Як замовити авіаквитки дешево і без проблем

  1. Як забронювати квиток на літак дешево: по кроках
  2. Як забронювати квиток на літак за 4 кроку
  3. Крок 2. Заповніть дані про пасажирів
  4. Транслітерація імені та прізвища для Заграй
  5. Крок 3: Вкажіть контакти
  6. Крок 4: Сплатіть бронь.
  7. Як замовити авіаквиток без оплати

Замовлення квитків на літак на сайті - справа нехитра: розберетеся з першого разу, навіть якщо раніше оформляли переліт тільки в авіакасі. З Скайсканером знайти і купити дешеві квитки ви встигнете, поки на кухні гріється чайник. Кілька хвилин - і заповітна маршрут-квитанція у вас на електронну пошту.

Як замовити авіаквиток: по кроках | без оплати

Як забронювати квиток на літак дешево: по кроках

1. Знайдіть недорогий переліт на Скайсканере і перейдіть на сайт авіакомпанії або агентства.

2. Заповніть дані про пасажирів.

3. Вкажіть контактні дані.

4. Сплатіть авіаквиток одним із запропонованих способів. Е-тікет прийде на вашу електронну пошту.

Якщо хочете замовити авіаквиток без оплати, дізнайтеся, як це зробити правильно .

Як забронювати квиток на літак за 4 кроку

Крок 1. Знайдіть рейс на Скайсканере

Припустимо, ви хочете злітати в Прагу на тиждень під Новий рік. Забивати в поля пошуку Скайсканера пункт відправлення та призначення, кількість пасажирів і дати. Якщо потрібен прямий переліт, не забудьте поставити галочку на пункті «Тільки рейси без пересадок». Натисніть на кнопку «Знайти» і почекайте пару секунд - Скайсканер знайде найкращі пропозиції.

Натисніть на кнопку «Знайти» і почекайте пару секунд - Скайсканер знайде найкращі пропозиції

Результати пошуку рейсів з Москви до Праги на Скайсканере

Знайдені варіанти можна відсортувати за ціною, часу, авіалініям і пересадки. Натисніть на кнопку «Подивитися», щоб детальніше ознайомитися з обраним рейсом. Тут можна ще раз перевірити, чи правильно ви все ввели, і перейти на сторінку квиткового агентства або перевізника для покупки.

Якщо вирішили оформити переліт у «Аерофлоту» без посередників, клікайте на кнопку «Подивитися» - в новому вікні відкриється форма бронювання на сайті авіакомпанії.

Крок 2. Заповніть дані про пасажирів

Якщо летите за кордон, інформацію про пасажирів потрібно вводити згідно закордонного паспорту.

Для внутрішніх російських рейсів використовують загальногромадянський паспорт. Формально літати по Росії потрібно з ним: саме він вказаний як основного посвідчення особи в законах. У реальності багато пасажирів без проблем використовують закордонний паспорт для броні і реєстрації на рейси по Росії.

1. Пол - чоловічий чи жіночий.

2. Прізвище. У це поле вводите своє прізвище, як вона записана в поле Surname в закордонному паспорті. У інших авіакомпаній поле для прізвища може називатися Second Name, Family Name або Last Name.

3. Ім'я. Вводите своє ім'я як в закордонному паспорті. У іноземних перевізників це поле може бути підписана як First Name або Given Name.

4. По батькові. Іноді по батькові просять вказати на внутрішніх перельотах, взагалі цей пункт необов'язковий.

5. Суфікс. У «Аерофлоту» і деяких інших перевізників є поле «Суфікси» для пасажирів з однаковими прізвищами та ініціалами. Припустимо, летять тато з сином - обох звати Іванов Петро Петрович. Щоб уникнути плутанини, потрібно вказати додатковий суфікс: батькові додати «старший» (Sr), а синові - «молодший» (Jr).

6. Дата народження. Вибираєте на календарі.

7. Громадянство. Виберіть країну, громадянином якої є.

