100 дієтичних рецептів для схуднення !. Обговорення на LiveInternet

  1. Овочевий суп для схуднення
  2. Вівсяний кисіль для схуднення
  3. Суп з гарбуза для схуднення
  4. Суп для схуднення з капусти
  5. Спаржа для схуднення
  6. Гречаний суп для схуднення
  7. Курячий суп для схуднення
  8. Гороховий суп для схуднення
  9. Грибний суп для схуднення
  10. Томатний суп-пюре для схуднення
  11. Суп зі шпинату для схуднення
  12. Томатний суп для схуднення
  13. Суп з кабачків для схуднення
  14. Салат із селери для схуднення
  15. Овочевий суп-пюре для схуднення
  16. Суп з брокколі для схуднення
  17. Імбир з часником для схуднення
  18. Огірковий суп для схуднення
  19. Суп з овочів для схуднення
  20. Суп з томатів для схуднення
  21. каша пшоняна
  22. Салат з горбуші
  23. Фреш із селери
  24. Суп з селери
  25. Сирний крем для торта
  26. Їжачки з рисом в мультиварці
  27. Картопля з сиром в мультиварці
  28. Вівсяна каша на молоці 4.6 9
  29. Каша гречана 4.4 1
  30. Каша гречана в мультиварці
  31. Манна каша
  32. Каша по-гурьевской
  33. Рисова каша з гарбузом
  34. Каша геркулесова в мультиварці
  35. Каша манна в мультиварці
  36. Каша в хлібопічці
  37. Пшенична каша
  38. Каша з опеньками
  39. Каша з гарбуза традиційна
  40. Кукурудзяна каша в мультиварці
  41. Рисова молочна каша в мультиварці
  42. Горохова каша в мультиварці
  43. Вівсяна каша на воді
  44. Гарбузова каша
  45. Каша рисова

Хочете їсти смачно і при цьому не боятися зайвих кілограмів, або потрібно скинути трохи ваги? Тоді пропоную вам прекрасний варіант - гарбузовий суп для схуднення.

Овочевий суп для схуднення

Хочете їсти смачно і при цьому не боятися зайвих кілограмів, або потрібно скинути трохи ваги

Будь-яка жінка не проти скинути пару-трійку зайвих кілограмів. Овочевий суп для схуднення відмінно вам в цьому допоможе. Втім, він не тільки корисний, але і вельми смачний - переконайтеся самі!

Вівсяний кисіль для схуднення

Лідер серед киселів для схуднення! Худнувши з таким киселем, ви не тільки скинете зайву вагу, але і поправити своє здоров'я. Отже, готуємо вівсяний кисіль для схуднення!

Суп з гарбуза для схуднення

Як приготувати суп з гарбуза для схуднення, я дізналася восени у своєї подруги, коли потрапила до неї в гості на тиждень. Вона як раз посилено худла. І що ви думаєте? Ефект був!

Суп для схуднення з капусти

Варіантів супів з капусти для схуднення безліч. Зазвичай, коли мені треба трошки "розвантажитися", я готую такий суп для схуднення з капусти - і з задоволенням наминали. Смачно і корисно.

Спаржа для схуднення

Спаржа - незамінний продукт для тих, хто стежить за своєю вагою: вона містить так мало калорій, що є її можна практично в будь-яких кількостях! Пропоную вам простий рецепт спаржі для схуднення.

Гречаний суп для схуднення

Якщо вибирати дієтичне харчування без шкоди для нашого здоров'я, то низькокалорійні страви з гречки підходять як не можна краще. Сьогодні в нашому меню - гречаний суп для схуднення.

Курячий суп для схуднення

Я пропоную вам чудовий рецепт супу для схуднення, який відмінно впорається з почуттям голоду, і при цьому він не містить велику кількість калорій, а ще він неймовірно смачний і ароматний.

Гороховий суп для схуднення

Якщо ви не сидите на строгій дієті, то цей рецепт горохового супу для схуднення відмінно вам підійде. Ніяких шкідливих інгредієнтів, лише дієтичні продукти.

Грибний суп для схуднення

Якщо ви дуже любите гриби, але стежте за фігурою, то цей рецепт спеціально для вас. Ми приготуємо чудовий грибний супчик, дуже легкий і корисний, що не зашкодить вашій стрункої фігури.

