Як оплатити будь-який рахунок або квитанцію з допомогу банківської картки через інтернет

Вам потрібно оплатити рахунок або квитанцію, але абсолютно немає часу і бажання йти в банк? Пропонуємо скористатися безпечним, швидким і зручним сервісом iPay.ua, завдяки якому можна оплатити будь-який рахунок або квитанцію за допомогою банківської карти.

Скориставшись послугою "Платежі за реквізитами", Ви зможете оплатити будь-який рахунок або квитанцію через Інтернет.

Скориставшись послугою Платежі за реквізитами, Ви зможете оплатити будь-який рахунок або квитанцію через Інтернет

В яких випадках послуга "Платежі за реквізитами" незамінна:

  • Необхідно терміново оплатити квитанцію, але немає можливості йти в банк;
  • У Вас немає бажання стояти в довгих чергах біля каси;
  • Ви перебуваєте за містом, і Вам необхідно зробити платіж, але у Вас є мобільний Інтернет;

Бувають випадки, коли сервіс iPay.ua допомагає вирішити, здавалося б, нерозв'язні завдання. наприклад:

Випадок перший: Оплата Інтернет-послуг

Вам в терміновому порядку необхідно сплатити Інтернет, але Ваш Інтернет-провайдер не дозволяє зробити оплачу в особистому кабінеті. У таких випадках є 2 виходи: оговтатися на пошуки терміналу самообслуговування, або здійснити оплату за допомогою сервісу iPay.ua. Кошти будуть зараховані на рахунок одержувача у відповідності з усіма правилами використання iPay.ua.

Випадок другий: Державні платежі через Інтернет - немає нічого неможливого

Завтра - крайній термін сплати податків, а у Вас немає часу на походи в банк? Тоді оплачуйте державні платежі за допомогою сервісу iPay.ua. Проведіть оплату з вечора і вже вранці кошти будуть зараховані на рахунок одержувача. Весь функціонал сервісу iPay.ua не обмежується цими двома прикладами. Ви можете скористатися послугами сервісу в абсолютно будь-якій ситуації, незалежно від Вашого місця розташування. Ми працюємо над тим, щоб Ви мали можливість оплатити всі квитанції та рахунки вчасно.

Як оплатити квитанцію з банківської картки

Для того щоб оплатити квитанцію за будь-які послуги або товар, вам потрібно перейти на сторінку послуги і заповнити там кілька полів, а саме:

  1. Ім'я одержувача або підприємства, куди буде відбуватися переклад, код ЄДРПОУ, МФО банку отримувача, номер розрахункового рахунку. Тут же необхідно вказати призначення платежу.
  2. Дані вашої банківської карти - ПІБ, номер карти, термін її придатності та код СVV - три останні цифри коду, зазначеного на зворотному боці картки.
  3. Контактний телефон відправника, тобто ваш;
  4. І код-підтвердження, який буде відправлений на зазначений номер, у вигляді sms-повідомлення. Зверніть увагу, що код-підтвердження приходить тільки власникам карт підтримують систему 3D Secure - карт Visa і MasterCard.

Після того, як ви зробите всі ці обов'язкові пункти, протягом декількох хвилин кошти з вашого рахунку будуть списані і переведені на рахунок фінансової компанії сервісу iPay.ua. Підприємство або фізична особа, на яке були переведені кошти, отримає гроші, а також повідомлення про їх зарахування вже на наступний день, тоді як здійснюючи платіж через касу банку, вам доведеться чекати до 3-х робочих днів.

Не варто забувати і про те, що здійснюючи платіж у вихідний, до одержувача гроші потраплять в перший же робочий день.

Ми гарантуємо, що Ваші кошти будуть доставлені адресату в найкоротші терміни. І як підтвердження відправляємо на вашу електронну пошту квитанцію, яку можна зберегти на своєму комп'ютері або роздрукувати.

І як підтвердження відправляємо на вашу електронну пошту квитанцію, яку можна зберегти на своєму комп'ютері або роздрукувати

Що таке сервіс iPay.ua і як він працює

Сервіс iPay.ua - це сучасна Інтернет-платформа для здійснення грошових переказів і онлайн-платежів. Наші партнери - провідні платіжні системи світу, такі як Visa і MasterCard.

Скориставшись сервісом iPay.ua - ви позбавите себе від зайвих турбот - досить просто відкрити сторінку послуги, ввести всі необхідні дані і підтвердити операцію. Ми пропонуємо комфортні, безпечні послуги, з якими будь-яка платіжна операція стане швидкої і доступною.

Ми пропонуємо комфортні, безпечні послуги, з якими будь-яка платіжна операція стане швидкої і доступною

Сервіс iPay.ua - це зручно і безпечно. Всі дані, які були введені при здійсненні операції, захищені системою безпеки. Скористайтеся послугою (платежі за реквізитами) прямо зараз.

Якщо у Вас виникли питання про послугу, залишайте їх у коментарях під статтею, і ми відразу ж них відповімо!

Вам потрібно оплатити рахунок або квитанцію, але абсолютно немає часу і бажання йти в банк?

Новости