10 недорогих магазинів і марок, яких не вистачає в Росії - The Village

  1. 10 недорогих магазинів і марок, яких не вистачає в Росії - The Village У той час як великі московські...
  2. 10 недорогих магазинів і марок, яких не вистачає в Росії - The Village

10 недорогих магазинів і марок, яких не вистачає в Росії - The Village

У той час як великі московські універмаги і концепт-сторі продовжують привозити нових дизайнерів, нехай і в меншому обсязі, мас-маркет зникає з російського ринку. За минулі півроку через різке падіння рубля і підвищення вартості оренди в Москві закрилися британські New Look і River Island, а гіганти Zara і Topshop скоротили кількість магазинів по всій країні. Здається, якщо найближчим часом нічого не зміниться, купити в Москві пальто дешевше 6 тисяч рублів або сорочку менше ніж за 2 тисячі можна буде тільки в Uniqlo і Monki.

The Village згадав ще десять недорогих марок і магазинів, яких не вистачає в Росії. Половину з них можна замовити онлайн, покупки в інших доведеться відкласти до наступної відпустки.

Чутки про відкриття COS так і не підтвердилися, марка не поспішає до Росії, тому шукати лаконічні топи і структурні пальто доводиться в закордонних поїздках або замовляти друзям. COS належить шведському концерну Hennes & Mauritz, але мало чим нагадує строкаті магазини H & M. Йти сюди прийнято за простими тільняшку, мінімалістичним аксесуарами, об'ємними брюками, в яких можна ходити на роботу і не соромно - на вечірку, і іншими речами, що складають основу будь-якого гардероба. Ціни в COS на порядок вище, ніж в H & M, а й асортимент швидше нагадує другу лінію Acne, якби така існувала, ніж мас-маркет в звичному розумінні цього слова.

Наймолодший підрозділ шведського концерну H & M, що з'явилося трохи менше двох років тому. Зазвичай магазини марки є сусідами з вищезазначеним COS, а асортимент радує буйством фарб, светрами з пристойним складом, симпатичною лінійкою нижньої білизни і цікавою вибіркою взуття. Крім цього, уваги заслуговують серія косметичних засобів & Other Stories з мінімалістичним дизайном і аксесуари, які тут стоять не сильно дорожче, ніж в H & M. Періодично марка випускає колаборації з молодими шведськими дизайнерами, а минулого літа у всіх магазинах можна було застати капсульну колекцію Вікі Газінская.

Зараз & Other Stories є в більшості великих європейських міст, але для російських покупців залишається недоступним навіть онлайн-магазин: доставки в РФ немає, російські карти до оплати не приймаються.

Зараз & Other Stories є в більшості великих європейських міст, але для російських покупців залишається недоступним навіть онлайн-магазин: доставки в РФ немає, російські карти до оплати не приймаються

У усіченому варіанті в різний час існувала у вигляді скромного корнера в Podium Market і Trends Brands (7-10 предметів з минулих колекцій тут можна знайти і зараз), американська марка American Apparel славиться недорогий базової одягом на всі випадки життя. Уява вражає в першу чергу немислиму кількість кольорів, передбачене для кожної моделі. Окремої згадки заслуговує лінійка Vintage , Одяг і аксесуари для якої баєри марки шукають в вінтажних магазинах і секонд-хендах по всьому світу. Незважаючи на всі скандали навколо провокаційних зйомок, марка продовжує знімати неоднозначні лукбука і пишається тим, що герої рекламних кампаній American Apparel - не професійні моделі, а прості люди (або Саша Грей ).

Якщо поїздка в Америку в найближчі плани не входить, спробувати знайти вподобані речі марки можна на сайті Asos: тут представлені деякі базові моделі American Apparel.

