Як підібрати чоловічі сонцезахисні окуляри? ТОП порад з підбору сонячних окулярів «Ochkov.net»

  1. Як підібрати окуляри чоловікові?
  2. Як підібрати сонцезахисні окуляри за формою обличчя?
  3. Колір оправ і лінз
  4. матеріал
  5. Відомі бренди сонцезахисних окулярів
  6. Модні сонцезахисні окуляри 2018 роки для чоловіків

Стильно і красиво хочуть виглядати не тільки жінки, а й чоловіки. Стати більш стильним можна за допомогою сонцезахисних окулярів, які для багатьох - це невід'ємна частина іміджу. До вибору такого аксесуару потрібно підійти відповідально, щоб окуляри гармонійно доповнювали образ, були зручними і функціональними.

До вибору такого аксесуару потрібно підійти відповідально, щоб окуляри гармонійно доповнювали образ, були зручними і функціональними

Основна функція сонцезахисних окулярів - захист очей від яскравого світла і ультрафіолетового спектра сонячних променів. Тривала дія ультрафіолету на органи зору може згодом призвести до дуже тяжких офтальмологічним захворюванням (глаукома, макулярна дистрофія сітківки, катаракта). Темні окуляри - це одна із зручних і доступних форм профілактики даних патологій. Сьогодні це ще й можливість підкреслити свій стиль, зробити образ оригінальним. Щоб окуляри виконували свої захисні функції і виглядали красиво, потрібно їх правильно підібрати. Стилісти виділяють ряд правил, керуватися якими слід при виборі сонцезахисних окулярів чоловікові.

Як підібрати окуляри чоловікові?

Звичайно, щоб вибрати ідеальний для себе варіант, доведеться переміряти багато оправ. На щастя, в будь-якому магазині Ви знайдете величезний вибір таких аксесуарів. Якщо Ви будете заздалегідь знати, який тип очок Вам підходить, то підібрати оправу буде набагато простіше. При виборі варто враховувати такі фактори:

  • стиль одягу (спортивний, діловий, гламурний);
  • спосіб життя;
  • форма особи;
  • колір волосся;
  • фінансові можливості.

стиль одягу (спортивний, діловий, гламурний);   спосіб життя;   форма особи;   колір волосся;   фінансові можливості

Складніше за все підібрати сонцезахисні окуляри за формою обличчя. Але при обліку саме цього чинника ймовірність того, що Ви придбаєте модель, яка Вам не йде, мінімальна.

Як підібрати сонцезахисні окуляри за формою обличчя?

Оправа може підкреслити ті чи інші достоїнства і приховати деякі недоліки. Вибираючи оправу, слід пам'ятати про пропорції. Є одне головне правило: чим більше риси обличчя, тим більш масивними повинні бути окуляри, і навпаки. Верхня частина оправи повинна бути на рівні брів, а нижня - не повинна лежати на вилицях. Інакше це буде виглядати не естетично. Стилісти виділяють сім типів особи: квадратне (прямокутне), овальне, кругле, ромбовидное, сердцевидное, трикутне і довгасте. До кожного типу підходить конкретний дизайн оправи.

Вибираємо окуляри за формою обличчя чоловікові. Розберемо кожен тип окремо і дізнаємося, яка оправа буде найкращою для нього.

1. У кругловидих людей зазвичай невисоким лоб, чи не виступає вперед підборіддя і пухкі щоки. До таких рис підійдуть форми сонцезахисних окулярів, візуально зменшують округлості особи. Краще за все будуть виглядати прямокутні і трапецієподібні оправи. Ні в якому разі не можна носити круглі і овальні окуляри. Вони ще більше округлюють особа. Також варто уникати квадратних моделей.

2. Квадратна особа відрізняється гострими вилицями, широким чолом і чітко окресленим підборіддям. За допомогою окулярів можна пом'якшити незграбні риси, тому краще робити вибір на користь моделей з закругленими краями, а ось від квадратних і прямокутних очок доведеться відмовитися.

3. Людині з овальним обличчям в цьому плані пощастило найбільше. Він може вибрати будь-які сонцезахисні окуляри по дизайну. У нього не дуже широкий лоб, вузький підборіддя. З такими рисами гармонійно виглядають будь-які оправи. Винятком є, мабуть, тільки модель оверсайз - це окуляри з максимально широкою оправою. Цей аксесуар приховає всю природну красу і пропорційність форм овального особи.

4. Довгасте особа, на відміну від овального, витягнуте по вертикалі, тому треба купувати горизонтальні оправи. Ідеально виглядатимуть круглі моделі, а ось чотирикутні форми окулярів порушать пропорції і будуть виглядати на обличчі не гармонійно.

5. Чоловіки з гострим підборіддям, широким чолом, високими вилицями мають серцеподібну форму особи. При підборі очок не потрібно робити акцент на верхній його частині, тому підійдуть круглі оправи та авіатори (каплевидні). Прямокутні форми обтяжують і без того широку лінію чола.

6. Якщо у Вас трикутне або грушоподібної особа, то Вам потрібна модель сонцезахисної оптики з витягнутими вгору куточками, наприклад, трапецієподібні окуляри. Трикутне обличчя відрізняється видатним підборіддям і вузьким лобом. Оправа повинна переносити акцент на нижню частину обличчя.

7. Ще один тип особи - ромбоподібний. Його характерні риси - це загострене підборіддя і масивний лоб. По лінії скул проходить найширша частина обличчя. Окуляри повинні встановити пропорційність між верхом і низом. У цьому допоможуть авіатори і оверсайз, а ось круглий дизайн підкреслить відсутність пропорції.