Томатний суп-пюре для схуднення

Чи знаєте ви про те, що можна сидіти на дієті і при цьому їсти неймовірно смачні страви? Якщо немає, то рецепт томатного супу-пюре для схуднення - обов'язковий до ознайомлення.

Суп зі шпинату для схуднення

Рецепт супу зі шпинату для схуднення - всім, хто на дієті. Блюдо для всіх, хто хоче не тільки правильно харчуватися, але також любить здорову їжу і хоче схуднути. Готується швидко і легко.

Томатний суп для схуднення

Томатний суп для схуднення допоможе вам розлучитися із зайвими кілограмами. Крім того, цей суп - вітамінна бомба. Його можна їсти не тільки на обід, але і на вечерю. Не забудьте більше рухатися!

Суп з кабачків для схуднення

Якщо ви прагнете до ідеальної фігури, то для початку вам необхідно збалансувати харчування. Суп з кабачків для схуднення відмінно підійде для тих, хто хоче підтримувати своє тіло у відмінній формі.

Салат із селери для схуднення

Салат із селери для схуднення - перевірений спосіб в боротьбі із зайвою вагою. Селера має безліч корисних речовин і властивостей, в тому числі, допомагає відмінно виглядати і бути в тонусі!

Овочевий суп-пюре для схуднення

Овочевий суп-пюре для схуднення приготувати дуже легко. Він також буде цікавий вегетаріанцям або тим, хто поститься. Рецепт простий і зрозумілий. Основний інгредієнт, кольорова капуста, завжди є в магазині.

Суп з брокколі для схуднення

Сьогодні я хочу дати вам простий рецепт супу з брокколі для схуднення. Як відомо, зелені овочі сприяють схудненню, так що - беріть рецепт на замітку.

Імбир з часником для схуднення

Цей рецепт приготування імбиру з часником для схуднення може, і не відрізняється смаковими якостями, зате ефективно спалює жир і захищає імунітет. Подвійна користь, а готується дуже швидко!

Огірковий суп для схуднення

Цей суп освіжить і підбадьорить ваш організм, а також стане відмінним союзником в боротьбі із зайвими кілограмами. Він неймовірно простий і низькокалорійний, а завдяки огіркам і зелені ще й корисний.

Суп з овочів для схуднення

Сьогодні всі знають, щоб худнути - треба їсти. Але є потрібно правильну їжу. Хочу розповісти, як приготувати суп з овочів для схуднення. Цей суп потрібно готувати невеликими порціями і відразу ж є.

Суп з томатів для схуднення

Рецепт приготування супу з томатів для схуднення - для любителів дієт і не тільки. Запашна петрушка, селера і яскравий томат допоможуть не тільки схуднути, але і піднімуть настрій.

каша пшоняна

До вашої уваги - класичний рецепт пшоняної каші, широко поширеною по всій території Росії. Пшоняна каша - відмінне блюдо і для дорослих, і для дітей, готувати яке повинен вміти кожен.

Салат з горбуші

Пропоную вашій увазі оригінальний рецепт приготування салату з горбуші - думаю, вам сподобається незвичайне поєднання червоної риби з яблуками, цибулею і сметаною. Підходить для "худнуть"!

Фреш із селери

Вже давно все знають про користь різних фрешів і фреш із селери не став винятком. І основна його користь - це поліпшення травлення, тому він ідеально підійде тим, хто вирішив схуднути.

Суп з селери

Перед вами - рецепт приготування дуже просто супу з ніжним смаком селери. Крім селери, в суп йде цибулю, масло, бульйон і спеції. Суп ви зваріть за годину. Такий суп підходить і для схуднення.

Сирний крем для торта

Хороший рецепт сирного крему для торта стане у пригоді кожному, хто хоча б зрідка пече торти в домашніх умовах. Сирний крем для торта готується дуже швидко і просто - розповідаю, як.

Їжачки з рисом в мультиварці

Це одне з улюблених страв всієї дітвори. І при цьому воно ще не тільки смачне, але і дієтичне, і корисне. А за допомогою мультиварки все готується легко і швидко.