Американська марка не прагне до Росії, але справно відправляє посилки в будь-яку точку планети (для РФ з недавніх пір вартість доставки підскочила до 1 900 рублів). Крім повсякденних речей для дітей і дорослих, тут купують недорогі весільні сукні, які не робить наречену в торт і подобаються навіть завзятим мінімаліст. Для мініатюрних дівчат існує окрема лінійка Petite , Як і для власниць пишних форм ( Tall і Sizes 16-20 ) Або нестандартного розміру ноги. Вартість одягу порівнянна з цінами в Massimo Dutti, зате асортимент поповнюється практично щодня і відрізняється куди більшою розмаїтістю.

Тихо і безслідно зникла з Росії минулої весни шведська марка також входить в концерн H & M. Крім чоловічого і жіночого верхнього одягу і взуття, марка має власну лінійкою нижньої білизни і аксесуарів. Проте основна спеціалізація Cheap Monday - це джинси і ненудні речі з деніму на кшталт суконь-трапецій, курток-варёнок і ультракоротких шортів.

З тих пір як минулого літа закрився корнер марки в «Кольоровому», замовляти джинси Cheap Monday припадає на Asos. Підбірка тут в рази скромніше, ніж на офіційному сайті, але онлайн-магазин Cheap Monday в Росію не доставляє.

Підбірка тут в рази скромніше, ніж на офіційному сайті, але онлайн-магазин Cheap Monday в Росію не доставляє

Primark - британський аналог шведського H & M і американського Forever 21. Купувати тут варто недорогі речі для дому, гумки для волосся, обгортковий папір, тапочки зі смішними пиками і інші непотрібні, але милі речі, викинути що не буде шкода через пару місяців, коли вони набриднуть . Крім дрібниць, в магазинах марки представлена ​​повноцінна лінійка дорослої, підліткової та дитячого одягу, простенька взуття, речі для сну та аксесуари по неправдоподібно скромним цінами.

H & M і Forever 21, що відкрився в Москві порівняно недавно, частково покривають недолік мас-маркету в місті, але ми за різноманітність.

Оcнован в кінці позаминулого століття американська марка Abercrombie & Fitch починала з продажу спортивного обмундирування, рушниць для полювання, рибальських снастей і наметів. Незабаром обраний курс змінився, і зараз в магазинах представлена ​​повсякденна чоловічий і жіночий одяг та парфумерія. У Abercrombie & Fitch, подібно American Apparel, з рівним успіхом можна знайти плаття з геометричним принтом, пару джинсів будь-посадки, однотонну футболку або вовняний дафлкот. В цілому речі можна охарактеризувати двома словами - «повсякденні» і «зручні», при цьому мас-маркет не захоплюється копіюванням подіумних образів люксових марок.

Росія входить в список країн, куди онлайн-магазин марки здійснює доставку, але покупцям варто запастися терпінням (посилка добирається до Москви за дві-три тижні) і бути готовими заплатити за доставку від 40 до 100 доларів (залежить від суми замовлення).

Росія входить в список країн, куди онлайн-магазин марки здійснює доставку, але покупцям варто запастися терпінням (посилка добирається до Москви за дві-три тижні) і бути готовими заплатити за доставку від 40 до 100 доларів (залежить від суми замовлення)

Заснована в 1992 році, американська марка Anthropologie не дуже відома за межами США. Продається тут недорогий жіночий одяг і взуття, нижню білизну, аксесуари, весільні наряди, предмети декору, меблі та взагалі практично все, що може знадобитися людині, що зайшов у великий шопінг-мол. Ціни варіюються від 4 тисяч рублів за літнє плаття в дрібний квітка і доходять до 15 тисяч за вовняне пальто або шкіряну косуху. У самостійний розділ винесені сукні нареченої і її подружок, аксесуари та взуття для урочистого заходу, а також святковий декор (аж до запрошень для кожного члена сім'ї та підставок під обручки).

Замовити доставку можна практично в будь-яку точку планети, в тому числі і в Росії.