8. Номер паспорта. Вводите номер паспорта разом з серією.

9. Країна видачі. Вибираєте країну, де отримали паспорт.

10. Термін дії паспорта. Вибираєте на календарі дату, до якої дійсний ваш закордонний паспорт. Якщо використовуєте внутрішній паспорт, в поле «Термін дії паспорта» можна вказати будь-яку майбутню дату або вибрати пункт «Безстроково».

Транслітерація імені та прізвища для Заграй

Буква - транслит Приклад Буква - транслит Приклад А - A ABAKUMOVICH Р - R REBROV Б - B BUKREEV С - S STADUKHIN В - V VAVILOV Т - Т TOLL Г - G GOLOVNIN У - U UNKOVSKII Д - D DEZHNEV Ф - F FEDOROV Е - Е EGOROV Х - KH KHABAROV Е - E MURAVEV Ц - TS TSYBIKOV Ж - ZH ZHILAITIS Ч - CH CHERSKII З - Z ZAVOIKO Ш - SH SHELIKHOV І - I ISTOMA Щ - SHCH SHCHERBININ Й - I GEIKO И - Y DAVYDOV К - K KRUZENSHTERN Ь Л - L LITKE видання - IE PODIEEMOV М - М MIDDENDORF Е - E EVERSMAN Н - N NEVELSKOI Ю - IU IUNKER Про - Про OBRUCHEV Я - IA IADRINTSEV П - P POIARKOV

Крок 3: Вкажіть контакти

З найважливішим завданням ви вже впоралися - далі дрібниці. Вкажіть контактну інформацію - пошту, на яку надішлють електронний квиток , І телефон для зв'язку. Ставте галочку про згоду з умовами і тисніть на кнопку «Оплатити», щоб перейти до оплати.

Крок 4: Сплатіть бронь.

Щоб завершити бронювання авіаквитків, заплатите за них картою, електронними грошима або через платіжні термінали. Також ви можете під'їхати в офіс перевізника або турагентства і оплатити бронь готівкою.

Деякі авіакомпанії просять пред'явити при реєстрації на виліт карту, якою оплачували переліт. Тому простіше при покупці вводити дані карти, яку візьмете з собою в поїздку. Якщо платите чужий картою, заздалегідь уточніть у перевізника, що робити. Зазвичай достатньо ксерокопії карти і заяви від власника.

Як замовити авіаквиток без оплати

Якщо на карті немає потрібної суми, начальник ще не підписав заяву на відпустку або незрозуміло, чи дадуть візу, багато оформляють бронювання авіаквитків онлайн без оплати. Замовити квитки на літак з відкладеним платежем можна на офіційних сайтах деяких авіакомпаній і через туристичні агентства.

На сайті авіакомпанії. Бронь без оплати пропонують багато перевізників - різниться тільки час, на яке за вами закріплюють низьку ціну. Так, «Аерофлот» резервує обраний варіант на 24 години, Lufthansa - на 48 годин, British Airways і Emirates - на 72 години. Якщо летите на борту United, гарантовану вартість для вас готові тримати цілий тиждень. Уважно читайте умови відкладеного платежу і не забувайте, що перевізник може зажадати оплатити бронь раніше крайнього терміну.

На сайті турагентства. Оформити переліт без оплати можна, навіть якщо ваша авіакомпанія не надає такої послуги. Наприклад, багато резервують авіаквитки з відстрочкою оплати через Agent.ru . Паперове підтвердження бронювання легко отримати за допомогою сервісів на зразок Checkmytrip.com або Myairlines.ru : Введіть PNR-код, який прийде на електронну пошту після замовлення, а також прізвище з броні - і надрукуйте сторінку зі статусом «Підтверджено».

Також корисно знати:

Що таке електронний авіаквиток і треба роздруковувати е-тікет

Як виправити помилки в авіаквитку

Як перестати боятися і почати подорожувати

Перший раз в аеропорту. Куди йти і що робити

Коли квитки коштують дешевше і коли вигідніше літати

Новости