Адвокат по позбавленню водійських прав

Особливо суворим покаранням за порушення правил дорожнього руху є позбавлення водійських прав. Термін, на який права вилучаються, варіюється від кількох місяців до двох років і залежить від ступеня тяжкості. Не варто при цьому складати руки і коритися долі. З усіх ситуацій можна знайти вихід. Але при цьому необхідно мати певні знання в потрібній області. Розібратися з цим питанням здатний допомогти адвокат по позбавленню водійських прав.

З кожним роком держава все більше і більше посилює покарання за порушення правил дорожнього руху. Але найсуворішим є позбавлення водійських прав. На жаль, більшість населення юридично не грамотно. Через це існує безліч випадків, коли позбавлення прав відбувається незважаючи на те, що його можна було цілком обґрунтовано уникнути.
В першу чергу необхідно завжди пам'ятати про повноваження інспекторів ДАІ. Вони здатні тільки скласти протокол і направити його до суду, де вже і буде прийматися рішення. У ситуації, коли ви дійсно невинні, бажано відразу ж попросити зафіксувати даний факт в протоколі. Не забувайте і про те, що якщо у вас вилучають права прямо на місці, то повинні забезпечити тимчасовим дозволом на керування транспортним засобом, що діє до рішення суду.
Співробітники ГИБДД досить часто припускаються помилок при складанні протоколу. Часом при ретельному аналізі протоколу можна виявити невірну кваліфікацію або процесуальне порушення. Вже це може послужити підставою для припинення діловодства. Але самостійно виявити помилки буде дуже проблематичним.
Тільки при наявності досвіду можна наштовхнутися на них і скористатися тим, що сталося.
Як правило, на рішення суду про позбавлення водійських прав йде два місяці з моменту отримання протоколу. За цей час оптимальним буде знайти грамотного адвоката щодо позбавлення водійських прав.
Адвокати щодо позбавлення водійських прав зазвичай надають такі послуги:
  1. Консультація з питань захисту;
  2. Підготовка необхідних документів для захисту в суді;
  3. Опитування свідків і співробітників ГИБДД;
  4. Відстоювання прав при їх незаконному вилученні.
Не забувайте про те, що рішення щодо позбавлення водійських прав може прийняти тільки суд. Тому цілком реально відстояти свої права, звернувшись за допомогою в захисті до грамотного і досвідченого фахівця. Не пускайте справу на самоплив ні за яких обставин. Судам немає до вас справи. Судове діловодство у них поставлено на манер конвеєра і якщо ретельно не продумала свій захист, то навіть при невинності можна втратити можливість керувати транспортним засобом на певний час. При цьому для багатьох людей автомобіль і право керування ним є засобом існування, а не просто потребою.
джерело: xn ---- 7sbhmbhhwf4a3ao2aa3l.xn - 80adxhks

Новости