Аналогів американської мережі Urban Outfitters в Москві як і раніше немає. У мультибренд, розкиданих у всій Європі і Америці, можна знайти практично все: найпопулярніші моделі Nike, останні колаборації Vans, світшоти Maison Kitsune, що є сусідами з футболками Obey, вінтажний розвал з картатими сорочками, недорогі сукні для літніх фестивалів і добру сотню не самих популярних , але від того ще більш привабливих молодих і недорогих марок. Крім одягу і взуття, в магазинах Urban Outfitters продається косметика, музичні платівки, книги, подарункові альбоми і предмети інтер'єру на кшталт підвісних гойдалок і м'яких пуфів у вигляді гігантського пончика.

Онлайн-магазин Urban Outfitters здійснює доставку по всьому світу. Росія не виняток, але час очікування посилки може затягнутися до місяця.

Росія не виняток, але час очікування посилки може затягнутися до місяця

Японський мас-маркет Muji люблять порівнювати з IKEA, але справедливості заради варто відзначити, що меблів тут не так вже й багато. Зате в Muji завжди можна купити піжаму в клітку, кисті для макіяжу, подушку для літака, контейнери для зберігання всіляких дрібниць, неубіваемий валізу і пару ароматичних свічок на здачу. Всі предмети в магазині відрізняються тієї самої простотою і функціональністю, за яку люблять хвалити японських дизайнерів.

На жаль, експансія на російський ринок в найближчі плани мас-маркету не входить. Знайти Muji можна в більшості великих міст Європи, практично повсюдно - в Азії, і в вигляді корнерів в великих торгових центрах на кшталт іспанського El Corte Ingles.

10 недорогих магазинів і марок, яких не вистачає в Росії - The Village

У той час як великі московські універмаги і концепт-сторі продовжують привозити нових дизайнерів, нехай і в меншому обсязі, мас-маркет зникає з російського ринку. За минулі півроку через різке падіння рубля і підвищення вартості оренди в Москві закрилися британські New Look і River Island, а гіганти Zara і Topshop скоротили кількість магазинів по всій країні. Здається, якщо найближчим часом нічого не зміниться, купити в Москві пальто дешевше 6 тисяч рублів або сорочку менше ніж за 2 тисячі можна буде тільки в Uniqlo і Monki.

The Village згадав ще десять недорогих марок і магазинів, яких не вистачає в Росії. Половину з них можна замовити онлайн, покупки в інших доведеться відкласти до наступної відпустки.

Чутки про відкриття COS так і не підтвердилися, марка не поспішає до Росії, тому шукати лаконічні топи і структурні пальто доводиться в закордонних поїздках або замовляти друзям. COS належить шведському концерну Hennes & Mauritz, але мало чим нагадує строкаті магазини H & M. Йти сюди прийнято за простими тільняшку, мінімалістичним аксесуарами, об'ємними брюками, в яких можна ходити на роботу і не соромно - на вечірку, і іншими речами, що складають основу будь-якого гардероба. Ціни в COS на порядок вище, ніж в H & M, а й асортимент швидше нагадує другу лінію Acne, якби така існувала, ніж мас-маркет в звичному розумінні цього слова.

Наймолодший підрозділ шведського концерну H & M, що з'явилося трохи менше двох років тому. Зазвичай магазини марки є сусідами з вищезазначеним COS, а асортимент радує буйством фарб, светрами з пристойним складом, симпатичною лінійкою нижньої білизни і цікавою вибіркою взуття. Крім цього, уваги заслуговують серія косметичних засобів & Other Stories з мінімалістичним дизайном і аксесуари, які тут стоять не сильно дорожче, ніж в H & M. Періодично марка випускає колаборації з молодими шведськими дизайнерами, а минулого літа у всіх магазинах можна було застати капсульну колекцію Вікі Газінская.

Зараз & Other Stories є в більшості великих європейських міст, але для російських покупців залишається недоступним навіть онлайн-магазин: доставки в РФ немає, російські карти до оплати не приймаються.