Картопля з сиром в мультиварці

Картопля з сиром в мультиварці - це чудовий гарнір до м'яса, який абсолютно спокійно може стати самостійним і повноцінним стравою. Дуже ситно, дуже смачно, дуже красиво! раджу :)

Вівсяна каша на молоці 4.6 9

До вашої уваги - рецепт вівсяної каші на молоці. Багато хто не любить вівсяну кашу, тому що вона в'язка, густа і важка. Це тому що її відразу готують на молоці. Спробуйте приготувати по-іншому! ... далі

Додав: Erich 14.06.2013

Каша гречана 4.4 1

Рецепт приготування гречаної каші. Якщо приготувати гречану кашу по справжньому старовинному російському рецепту, то думка про її чудовому смаку зміниться назавжди.

Каша гречана в мультиварці

Гречана каша - хороша і як самостійне блюдо, і як гарнір. Використовуйте мультиварку для приготування гречаної каші - відмінний результат я вам гарантую!

Манна каша

Рецепт приготування манної каші з кокосовою стружкою і ванільним цукром.

Каша по-гурьевской

Рецепт приготування гурьевской каші. Ця каша - традиційне блюдо старовинної російської кухні.

Рисова каша з гарбузом

Гарбуз вважається дуже корисним продуктом. У ній безліч вітамінів. Аскорбінова кислота підніме імунітет, вітаміни В зміцнюють волосся і нігті. Гарбуз заспокоює нервову систему.

Каша геркулесова в мультиварці

Геркулесова каша - прекрасний спосіб почати новий день і почерпнути запас бадьорості і енергії! Дізнайтеся, як приготувати геркулесовую кашу в мультиварці.

Каша манна в мультиварці

Багато з нас з упередженням ставляться до манної каші. Однак, правильно приготована манна каша чудова на смак! Читайте, як приготувати смачну манну кашу в мультиварці.

Каша в хлібопічці

Цей рецепт адресований щасливим власницям хлібопічок, оснащених режимом «Варення» або «Джем»: тепер вам не обов'язково стояти біля плити, щоб приготувати смачну і корисну кашу - ваша хлібопічка все зробить за вас!

Пшенична каша

Пшенична каша - дуже популярний гарнір. Традиційне російське блюдо, яке здавна вважається джерелом богатирської сили і міцного здоров'я. Їсти пшеничну кашу дуже корисно - тому готуємо!

Каша з опеньками

Каша з опеньками - моя улюблена страва з цих чудових осінніх грибів. Якщо вдається їх набрати, то неодмінно готуємо кашу з опеньками - ситну, ароматну, смачну. Рецепт - до вашої уваги.

Каша з гарбуза традиційна

Розповідаю, як вариться каша з гарбуза - традиційна, без зайвих інгредієнтів, самим класичним способом. Тільки самі основні інгредієнти - і нічого зайвого. Каша виходить - вищого класу!

Кукурудзяна каша в мультиварці

Кукурудзяна каша дуже складна в приготуванні. Вона вимагає постійної уваги, так і норовить пригоріти. Але проблем можна уникнути за допомогою мультиварки. Рецепт кукурудзяної каші в мультиварці з фото.

Рисова молочна каша в мультиварці

Почніть ранок з смачного і корисного сніданку - рисової молочної каші. Ну, а чудо-піч мультиварка допоможе вам заощадити час і сили. Простий рецепт рисової каші в мультиварці - до вашої уваги;)

Горохова каша в мультиварці

Одного разу спробувавши горохову кашу, приготовану в мультиварці, ви будете варити її знову і знову. Легко, швидко і смачно! Сьогодні я розповім вам, як приготувати горохову кашу в мультиварці.

Вівсяна каша на воді

Рецепт приготування дуже смачної і, що ще більш важливо, корисної каші з вівсяних пластівців, води і вершкового масла. Якщо дбаєте про своє здоров'я - вівсяна каша повинна бути у вашому раціоні.

Гарбузова каша

Знайомтеся з рецептом гарбузової каші, який дістався у спадок від бабусі! Гарбузова каша - це смачно, корисно і дуже красиво.

Каша рисова

Рецепт приготування каші з рису.

Краща подяка - поділитися записом з друзями;)

І що ви думаєте?

Новости