Як видалити сторінку в одноклассніках.Удаліться з однокласників.

  1. Як видалити акаунт в однокласниках

Якщо, Ви вирішили видалити свою сторінку з сайту «Однокласники»? Те, питання як це зробити, виникне, мабуть, найпершим.

У цій статті, постараємося найбільш простим і доступним методом пояснити всю процедуру видалення сторінки в однокласниках, вона задоволена проста та забере кілька хвилин Вашого часу. І так найперше, необхідно зайти на сайт, використовуючи логін і пароль.

Якщо, сталося, що Ви його забули, тиснемо на- «відновлення пароля», вказуємо ту пошту або номер телефону, за допомогою якої власне і реєструвалися, пароль прийде саме туди. Далі використовуєте покрокову інструкцію, написану Вам в листі.

Заздалегідь необхідно треба бути впевненим в тому, що Ви хочете видалити свій аккаунт з усім вмістом (фото, музика, контакти та багато ін.) Т.к. відновленню це не підлягає, на відміну видалення своєї сторінки в контакті . Якщо ви сповнені рішучості і впевненості, йдемо далі.

Як видалити акаунт в однокласниках

Перша дія: входимо на сторінку, використовуючи логін і пароль, на ГОЛОВНІЙ сторінці необхідно знайти слово «Допомога», дана функція знаходиться в нижньому або верхньому правому куті цієї сторінки, далі просто переходимо (натискаємо) по ній.

Друга дія: в списку знайти слово - «Регламент» і знову переходимо (натискаємо).

Друга дія: в списку знайти слово - «Регламент» і знову переходимо (натискаємо)

Третя дія: знаходимо пункт - «Відмовитися від послуг» переходимо по ній.

Третя дія: знаходимо пункт - «Відмовитися від послуг» переходимо по ній

Четверта дія: необхідно заповнити просту форму на сторінці видалити профіль, вписати пароль і натиснути «Видалити назавжди».

Четверта дія: необхідно заповнити просту форму на сторінці видалити профіль, вписати пароль і натиснути «Видалити назавжди»

Увага сторінка видалена! Але, якщо Ваш номер телефону був прив'язаний до сторінці, то відбудеться видалення номера не раніше 3-6 міс. відповідно від дати видалення профілю. І якщо Ви захочете створити новий профіль / сторінку, пам'ятайте про це.

Ps Якщо з нашими соц .сетямі все зрозуміло, то піти з Facebook, набагато складніше. Як видалити акаунт в Facebook

Новости