Зараз & Other Stories є в більшості великих європейських міст, але для російських покупців залишається недоступним навіть онлайн-магазин: доставки в РФ немає, російські карти до оплати не приймаються

У усіченому варіанті в різний час існувала у вигляді скромного корнера в Podium Market і Trends Brands (7-10 предметів з минулих колекцій тут можна знайти і зараз), американська марка American Apparel славиться недорогий базової одягом на всі випадки життя. Уява вражає в першу чергу немислиму кількість кольорів, передбачене для кожної моделі. Окремої згадки заслуговує лінійка Vintage , Одяг і аксесуари для якої баєри марки шукають в вінтажних магазинах і секонд-хендах по всьому світу. Незважаючи на всі скандали навколо провокаційних зйомок, марка продовжує знімати неоднозначні лукбука і пишається тим, що герої рекламних кампаній American Apparel - не професійні моделі, а прості люди (або Саша Грей ).

Якщо поїздка в Америку в найближчі плани не входить, спробувати знайти вподобані речі марки можна на сайті Asos: тут представлені деякі базові моделі American Apparel.

Американська марка не прагне до Росії, але справно відправляє посилки в будь-яку точку планети (для РФ з недавніх пір вартість доставки підскочила до 1 900 рублів). Крім повсякденних речей для дітей і дорослих, тут купують недорогі весільні сукні, які не робить наречену в торт і подобаються навіть завзятим мінімаліст. Для мініатюрних дівчат існує окрема лінійка Petite , Як і для власниць пишних форм ( Tall і Sizes 16-20 ) Або нестандартного розміру ноги. Вартість одягу порівнянна з цінами в Massimo Dutti, зате асортимент поповнюється практично щодня і відрізняється куди більшою розмаїтістю.

Тихо і безслідно зникла з Росії минулої весни шведська марка також входить в концерн H & M. Крім чоловічого і жіночого верхнього одягу і взуття, марка має власну лінійкою нижньої білизни і аксесуарів. Проте основна спеціалізація Cheap Monday - це джинси і ненудні речі з деніму на кшталт суконь-трапецій, курток-варёнок і ультракоротких шортів.

З тих пір як минулого літа закрився корнер марки в «Кольоровому», замовляти джинси Cheap Monday припадає на Asos. Підбірка тут в рази скромніше, ніж на офіційному сайті, але онлайн-магазин Cheap Monday в Росію не доставляє.

Підбірка тут в рази скромніше, ніж на офіційному сайті, але онлайн-магазин Cheap Monday в Росію не доставляє

Primark - британський аналог шведського H & M і американського Forever 21. Купувати тут варто недорогі речі для дому, гумки для волос, обгортковий папір, тапочки зі смішними пиками і інші непотрібні, але милі речі, викинути що не буде шкода через пару місяців, коли вони набриднуть . Крім дрібниць, в магазинах марки представлена ​​повноцінна лінійка дорослої, підліткової та дитячого одягу, простенька взуття, речі для сну та аксесуари по неправдоподібно скромним цінами.

H & M і Forever 21, що відкрився в Москві порівняно недавно, частково покривають недолік мас-маркету в місті, але ми за різноманітність.

Оcнован в кінці позаминулого століття американська марка Abercrombie & Fitch починала з продажу спортивного обмундирування, рушниць для полювання, рибальських снастей і наметів. Незабаром обраний курс змінився, і зараз в магазинах представлена ​​повсякденна чоловічий і жіночий одяг та парфумерія. У Abercrombie & Fitch, подібно American Apparel, з рівним успіхом можна знайти плаття з геометричним принтом, пару джинсів будь-посадки, однотонну футболку або вовняний дафлкот. В цілому речі можна охарактеризувати двома словами - «повсякденні» і «зручні», при цьому мас-маркет не захоплюється копіюванням подіумних образів люксових марок.

Росія входить в список країн, куди онлайн-магазин марки здійснює доставку, але покупцям варто запастися терпінням (посилка добирається до Москви за дві-три тижні) і бути готовими заплатити за доставку від 40 до 100 доларів (залежить від суми замовлення).

