15 обов'язкових складових базового гардероба кожної дівчини

  1. Як правильно скласти базовий гардероб для стильної дівчини?
  2. Список обов'язкових речей для базового гардероба модної дівчини
  3. Як підібрати базовий гардероб дівчини в залежності від сезону

У базовий гардероб входить набір універсальних речей, які складуть основу вашого гардеробу У базовий гардероб входить набір універсальних речей, які складуть основу вашого гардеробу. Найбільш грамотно підібраний базовий гардероб дозволить створити ідеально підходить для тієї чи іншої події і індивідуальний образ. Для створення модного і радує око лука досить буде додати кілька яскравих акцентів до базових речей.

Зміст статті:

Ось і я зіткнулася з вічною проблемою - нічого надіти ... Вирішити це можна тільки за допомогою ґрунтовної ревізії існуючого гардеробу і складання базового, який допоможе завжди залишатися стильною без зайвих зусиль і витрат.

Як правильно скласти базовий гардероб для стильної дівчини?

Для того щоб правильно скласти базовий гардероб, виділю кілька основних критеріїв:

  • Універсальність - головна перевага базового гардероба, не забувайте про це при виборі одягу. Наприклад, до одних штанів повинні підходити відразу кілька блузок.
  • Не потрібно жертвувати зручністю заради краси. Базові речі ви будете носити найчастіше, слід подбати про те, щоб вони були зручними і зроблені з якісних матеріалів, тоді вони довше прослужать.
  • Визначтеся з кольором гамою, яка буде підкреслювати всі переваги вашої фігури і відтіняти недоліки. Ті речі, які ви плануєте поєднувати, можуть бути одного кольору, але відрізнятися по відтінку.
  • Основні кольори, які слід вибирати: білий, чорний, темно-синій, бежевий. Уникайте яскравих і кричущих квітів, їх можна використовувати в аксесуарах як акцентів.
  • Речі не повинні бути екстравагантними. Основні послужать фоном для додаткових речей-акцентів, тому вони повинні бути гармонійно підібрані в спокійній колірній гамі.
  • Підбирайте речі відповідні за віком. Одяг з молодіжними принтами на жінці буде виглядати так само дивно як вікова на молодій дівчині.

Базовий гардероб складає 70% від всієї наявної одягу, тому він повинен підходити на всі випадки життя.

Одяг повинен задовольняти всі вимоги офісного дрес-коду, але при цьому повинні бути речі і для походів на вечірку, зустрічей з друзями, прогулянок по місту.

Список обов'язкових речей для базового гардероба модної дівчини

Незалежно від сезону існує набір речей, без якого не зможе обійтися сучасна дівчина. Варто задуматися, що ж в нього входить, що має бути обов'язковим, а від чого можна і відмовитися.

