Як вибрати правильну екіпіровку для боксу?

  1. Шолом - найважливіша складова екіпіровки боксера
  2. Що є найголовнішим аксесуаром для боксера?
  3. Аксесуари та інвентар для боксерів

Бокс - один з найефектніших, мужніх і дуже важливих видів спорту серед сильної половини нашого людства. Для занять боксом природно потрібна дуже хороша спортивна підготовка і певна майстерність ,, яке досягається шляхом довгих тренувань.

А правильна і зручна екіпірування - це не тільки можливість захистити себе від травм, але і яскраве перевага серед інших займаються з вами на рівних умовах.

Шолом - найважливіша складова екіпіровки боксера

Екіпірування для борця включає в себе шолом для боксу , Який допоможе вам захистити свою голову від завдається удару, і відповідно, знизити ризик отримати травму. Такий захист здатна погасити до 30% від сили нанесеного вам удару. За вказаним посиланням, ви зможете вибрати для себе різні види і різноманітні за своєю конструкцією боксерські шоломи, які стануть вашими надійними захисниками і допоможуть підкорювати нові вершини майстерності.

Боксерські шоломи можна розділити на два типи: більш прості тренувальні моделі і вже професійні шоломи, які використовуються для змагань. Перші виготовляються з не надто дорогих матеріалів, таких як шкірозамінник або не дорога натуральна шкіра.

Більш «наворочені» моделі шоломів для змагань трохи відрізняються від першого типу. Вони мають більш відкриту, тобто менш захищену лицьову сторону. Це потрібно для того, щоб під час змагань, спортсмен краще бачив, що відбувається навколо. Шоломи для змагань виготовляються з натуральної, якісної шкіри.

Дивіться відео про те, як вибрати шолом для боксу і ММА.

Джерело відео: https://f.ua/venum/elite-iron-odin-razmer-cherniyy.html

Що є найголовнішим аксесуаром для боксера?

Це спеціальні шорти, для занять боксом. Це не тільки традиційна форма справжнього борця, а й його зовнішня привабливість і індивідуальність, виражена в різноманітної забарвленням.

Шорти для боксерів виготовляються з досить приємного на дотик матеріалу, який дає потрібну легкість і передбачає комфорт у використанні і при русі. Різні фасони боксерських шортів залежать в основному, від маси спортсмена. Відмінними рисами такої екіпіровки є зручний широкий пояс і наявність досить глибоких кишень в бічних швах.

Аксесуари та інвентар для боксерів

До додаткових аксесуарів для боксера, але не менше обходимо інвентарю варто віднести рукавички і капи До додаткових аксесуарів для боксера, але не менше обходимо інвентарю варто віднести рукавички і капи. Рукавички для аматорського боксу - це не просто перша необхідність спортсмена, але і обов'язковий атрибут якісних і продуктивних тренувань і його надійний захист.

Капи для боксу - це необхідний захист для зубів спорсмена, якщо удар доводиться в щелепу. Капа допомагає залишити посмішку боксера в цілості.

Новости