Росія входить в список країн, куди онлайн-магазин марки здійснює доставку, але покупцям варто запастися терпінням (посилка добирається до Москви за дві-три тижні) і бути готовими заплатити за доставку від 40 до 100 доларів (залежить від суми замовлення)

Заснована в 1992 році, американська марка Anthropologie не дуже відома за межами США. Продається тут недорогий жіночий одяг і взуття, нижню білизну, аксесуари, весільні наряди, предмети декору, меблі та взагалі практично все, що може знадобитися людині, що зайшов у великий шопінг-мол. Ціни варіюються від 4 тисяч рублів за літнє плаття в дрібний квітка і доходять до 15 тисяч за вовняне пальто або шкіряну косуху. У самостійний розділ винесені сукні нареченої і її подруг, аксесуари та взуття для урочистого заходу, а також святковий декор (аж до запрошень для кожного члена сім'ї та підставок під обручки).

Замовити доставку можна практично в будь-яку точку планети, в тому числі і в Росії.

Аналогів американської мережі Urban Outfitters в Москві як і раніше немає. У мультибренд, розкиданих у всій Європі і Америці, можна знайти практично все: найпопулярніші моделі Nike, останні колаборації Vans, світшоти Maison Kitsune, що є сусідами з футболками Obey, вінтажний розвал з картатими сорочками, недорогі сукні для літніх фестивалів і добру сотню не самих популярних , але від того ще більш привабливих молодих і недорогих марок. Крім одягу і взуття, в магазинах Urban Outfitters продається косметика, музичні платівки, книги, подарункові альбоми і предмети інтер'єру на кшталт підвісних гойдалок і м'яких пуфів у вигляді гігантського пончика.

Онлайн-магазин Urban Outfitters здійснює доставку по всьому світу. Росія не виняток, але час очікування посилки може затягнутися до місяця.

Росія не виняток, але час очікування посилки може затягнутися до місяця

Японський мас-маркет Muji люблять порівнювати з IKEA, але справедливості заради варто відзначити, що меблів тут не так вже й багато. Зате в Muji завжди можна купити піжаму в клітку, кисті для макіяжу, подушку для літака, контейнери для зберігання всіляких дрібниць, неубіваемий валізу і пару ароматичних свічок на здачу. Всі предмети в магазині відрізняються тієї самої простотою і функціональністю, за яку люблять хвалити японських дизайнерів.

На жаль, експансія на російський ринок в найближчі плани мас-маркету не входить. Знайти Muji можна в більшості великих міст Європи, практично повсюдно - в Азії, і в вигляді корнерів в великих торгових центрах на кшталт іспанського El Corte Ingles.

10 недорогих магазинів і марок, яких не вистачає в Росії - The Village

У той час як великі московські універмаги і концепт-сторі продовжують привозити нових дизайнерів, нехай і в меншому обсязі, мас-маркет зникає з російського ринку. За минулі півроку через різке падіння рубля і підвищення вартості оренди в Москві закрилися британські New Look і River Island, а гіганти Zara і Topshop скоротили кількість магазинів по всій країні. Здається, якщо найближчим часом нічого не зміниться, купити в Москві пальто дешевше 6 тисяч рублів або сорочку менше ніж за 2 тисячі можна буде тільки в Uniqlo і Monki.

The Village згадав ще десять недорогих марок і магазинів, яких не вистачає в Росії. Половину з них можна замовити онлайн, покупки в інших доведеться відкласти до наступної відпустки.

Чутки про відкриття COS так і не підтвердилися, марка не поспішає до Росії, тому шукати лаконічні топи і структурні пальто доводиться в закордонних поїздках або замовляти друзям. COS належить шведському концерну Hennes & Mauritz, але мало чим нагадує строкаті магазини H & M. Йти сюди прийнято за простими тільняшку, мінімалістичним аксесуарами, об'ємними брюками, в яких можна ходити на роботу і не соромно - на вечірку, і іншими речами, що складають основу будь-якого гардероба. Ціни в COS на порядок вище, ніж в H & M, а й асортимент швидше нагадує другу лінію Acne, якби така існувала, ніж мас-маркет в звичному розумінні цього слова.

