5 кращих моделей колясок для двійні

  1. ABC Design ZOOM Cuba
  2. Geoby SC705-X-RKFS
  3. Thule Urban Glide2
  4. Peg-Perego Pliko Mini Twin Classico Mod
  5. Britax B-Agile Double
  6. Що ж вибрати?

У родині очікується двійня. Готуючись до появи малюків, батьки занурюються в приємний клопіт - купують одяг, ліжечка, іграшки, пляшечки. І якщо всі ці речі є просто подвійний стандартний набір для новонародженого, то над покупкою коляски варто задуматися.

Виробники колясок пропонують вибір з двох модифікацій: в одній з них люльки для малюків розташовуються поряд, в іншій - один за одним. Кожна з них має свої переваги, конструктивні особливості і габарити. Перш ніж зупинити свій вибір на одній з них, слід ознайомитися з кращими моделями.

ABC Design ZOOM Cuba

Відмінний варіант, як для двійнят, так і для малюків-погодків. Модель ABC Design ZOOM Cuba передбачає розміщення на шасі одночасно:

  • Двох колисок;
  • Люльки і сидіння;
  • Люльки та автокрісла.

Ці елементи можна встановити в одному напрямку, а можна розгорнути малюків один до одного. За його користувачів, таку версію коляски універсальної, адже в ній можна возити на прогулянку дітей різного віку - від народження і до 3 років. Незважаючи на те, що вага коляски близько 20 кг, її габарити по шасі всього 63 см. Вона спокійно проходить по вузьких доріжках і без утруднення поміщається в ліфт.

Конструктивні рішення цієї моделі відрізняються функціональністю і доцільністю. У ній передбачено просторе відділення для речей, регулювання сидінь може здійснюватися в трьох режимах, самі сидіння м'які і зручні для малюків. Маневреність колясці надають різнорозмірні поліуретанові колеса - передні, поворотні і задні, а також здвоєний гальмо.

Комплектація моделі стандартна:

  • Люльки - 2 шт;
  • Сидіння для прогулянок - 2 шт;
  • Чохли, дождевічок, антимоскітне покриття в 2 примірниках.

Прагнучи полегшити вага виробу, виробник виконав шасі в алюмінії. Батькам подобається, що в складеному стані модель компактна, може поміститися в багажник авто, та й вдома не займає багато місця. Всі текстильні елементи - знімні, легко стираються, а ремені безпеки обладнані для комфорту малюка м'якими вставками.

Цікаво прочитати: ТОП-5 кращих колясок-трансформерів

Geoby SC705-X-RKFS

Деяким батькам зручніше гуляти з малюками, маючи можливість спостерігати за обома дітьми, які лежать поряд. Особливо, якщо вони мають схожий характер і графік сну. У цій ситуації краще підбирати модель широкої коляски Geoby SC705-X-RKFS з парними сидіннями і люльками. Малюки з однакової висоти спостерігають за світом, добре бачать маму. Коли вони трохи підростуть, сидіння можна розвернути у напрямку до руху і надати їм можливість більш широкого огляду.

Ширина шасі - 78 см передбачає широкі доріжки для прогулянок. Незважаючи на значну вагу (20 кг), коляска рухається плавно, без поштовхів і тряски. Цьому сприяють встановлені незалежні амортизатори на великі міцні гумові колеса. Для безпеки модель обладнана знімним м'яким бампером.

Величезним плюсом Geoby SC705-X-RKFS батьки вважають розкладку сидінь в горизонтальне положення для сну. Спинки крісел комфортні для малюків, регулюються автономно, з ременями безпеки. Від негоди коляску вкриває великий капюшон і дощовик.

Система складання «книжкою» дозволяє виділити для зберігання моделі невеликий простір, вона досить компактна в складеному вигляді. Деякі мами нарікають на важку вагу, але відзначають її прохідність по бездоріжжю, засніжених дорогах і ожеледі.

Деякі мами нарікають на важку вагу, але відзначають її прохідність по бездоріжжю, засніжених дорогах і ожеледі

Цікава інформація: 10 кращих колясок для новонароджених: 5 критеріїв вибору

Thule Urban Glide2

Цікаву модель презентували шведські виробники - спортивну обтічну модель для діток з 6 місяців Thule Urban Glide2 . Унікальність цієї коляски полягає в конструкції шасі - модель обладнана трьома величезними надувними колесами (∅30 см переднє і 40 - задні). Виробник випустив такий позашляховик спеціально для спортивних батьків, які прагнуть поєднати прогулянки з пробіжкою або їздою на роликах.

У цій моделі продумано все:

  1. Надувні колеса для поліпшення прохідності і плавного ходу.
  2. Якісна підвіска для необладнаних і нерівних доріг.
  3. Настроюється по висоті нескользящая ручка.
  4. Повна захищеність і закритість багажного блоку - при швидкому русі немає небезпеки втратити дитячі речі.

