Як знайти на Таобао копії брендів: China Town - Посередник в Китаї

Асортимент Таобао - це широкий вибір всіляких товарів, у тому числі брендових. Це можуть бути як відомі у всьому світі бренди, так і локальні китайські марки, проте, що заслуговують на увагу. І ті, і інші досить легко знайти, а ціни на них будуть більш ніж приємні.

Китайські бренди.

Сьогодні багато китайських бренди отримали світову популярність завдяки високій якості своєї продукції, її оригінальності і різноманітності. Навіть якщо Ви не цікавитеся великими китайськими виробниками або тільки починаєте входити у смак захоплюючого китайського шопінгу, Вам знайомі як мінімум кілька наступних марок. HUAWEI, XIAOMI, Lenovo - електроніка, Li-Ning, Artka - одяг і багато інших. Всі вони виробляють цікаву, якісну і унікальну продукцію, яка буде вкрай цікава навіть досвідченому шопоголіку. Товари популярних китайських брендів можна знайти на Таобао як окремими екземплярами, так і в повному асортименті, тобто є можливість докладно вибрати і замовити все, що хочеться, у одного продавця. А якщо у Вас з'являться труднощі з пошуком брендових речей - ми Вам із задоволенням допоможемо.

Бренди, які користуються особливою увагою.

На Таобао можна легко знайти річ, абсолютно відповідає Вашим побажанням - і в рази дешевше аналогів. Для цього необхідно скористатися пошукачем. У нього можна вбити як назва бренду повністю, так і абревіатуру або артикул необхідного товару, якщо Ви його знаєте. Отриману добірку пропозицій досить впорядкувати за ціною - і Ви отримаєте найвигідніші пропозиції на товари, які Ви шукали. Різноманітність і якість брендових товарів на Таобао приємно дивує, асортимент дозволяє вибрати саме те, що хочеться.

Таобао - це широкий вибір реплік і копій популярних марок, в тому числі люксових. Ці товари будуть досить близькі за якістю до оригіналів, а за ціною на них - в десятки разів нижче. Як знайти репліки високої якості? Це питання широко і вичерпно розібраний у відповідній темі нашого форуму. Якщо у Вас не виходить знайти потрібний товар на Таобао, зверніться в нашу підтримку. Наші оператори допоможуть відповісти на всі питання, що стосуються пошуку товарів з певними характеристиками.

Як знайти на Таобао копії брендів

Посередник Таобао - доставка від 120 р / кг. Комісія 6%

25 Жовтня

Як знайти на Таобао копії брендів? Як знайти на Таобао репліки брендів? Нам часто задають таке питання наші клієнти. Новачкові складно орієнтуватися в Таобао. Згадайте себе, коли ви тільки дізналися про Таобао. Напевно, ви були в шоці і говорили: Ого! Одяг за 200 рублів! Взуття коштує всього 500 рублів! А я купую в своєму місті одяг і взуття в кілька разів дорожче, брендові речі коштують цілу зарплату. На Таобао копії і репліки брендів коштують також дешево, як і звичайна китайський одяг і взуття. Тільки не всі знають, як знайти Таобао підробки брендів. China Town постарається допомогти з пошуком брендів.

Як знайти на Таобао копії брендів

Спосіб 1.

Потрібно знати, що продаж підробок, копій і реплік на Таобао заборонена, тому потрібно зуміти, щоб знайти такі товари. Якщо ви просто напишіть Chanel в рядок пошуку Таобао, то знайдете Chanel без проблем, але з високими цінами. Щоб знайти копії Chanel з низькими цінами використовуйте такий пошуковий запит C 家 . Цей ієрогліф означає, що в слові перша буква C і знайдуться всі копії брендів, чиї імена починаються на англійську букву C. Серед них буде Chanel, Calvin Klein. Використовуйте цей ієрогліф для пошуку будь-яких копій брендів на Таобао. наприклад: G 家 - Gucci, A 家 - Armani, B 家 - Burberry.

Щоб пошукові результати відсіяти від непотрібних товарів, задавайте конкретніший запит. Якщо ви шукаєте жіночі товари, шукайте на Таобао так: C 家 女

Чоловічі копії брендів шукаються так: G 家 男

Якщо потрібно знайти на Таобао копії брендів сумок вказуйте в рядку пошуку Таобао наступний запит: D 家 女 包 . За цим запитом ви знайдете копії брендів жіночих сумок Dior.

Цифра 1 - вводите пошуковий запит

Цифра 2 - сортуєте товари за кількістю продажів. Рекомендуємо завжди робити таке сортування, так легше визначатися з вибором товару. Однакових товарів дуже багато у різних продавців. Якщо ви знайдете самі часто купуються товари на Таобао - то сміливо вибирайте їх. Це найкращу цінову пропозицію, і магазин з хорошим рейтингом.

Цифра 3 - сортуйте товари за ціною, якщо ви хочете знайти сумки вартістю від 100 юанів до 150 юанів - вбийте ці значення на Таобао.

Популярне взуття Casadei, копії цього бренду можна знайти по простому запиту Ca 欧美 女 靴 .

А жіноче взуття Giuseppe Zanotti, копії цього бренду можна знайти на Таобао за запитом GZ 女鞋

Спосіб 2.

Другий спосіб вже, напевно, багато хто знає. Потрібно замінювати літери в назві бренду на будь-які символи. Зазвичай це символ зірочка "*". Наприклад, замість того щоб писати на Таобао Chanel, напишемо Cha * el. Можна вставляти зірочку замість будь-якої іншої літери.

Ще варіанти з символами: D * G, L # V, G * cci.

Спосіб 3.

Більш великий спосіб пошуку копій брендів на Таобао. Стати в нагоді вам, коли ви шукаєте не щось конкретне, а хочете ознайомитися з асортиментом товару на Таобао. Наприклад, щоб заповнити вітрини в вашому магазині.

Якщо часто переводити китайське опис товару, то можна замінити закономірності. Більшість продавців використовують однакові слова в назві товару на Таобао. Якщо їх використовувати в пошуку, то ви завжди зможете знайти копії брендів 2016 року, 2017 року, 2018 року і так далі.

Товари з популярного сайту AliExpress можна знайти на Таобао. Це легко зробити, якщо в рядок пошуку написати 速 卖 通 .

Другий відомий сайт - це Ebay, також можна знайти копії брендів на Таобао використовуючи пошуковий запит ebay .

В основному популярні бренди з Америки і Європи, тому, щоб знайти копії брендів з Америки і Європи використовуємо в пошуку Таобао ці запити: 欧美 і 欧美 і 欧洲 站 . Якщо вам важливо знайти копії брендів 2016 року випуску, додавайте рік до запитів.

Як знайти бренди на Таобао

Якщо вам потрібно знайти не копії брендів на Таобао, а просто якийсь конкретний бренд, то це найпростіше. Потрібно просто ввести назву бренду в рядок пошуку на Таобао. Можна писати назву бренду англійською мовою або на китайській мові.

Як дізнатися, як пишеться бренд на китайській мові? Можна скористатися Google перекладачем. наприклад, Nike на китайській мові .

Популярні бренди на Таобао:

ADIDAS 阿迪达斯
CATERPILLAR 卡特 彼 鞋
CONVERSE 匡威
GUESS 盖 丝
NEW BALANCE 纽巴伦
NIKE 耐克
PUMA 彪马
REEBOK 锐步
VERSACE 范思哲
chanel 香奈儿
moschino 莫斯基诺

Як знайти репліки високої якості?
Як знайти на Таобао репліки брендів?
Як дізнатися, як пишеться бренд на китайській мові?

Новости