Аерогриль Redmond RAG-240

  1. УНІВЕРСАЛЬНИЙ
  2. ТЕХНОЛОГІЯ конвективних ОБРОБКИ ПРОДУКТІВ
  3. Екологічність галогенові Нагрівач
  4. Функція розморожування
  5. Функція самоочищення
  6. БАРВИСТА КНИГА «20 рецептів» В КОМПЛЕКТІ

Компанія REDMOND вперше випустила на ринок універсальний аерогриль, який готує окремо від звичної громіздкою скляній чаші і поєднує функції духової шафи, мікрохвильової печі, тостера, звичайного гриля, конвекційної печі і електросковороди.

УНІВЕРСАЛЬНИЙ

Аерогриль REDMOND RAG-240 названий універсальним не просто так. Готує в будь-який жаростійкої посуді відповідного діаметру: каструлях, сковорідках, формах для випічки, чашах для мультіварок. Він не тільки підходить до жароміцної посуді сумісної з кришкою діаметром 22,5 см, а й дозволяє приготувати безліч різноманітних страв в мультиварці будь-яких брендів об'ємом 4, 5 і 6 літрів.

ТЕХНОЛОГІЯ конвективних ОБРОБКИ ПРОДУКТІВ

В аерогрилі REDMOND RAG-240 реалізована технологія конвективного обробки продуктів: в робочій камері циркулюють потоки гарячого повітря. Будь-яке блюдо, приготоване аерогрилем REDMOND RAG-240, вийде не тільки смачним, але і корисним - аерогриль REDMOND RAG-240 дає можливість готувати без масла.

Екологічність галогенові Нагрівач

Екологічний галогенове нагрівач аерогрилю REDMOND RAG-240, рівномірно прогріває блюдо з усіх боків, завдяки чому в продуктах зберігаються всі вітаміни і корисні речовини.

Функція розморожування

Універсальний аерогриль можна використовувати для розморожування продуктів. Для цього досить встановити регулятор температури в положенні «Defrost» і вибрати необхідний час роботи

Функція самоочищення

В аерогрилі REDMOND RAG-240 реалізована можливість самоочищення, щоб зробити використання аерогрилю максимально комфортним, а догляд за ним швидким і легким.

БАРВИСТА КНИГА «20 рецептів» В КОМПЛЕКТІ

прекрасно ілюстрованій книзі Ви знайдете докладний опис порядку приготування страв з покроковою інструкцією, фотографією і рекомендаціями.

Не обмежуйте себе рецептами, включеними в книгу, придумуйте свої страви і будьте впевнені в їх корисні властивості: технологія конвективного обігріву дозволяє відмовитися від використання масла і жиру. При цьому знижується жирність самих продуктів, а значить - холестерину і канцерогенів. Це властивість незамінне для тих, хто прагне до ідеальної фігури і міцного здоров'я.

Компанія REDMOND вперше випустила на ринок універсальний аерогриль, який готує окремо від звичної громіздкою скляній чаші і поєднує функції духової шафи, мікрохвильової печі, тостера, звичайного гриля, конвекційної печі і електросковороди Інструкція з експлуатації (PDF)

Новости