Ця футуристична модель відрізняється не тільки технічними перевагами, але і надзвичайно зручна для малюків. Крісла просторі, високі, з шириною 32 см. Так як модель випускалася, як бігова, сидіння в ній орієнтовані в одному напрямку - по ходу руху. Положення крісел в Thule Urban Glide2 можна відрегулювати і для сну, і для активного споглядання навколишнього світу. Щоб мама завжди могла спостерігати під час катання за дітьми, в капюшоні вбудовані прозорі віконця.

Користувачі задоволені цією моделлю - вона не важка (всього 14,5 кг), оптимальних габаритів, з легкістю проходить в стандартні двері і ліфт; в складеному вигляді і зі знятими колесами прекрасно поміщається в автобагажник. Міцне шасі здатне витримувати малюків до 4-4.5 років.

5 років

Корисно прочитати: ТОП-10 найкращих виробників дитячих колясок

Peg-Perego Pliko Mini Twin Classico Mod

Італійський виробник Peg Perego випустив неймовірно легку модель для двійні Peg-Perego Pliko Mini Twin Classico Mod . У конструкцію закладено цілий ряд опцій, які роблять щоденні прогулянки комфортними для мами і діток:

  1. Автономна регулювання кожного крісла і окремих капюшонів - один малюк може спати, інший розглядати навколишній світ.
  2. Спеціальна підніжка допомагає збільшити довжину сидіння до повноцінного спального місця.
  3. Безпека дітей забезпечується ременями з м'якими вставками.
  4. Зручні підніжки для самостійного взбіранія в коляску.
  5. Регульована ручка - дві основні з боків плюс додаткова центральна, з якої зручно котити складену коляску.
  6. Легкість складання по типу «парасолька». Передбачено захист від несанкціонованого розкладання.

Полегшене шасі виконано з алюмінію, тому вага моделі всього 11 кг, що для подвійний коляски дуже непогано. При цьому всі колеса моделі - здвоєні, з подвійною підвіскою, що надає їй відмінні маневрені якості і плавність ходу. Зручні ніжні гальма блокує задні колеса, конструкція передніх - поворотна.

Якісні міцні текстильні елементи добре стираються, а для речей і покупок передбачений місткий кошик. Мами двійнят із задоволенням купують цю модель - впоратися з транспортуванням її до квартири цілком можна самостійно.

Мами двійнят із задоволенням купують цю модель - впоратися з транспортуванням її до квартири цілком можна самостійно

Це важливо: Топ-10 дитячих колясок для зими: забезпечуємо тепло і комфорт малюкові

Britax B-Agile Double

У рейтингу колясок для двійні гідне місце займає Britax B-Agile Double - крім прогулянкових крісел в ній легко встановити автолюльки для новонароджених. Конструкція моделі дозволяє опустити сидіння в горизонтальне положення для пристрою повноцінного спального місця. Для старших діток можна піднімати сидіння до комфортного для них рівня, причому автономна настройка висоти сидіння допоможе створити для кожного малюка свої умови для прогулянки.

Вести коляску досить легко, виробник забезпечив модель широкої міцної регульованою під зростання ручкою, що робить управління коляскою незатруднітельним.

Вага моделі невеликий, всього 13,2 кг, але міцна рама витримує навантаження до 40 кг. Так що діти до 3-4 років цілком можуть їздити на прогулянки на цьому візку. Здвоєні передні колеса з діаметром 15,5 см оснащені режимом повороту і фіксації. Задні - більшого діаметру (23,5 см), всі пари коліс мають непрокаливаемие шини.

Капюшон з матеріалів з ультрафіолетовим захистом - для кожного крісла свій, для зручності нагляду за малюками в них поміщені прозорі віконечка. Для підвищеної вентиляції в капюшонах і сидіннях розміщені сіткові елементи.

Багато батьків відзначають зручність зберігання коляски в складеному вигляді - вона залишається в вертикальному положенні і легко поміщається в будь-який закуток передпокої.

Що ж вибрати?

Так яка все-таки - найкраща для двійні? Багато досвідчених батьки радять підбирати коляску, виходячи з темпераменту двійнят або погодків. Якщо малюки забіякуваті і іноді сваряться, то краще зупинити вибір на моделі «паровозик», де сидіння розташовані один за одним. Якщо вони мають споглядальний характер, то можна зупинитися на широкій колясці зі здвоєними кріслами.

У будь-якому випадку, обов'язково слід враховувати і вага моделі, і його габарити. Не завжди молода мама зможе скористатися допомогою чоловіка при підготовці до прогулянки, іноді їй доведеться справлятися самостійно. Так що вибирати модель для двійні, потрібно врахувати всі параметри, щоб гуляння з малюками приносила радість всім учасникам.

Допомогти в цьому може порівняльна таблиця колясок для двійні:

Характеристики

Peg-Perego Pliko Mini Twin Classico Mod ABC Design ZOOM Cuba Thule Urban Glide2 Особливості 2 в 1 Модульна Триколісна Вага, кг 11 19/17 14,6 Діаметр коліс 14,5 20/28 30,4 / 40,6 Характеристика коліс поворотні поворотні поворотні

Що ж вибрати?
Так яка все-таки - найкраща для двійні?

Новости