, які розумніші, ніж ви, це доводить, що ви розумніші, ніж вони. Хитрість полягає в тому, щоб знайти потрібну людину. Так чому б не найняти людину з великими знаннями і досвідом в питаннях нерухомості, ніж у вас? Ми всі шукаємо спосіб, як зберегти наш дорогоцінний час, і звернення до професіонала дозволяє зробити це.
2. Агенти - це буфер.
Агенти приймають на себе всі настирливі турботи, пов'язані з купівлею або продажем нерухомості. Якщо ви купуєте квартиру, то ваш агент візьме на себе обов'язки по спілкуванню з агентами продавців, не дозволяючи їм тріпати ваші нерви. Якщо ви продавець, то ваш агент буде фільтрувати всі порожні телефонні дзвінки і відсіють тих, персон, які тільки ходять на екскурсії по квартирам, зображуючи покупців. У той же час ваш професійний агент чітко визначить справжнього покупця, і закріпить його серйозні наміри щодо придбання вашої квартири.
Сьогодні в Інтернеті є величезна кількість інформації і клієнти іноді запитують: «Навіщо нам наймати агента з нерухомості


3. Знання району.


У агентів більш глибокі знання і вони знають всі особливості не тільки нерухомості, але і самого району, де ця нерухомість розташована. Вони можуть грамотно підкреслити достоїнства то чи іншого розташування будови при продажу нерухомості, і в той же час звернути увагу клієнта на можливі проблеми при підборі квартири. Вони можуть визначити зіставні ціни продажів, а так само підказати вам, де можна знайти найближчу школу, поліклініку, дитячий сад, магазин або зупинку громадського транспорту.
4. Знання цін.
Всупереч існуючій думці, агенти не встановлюють ціни для продавців або покупців. Проте, агент може зорієнтувати клієнтів у правильному напрямку.
Агенти продавця проситимуть покупців зважити всі аргументи, які вони, агенти, призводять і зробити висновки про ціну.
З іншого боку, якщо ви - покупець, ви знаєте тільки те, що квартира продається за 1 350 000 рублів. А ось ваш агент знає, що ця квартира до косметичного ремонту продавалася за 1 000 000 рублів, і що за 65 днів на ринку угоди по ній вже двічі зривалися.
5. Інформація про стан ринку.
Агенти з нерухомості знають про те, які ринкові умови і як будуть впливати процес продажу або покупки квартири. Такі дані, як середня вартість квадратного метра в квартирах подібних вашої, середні ціни продажу, тривалість експозиції і співвідношення цін пропозиції і продажу, серед інших критеріїв, матимуть величезний вплив на те, що ви, в кінцевому рахунку, вирішите зробити.
6. Професійне співтовариство.
Агенти з нерухомості взаємодіють з іншими фахівцями, які надають послуги, які вам знадобляться при купівлі або продажу квартири.
7. Навички ведення переговорів і конфіденційність.
Кращі агенти добре ведуть переговори, тому що, на відміну від більшості покупців і продавців, вони можуть уникнути емоційних аспектів угоди. Вони цього навчені. Це частина їх посадових обов'язків. Вони професіонали, які найкращим чином представляють інтереси клієнта при проведенні переговорів, і в той же час вони ретельно зберігають конфіденційну інформацію.


8. Проведення паперової роботи.


Сьогодні попередні договори, договори купівлі-продажу, розписки і т.д. в цілому можуть становити до десятка сторінок, а то і більше. І це не включаючи виписки з ЕГРП, кадастрові паспорта і різні довідки, запитувані в залежності від обставин угоди. У більшості випадків пакети документів для проведення операцій з нерухомістю це середньої товщини папки і одна крихітна помилка або недогляд можуть привести вас до суду або коштувати вам багатьох тисяч рублів.
9. Питання після здійснення угоди.
Навіть сама гладка угода, яка пройшла без ускладнень може мати наслідки.
Можуть «спливти» питання, які не були враховані в хвилюванні при здійсненні угоди. При цьому один дзвінок вашому агенту може виправити ситуацію. Хороші агенти завжди готові допомогти. Гідний і чесний агент не залишить вас в скрутному становищі.
10. Побудова відносин на майбутнє.
Основа успіху агента з нерухомості і продовження його кар'єри - це рекомендації клієнтів. Саме ця обставина, як ніщо інше, активно стимулює агентів, робити все, щоб клієнти були щасливі і задоволені їх роботою.

Так чому б не найняти людину з великими знаннями і досвідом в питаннях нерухомості, ніж у вас?

Новости