«Я завжди збираюся одружитися»: Сергій Шнуров розповів про свою обраницю родом з Єкатеринбурга

Шнуров прийшов на виставку в темних окулярах, з-під яких було видно фінгал

Лідер групи «Ленінград» Сергій Шнуров, за словами його друзів (на них посилається видання «Фонтанка»), зібрався знову одружуватися. З колишньою дружиною Матільдою він прожив 8 років і нещодавно розлучився. З новою обраницею він вже з'являвся на публічних заходах. Це 27-річна Ольга Абрамова, яка народилася і провела дитинство в Єкатеринбурзі.

Сьогодні Шнур перед концертом в Єкатеринбурзі прогулявся по своїй виставці, яка працює в Єкатеринбурзькій галереї сучасного мистецтва, і відповів на питання журналістів - в тому числі і про свою дівчину.

- З Ольгою Абрамової я знаком. Вона з Єкатеринбурга, - відповів Шнуров. - Наше знайомство - це моя і її особиста історія, тому кому це цікаво?

На питання про те, чи дійсно він збирається одружитися, він відповів так:

- У перший раз я зібрався одружитися, коли мені було 5 років. В принципі я завжди збираюся одружитися. Конкретна обраниця у мене є. Як і в 5 років була конкретна обраниця - з паралельної групи в дитячому садку.

Відомо, що Ольга Абрамова до 14 років жила в Єкатеринбурзі, а потім разом з батьками переїхала в Москву. Її тато - уральський бізнесмен. Вона випускниця МГУ, також вчилася в Лондоні. Раніше вона зустрічалася з бізнесменом Русланом Фахріева і сином власника «М. Відео» Ларрі Зайонцем.

Шнуров пройшовся по виставці і розповів про кілька експонатів. За його словами, в цих роботах його розуміння сучасного медійного світу. Арт-об'єкти створює не саме Шнуров, а інші люди під його наглядом. На його думку, це не має значення, як і те, наприклад, як хто саме зібрав телефон, який у вас в руках.

- Моя давня мрія - покликати якихось гастарбайтерів із Середньої Азії і змусити їх співати мої пісні. Це б відмінно відображало стан сучасного суспільства, - додав Шнуров. - Це було б дуже потужне художнє висловлювання.

Виставка Шнурова має вікове обмеження 18+, але робити виставки для тих, хто молодше, він не збирається.

- Люди менше 18 років - це дуже маленька аудиторія, і грошей у них немає. Мені як цільова аудиторія вони не цікаві, - уточнив співак.

Мені як цільова аудиторія вони не цікаві, - уточнив співак

Виставка Шнурова в Єкатеринбурзі працює з серпня, але він сам тут вперше Виставка Шнурова в Єкатеринбурзі працює з серпня, але він сам тут вперше   На прес-конференції співак не знімав темні окуляри   Сергій стоїть на тлі експоната «Білий шум» На прес-конференції співак не знімав темні окуляри Сергій стоїть на тлі експоната «Білий шум». Це матюк, написане мовою для сліпих Про деякі експонати Шнур розповів окремо Експонат під назвою «Лепс співав» Один з перших експонатів, які бачать відвідувачі виставки Іконостас зі Стасом Михайловим Одна з найбільш епатажних робіт

Сьогодні Сергій Шнуров і його угруповання «Ленінград» дадуть концерт в «Єкатеринбург-Експо», подивіться, як це було в минулому році .

Текст: Олена ХАЗІНУРОВА
Фото: Артем Устюжаніна / E1.RU

Наше знайомство - це моя і її особиста історія, тому кому це цікаво?

Новости