Наймолодший підрозділ шведського концерну H & M, що з'явилося трохи менше двох років тому. Зазвичай магазини марки є сусідами з вищезазначеним COS, а асортимент радує буйством фарб, светрами з пристойним складом, симпатичною лінійкою нижньої білизни і цікавою вибіркою взуття. Крім цього, уваги заслуговують серія косметичних засобів & Other Stories з мінімалістичним дизайном і аксесуари, які тут стоять не сильно дорожче, ніж в H & M. Періодично марка випускає колаборації з молодими шведськими дизайнерами, а минулого літа у всіх магазинах можна було застати капсульну колекцію Вікі Газінская.

Зараз & Other Stories є в більшості великих європейських міст, але для російських покупців залишається недоступним навіть онлайн-магазин: доставки в РФ немає, російські карти до оплати не приймаються.

Зараз & Other Stories є в більшості великих європейських міст, але для російських покупців залишається недоступним навіть онлайн-магазин: доставки в РФ немає, російські карти до оплати не приймаються

У усіченому варіанті в різний час існувала у вигляді скромного корнера в Podium Market і Trends Brands (7-10 предметів з минулих колекцій тут можна знайти і зараз), американська марка American Apparel славиться недорогий базової одягом на всі випадки життя. Уява вражає в першу чергу немислиму кількість кольорів, передбачене для кожної моделі. Окремої згадки заслуговує лінійка Vintage , Одяг і аксесуари для якої баєри марки шукають в вінтажних магазинах і секонд-хендах по всьому світу. Незважаючи на всі скандали навколо провокаційних зйомок, марка продовжує знімати неоднозначні лукбука і пишається тим, що герої рекламних кампаній American Apparel - не професійні моделі, а прості люди (або Саша Грей ).

Якщо поїздка в Америку в найближчі плани не входить, спробувати знайти вподобані речі марки можна на сайті Asos: тут представлені деякі базові моделі American Apparel.

Американська марка не прагне до Росії, але справно відправляє посилки в будь-яку точку планети (для РФ з недавніх пір вартість доставки підскочила до 1 900 рублів). Крім повсякденних речей для дітей і дорослих, тут купують недорогі весільні сукні, які не робить наречену в торт і подобаються навіть завзятим мінімаліст. Для мініатюрних дівчат існує окрема лінійка Petite , Як і для власниць пишних форм ( Tall і Sizes 16-20 ) Або нестандартного розміру ноги. Вартість одягу порівнянна з цінами в Massimo Dutti, зате асортимент поповнюється практично щодня і відрізняється куди більшою розмаїтістю.

Тихо і безслідно зникла з Росії минулої весни шведська марка також входить в концерн H & M. Крім чоловічого і жіночого верхнього одягу і взуття, марка має власну лінійкою нижньої білизни і аксесуарів. Проте основна спеціалізація Cheap Monday - це джинси і ненудні речі з деніму на кшталт суконь-трапецій, курток-варёнок і ультракоротких шортів.

З тих пір як минулого літа закрився корнер марки в «Кольоровому», замовляти джинси Cheap Monday припадає на Asos. Підбірка тут в рази скромніше, ніж на офіційному сайті, але онлайн-магазин Cheap Monday в Росію не доставляє.

Підбірка тут в рази скромніше, ніж на офіційному сайті, але онлайн-магазин Cheap Monday в Росію не доставляє

Primark - британський аналог шведського H & M і американського Forever 21. Купувати тут варто недорогі речі для дому, гумки для волос, обгортковий папір, тапочки зі смішними пиками і інші непотрібні, але милі речі, викинути що не буде шкода через пару місяців, коли вони набриднуть . Крім дрібниць, в магазинах марки представлена ​​повноцінна лінійка дорослої, підліткової та дитячого одягу, простенька взуття, речі для сну та аксесуари по неправдоподібно скромним цінами.