Якщо Ви знаєте, який у Вас тип особи, то підібрати окуляри буде набагато простіше. Однак це не єдиний фактор, який варто враховувати при підборі. Не менш важливий колір волосся, стиль і спосіб життя.

Колір оправ і лінз

Як підібрати окуляри чоловікові за кольором волосся? Колір оправи повинен гармоніювати з кольором волосся. Головне, щоб окуляри трохи виділялися, а не губилися на тлі шевелюри. Відтінків волосся дуже багато, тому сказати, який колір оправи підійде до кожного з них, дуже складно. Потрібно керуватися таким принципом: білявим рекомендується носити темні і яскраві оправи, а темноволосим чоловікам краще вибирати світлі окуляри. Важливо, щоб вони не виглядали вульгарно і не псували імідж.

Що стосується кольору лінз, то він повинен відповідати кольору одягу і інших аксесуарів (краватка, годинник, головний убір). Враховуйте і загальний стиль і спосіб життя. Спортивні окуляри з діловим чином або офісним стилем - явна несмак. Якщо Ви займаєтеся спортом, то вибирайте спортивні моделі, якщо вважаєте за краще класичний стиль в одязі, то оправи повинні бути більш суворими, виконаними в спокійній м'якій колірній гамі. Як сонцезахисні окуляри поєднуються з конкретним стилем одягу, знати звичайній людині у всіх тонкощах не обов'язково. Досить просто покладатися на особисті уподобання і смак.

матеріал

Як вибрати окуляри за формою (типу) особи і стилю, Ви тепер знаєте. Наступний крок - вибір оправ за типом матеріалу. Окуляри виготовляють із пластику, металу і натуральних матеріалів (рогові оправи). Рогові є найнадійнішими, якісними і екологічно безпечними. Найчастіше вони виготовляються індивідуально, тому, купуючи рогову оправу, Ви можете бути впевнені, що стаєте власником унікальної моделі. Такі оправи дуже дорогі. Дозволити собі їх може далеко не кожна людина. Ще один мінус цього матеріалу - окуляри з нього важкі, що може сподобатися не кожному.

У більшості випадків вибір встає між пластмасовими і металевими оправами. Вони коштують значно дешевше і асортимент таких моделей дуже багатий. Пластикові моделі найлегші. Якщо Ви ведете активний спосіб життя, то оправи з пластмаси підійдуть краще, ніж металеві. Окуляри з металу виглядають більш строго, вони добре поєднуються з класичним стилем.

Лінзи сонцезахисної оптики бувають пластиковими та скляними. Перші набагато безпечніше. Скло може розбитися і поранити обличчя і очі. Більш того, пластикові лінзи надійніше, так як вони міцні. Що стосується питання захисту очей від ультрафіолету, то сьогодні і пластикові, і скляні лінзи, якщо вони виробляються у відповідності з усіма стандартами якості, добре блокують ультрафіолетові промені сонця.

Сьогодні Ви можете вибрати модні якісні сонцезахисні окуляри, які будуть одночасно надійними, функціональними і красивими.

Відомі бренди сонцезахисних окулярів

На ринок постійно поставляється величезний вибір сонцезахисних окулярів. Існує безліч компаній, щорічно оновлюють свої колекції, щоб відповідати запитам суспільства і модним тенденціям. Популярні бренди сонцезахисних окулярів:

  • Ray-Ban . Фірма випустила в 1937 році найвідомішу модель очок - авіатори. Унікальність їх у тому, що вони підійдуть майже кожному. Згодом авіатори зазнавали змін в дизайні, набували нових обрисів, але їх стандартний канонічний дизайн у вигляді краплі залишається незмінним. Ще одна модель торгової марки Ray-Ban, яка відома кожному, - вайфарери. Вони підходять практично до будь-якого типу обличчя. Крім того, їх можуть носити і чоловіки, і жінки.

Крім того, їх можуть носити і чоловіки, і жінки

  • Polaroid - виробник очок спортивного типу, але при цьому майже всі оправи підходять на кожен день.
  • Pepe Jeans - британська компанія, продукція якої відрізняється простотою і зручністю. Для оправ Pepe Jeans характерні легкість, свобода вибору аксесуарів та одягу. Фірма випускає моделі очок в стилях casual, ретро, ​​гламур в найрізноманітніших тонах. Ви можете зупинити вибір на моделі авіатори Jeans PEPE JEANS 5123 C3 - це модні окуляри для чоловіків і жінок в стилі casual.

Модні сонцезахисні окуляри 2018 роки для чоловіків

Головним трендом сезону-2018 стануть окуляри оригінального незвичайного дизайну з яскравими оправами і лінзами. Класика йде на задній план, а в моду знову повернуться окуляри з жовтими стеклами. При цьому червоних і рожевих окулярів буде значно менше. В цілому модні сонцезахисні окуляри 2018 року відрізняються своєю універсальністю. Будь-яка модель оправи в стилі унісекс дозволить Вам залишатися в тренді. Як завжди будуть популярні авіатори. Вони не виходять з моди вже кілька десятиліть. Також попитом будуть користуватися круглі окуляри ( «Леннони») і clubMaster (різні моделі в стилі ретро). Купувати сонцезахисні окуляри потрібно тільки в спеціалізованих магазинах. Так Ви будете застраховані від покупки підробки. У каталозі інтернет-магазину Ochkov.Net Ви знайдете модні окуляри 2018 року в широкому асортименті. На Ваш вибір представлені товари відомих брендів, моделі самих різних кольорів, відтінків і дизайну.

Як підібрати окуляри чоловікові?
Як підібрати сонцезахисні окуляри за формою обличчя?
Як підібрати окуляри чоловікові?
Як підібрати сонцезахисні окуляри за формою обличчя?

Новости