Як встановити GTA 5 на PS3 і Xbox 360. Вимоги та нюанси

Питання: Як встановити GTA 5 на PS3. Чи існують якісь особливі вимоги, щоб встановити GTA 5 на консоль Xbox 360 або PS3?

Відповідь: GTA 5 на сьогоднішній день - найбільший ігровий проект, коли-небудь реалізований студією Rockstar Games. Крім того, в GTA 5 впроваджені сучасні технології, що дозволяють грі максимально використовувати всі ресурси консолей, в тому числі Xbox 360 і PS3, по максимуму.

Перед установкою GTA 5 на PS3 або Xbox 360, вам слід знати певні вимоги і нюанси. Радимо прочитати про них нижче, таким чином уникнувши непередбачених проблем з установкою гри.

  • Версія GTA 5 для консолей минулого покоління - Xbox 360 і PS3 - продається в коробці з двома дисками. З диска №1 вам необхідно провести установку файлів гри, а другий CD використовується безпосередньо для запуску GTA Після установки, ви зможете запускати як GTA 5 (одиночний режим), так і GTA Online без необхідності зміни дисків в приводі.
  • Щоб вперше встановити GTA 5 на Xbox 360, переконайтеся, що на жорсткому диску вашої консолі, або зовнішньому USB-накопичувачі, вільно не менш 16 гігабайт пам'яті. Після процесу установки гра буде займати 8 гігабайт.
  • Знайте, що ваш зовнішній USB-накопичувач повинен працювати за технологією не нижче стандарту 2.0, а швидкість читання інформації з USB-пристрою не повинна бути менше 15 мегабайт в секунду. Фахівці RG рекомендують скористатися для цих цілей новим USB-флеш пристроєм. Також вам варто пам'ятати, що до початку використовувати флеш-накопичувачі, його необхідно відформатувати для роботи з Xbox
  • GTA 5 для PlayStation 3 продається в коробці з одним диском. Після запуску гри, GTA 5 почне автоматичний процес установки. Файли GTA 5 на PS3 займають приблизно 8 гігабайт місця на жорсткому диску консолі. Після установки, ви можете відразу ж починати гру.

Питання: Чи можна встановити GTA 5 на версію Xbox 360 з 4-ма гігабайтами пам'яті, або на версію Xbox 360 Arcade / Core?

Відповідь: Встановити GTA 5 на дані версії консолей можна лише замінивши жорсткий диск на 4 гігабайти на жорсткий диск більше обсягу. Або ви можете зробити установку гри на USB-накопичувач, відформатований для роботи з Xbox 360.

  • Як провести установку / заміну жорсткого диска Xbox 360 детально написано ТУТ.
  • Як провести форматування USB-накопичувача для роботи з Xbox 360 ви можете прочитати ТУТ.

Питання: Мені відомо, що для інсталяції GTA 5 необхідно 8 гігабайт вільного місця на жорсткому диску консолі. Чи можна провести установку додатково даних з другого ігрового диска за допомогою Xbox Home (панелі управління консолі)?

Відповідь: Фахівці Rockstar Games не рекомендують проводити установку будь-яких файлів з другого диска на консоль. Для оптимальної роботи GTA 5 рекомендується встановлювати файли тільки з диска 1, а диск 2 використовувати лише як ігровий.

Нагадуємо, що при першому запуску GTA 5, система автоматично запропонує вам провести установку ігрових файлів з першого диска.

3. Чи існують якісь особливі вимоги, щоб встановити GTA 5 на консоль Xbox 360 або PS3?
Чи можна провести установку додатково даних з другого ігрового диска за допомогою Xbox Home (панелі управління консолі)?

Новости