H & M і Forever 21, що відкрився в Москві порівняно недавно, частково покривають недолік мас-маркету в місті, але ми за різноманітність.

Оcнован в кінці позаминулого століття американська марка Abercrombie & Fitch починала з продажу спортивного обмундирування, рушниць для полювання, рибальських снастей і наметів. Незабаром обраний курс змінився, і зараз в магазинах представлена ​​повсякденна чоловічий і жіночий одяг та парфумерія. У Abercrombie & Fitch, подібно American Apparel, з рівним успіхом можна знайти плаття з геометричним принтом, пару джинсів будь-посадки, однотонну футболку або вовняний дафлкот. В цілому речі можна охарактеризувати двома словами - «повсякденні» і «зручні», при цьому мас-маркет не захоплюється копіюванням подіумних образів люксових марок.

Росія входить в список країн, куди онлайн-магазин марки здійснює доставку, але покупцям варто запастися терпінням (посилка добирається до Москви за дві-три тижні) і бути готовими заплатити за доставку від 40 до 100 доларів (залежить від суми замовлення).

Росія входить в список країн, куди онлайн-магазин марки здійснює доставку, але покупцям варто запастися терпінням (посилка добирається до Москви за дві-три тижні) і бути готовими заплатити за доставку від 40 до 100 доларів (залежить від суми замовлення)

Заснована в 1992 році, американська марка Anthropologie не дуже відома за межами США. Продається тут недорогий жіночий одяг і взуття, нижню білизну, аксесуари, весільні наряди, предмети декору, меблі та взагалі практично все, що може знадобитися людині, що зайшов у великий шопінг-мол. Ціни варіюються від 4 тисяч рублів за літнє плаття в дрібний квітка і доходять до 15 тисяч за вовняне пальто або шкіряну косуху. У самостійний розділ винесені сукні нареченої і її подруг, аксесуари та взуття для урочистого заходу, а також святковий декор (аж до запрошень для кожного члена сім'ї та підставок під обручки).

Замовити доставку можна практично в будь-яку точку планети, в тому числі і в Росії.

Аналогів американської мережі Urban Outfitters в Москві як і раніше немає. У мультибренд, розкиданих у всій Європі і Америці, можна знайти практично все: найпопулярніші моделі Nike, останні колаборації Vans, світшоти Maison Kitsune, що є сусідами з футболками Obey, вінтажний розвал з картатими сорочками, недорогі сукні для літніх фестивалів і добру сотню не самих популярних , але від того ще більш привабливих молодих і недорогих марок. Крім одягу і взуття, в магазинах Urban Outfitters продається косметика, музичні платівки, книги, подарункові альбоми і предмети інтер'єру на кшталт підвісних гойдалок і м'яких пуфів у вигляді гігантського пончика.

Онлайн-магазин Urban Outfitters здійснює доставку по всьому світу. Росія не виняток, але час очікування посилки може затягнутися до місяця.

Росія не виняток, але час очікування посилки може затягнутися до місяця

Японський мас-маркет Muji люблять порівнювати з IKEA, але справедливості заради варто відзначити, що меблів тут не так вже й багато. Зате в Muji завжди можна купити піжаму в клітку, кисті для макіяжу, подушку для літака, контейнери для зберігання всіляких дрібниць, неубіваемий валізу і пару ароматичних свічок на здачу. Всі предмети в магазині відрізняються тієї самої простотою і функціональністю, за яку люблять хвалити японських дизайнерів.

На жаль, експансія на російський ринок в найближчі плани мас-маркету не входить. Знайти Muji можна в більшості великих міст Європи, практично повсюдно - в Азії, і в вигляді корнерів в великих торгових центрах на кшталт іспанського El Corte Ingles.

Новости