  1. Боді. Цей вид одягу дуже зручний тим, що підійде абсолютно під будь-яку спідницю або брюки. А якщо ви багато рухаєтеся, підлоги не випадуть з-за пояса. Найкраще придбати 2 однотонні моделі світлого і темного відтінків з коротким і довгим рукавом.
  2. Сорочка. У вас обов'язково повинна бути біла сорочка. Приталений силует підкреслить фігуру. Також можна пограти з відтінком білого допускаються кольору слонової кістки, кипіння-білий, колір яєчної шкаралупи.
  3. Блузка. Однотонна вона може бути і яскравого, що сполучається з брюками кольору.
  4. Пуловер. Уникайте блискіток і яскравих принтів. V-подібний виріз, спокійний відтінок додадуть строгості.
  5. Жакет. Темний і світлий жакети пастельних відтінків знадобляться на всі випадки життя. Віддавайте перевагу класичним прямим або приталеним моделям.
  6. Не забувайте про раду Коко Шанель про маленьке чорне плаття. На ньому не повинно бути зайвого декору.
  7. Д ля роботи підійде однотонне сіру сукню або поєднання сірого і чорного. Універсальна модель це плаття-футляр.
  8. Спідниця. Модель олівець для роботи і офіційних зустрічей, друга більш вільного крою для зустрічей з друзями і побачень. Довжину спідниці підбирайте індивідуально.
  9. Штани підбирайте по фігурі. Краще класика, але найголовніше, щоб вони ідеально сиділи і поєднувалися з верхом.
  10. Джинси повинні бути хорошої якості з якісного матеріалу. Класичного синього кольору без будь-яких страз або потертостей. При бажанні можна придбати облягаючі і класичні прямі.
  11. Однотонні туфлі на шпильці чорні або бежеві при правильному поєднанні підійдуть і для ділових зустрічей і для вечірок.
  12. Балетки 2 пари. Одні для роботи на кожен день, інші можна яскравого кольору для прогулянок.
  13. сумка на кожен день середнього або великого розміру для того, щоб помістилося все необхідне.
  14. Сумочка невеликого розміру (як книжка) на ланцюжку або ремінці для прогулянок без нічого.
  15. Клатч, якщо ви любителька вечірок і часто буваєте на побаченнях.

Як підібрати базовий гардероб дівчини в залежності від сезону

Залежно від сезону вам знадобиться зробити ще кілька придбань. Тоді ви будете комфортно відчувати себе при будь-якій погоді.

літній

Спекотного літа підбирайте одяг світлих тонів. Легкий сарафан або плаття-сорочка стануть відмінним доповненням до гардеробу. щільну спідницю змініть на спідницю з легкої летить тканини. Противниця спідницям і суконь на літо підійдуть капрі, бриджі або джинсові шорти. Із взуття візьміть босоніжки на плоскій підошві.

Влітку можна віддавати перевагу світлим і яскравим кольорам, але не слід гнатися за модними кольорами і принтами, вибирайте те, що підходить і добре сидить.

осінній

Осінь пора в'янення природи і починаються холодів, тому для цієї пори року потрібні теплі пастельних тонів речі. Кардиган завжди зігріє, додасть до образу теплоти. Можна придбати і довгий, і укорочений із застібкою у вигляді гудзиків або пояса.
Осінь пора в'янення природи і починаються холодів, тому для цієї пори року потрібні теплі пастельних тонів речі

Чорна шкіряна куртка для вітряної погоди, а бежевий тренч для прогулянок під дощем. Для перших зимових морозів потрібно пальто пастельних або темних кольорів з кашеміру або вовни. Із взуття на осінь підійдуть батільони або чоботи.

зимовий

Взимку потрібно неодмінно вибирати тепло не колючі речі. У сильні морози врятують м'який светр з коміром, утеплені штани. З верхнього одягу шуба або зимовий пуховик. Кілька теплих шарфів доповнять ваш образ. Зимові чоботи зігріють в будь-які морози, якщо будуть з натуральної шкіри і хутра.

весняний

З настанням весни хочеться скоріше позбутися від холодів і вийти назустріч сліпучому літа. Але зима не принесе ще пару холодних деньків, тому не поспішайте прибирати далеко теплі речі, підберіть однотонну водолазку, яка підійде до піджака і брюк. Ніжки завжди повинні залишатися сухими, тому вам знадобляться чоботи в стилі кежуал або гумові чоботи. Футболки, як з довгим, так і з коротким рукавом не стануть зайвими навесні. А від перших яскравих променів сонця допоможуть сховатися сонцезахисні окуляри.

Як виявилося, в базовий гардероб входять звичайні речі, і підібрати їх нескладно. Велика частина зі списку у мене вже є. Коли я придбала відсутню і почала правильно поєднувати, зрозуміла, що бути модною і виглядати стильно просто, для цього непотрібно витрачати багато коштів.

Як правильно скласти базовий гардероб для стильної дівчини?
Як правильно скласти базовий гардероб для стильної дівчини?

Новости