Як правильно пити американський віскі Jack Daniels

  1. Особливості вживання «Джек Деніелс»
  2. Застосування в міксах і коктейльних картах
  3. З чим пити популярний віскі?

Новини компаній

Інтернет-магазин «Winefood» розповів, як правильно пити Jack Daniels - улюблений віскі безлічі американців.

Виготовляти Jack Daniels почав власник теннессийській винокурень, якого звали Джаспер Деніел. Цікавий факт: Джек - прізвисько Джаспера, напій названий на честь власника гуральні виробництва. Відбувалися ці події ще в дев'ятнадцятому столітті.

Відбувалися ці події ще в дев'ятнадцятому столітті

Особливості вживання «Джек Деніелс»

У США, як відомо, не прийняті такі пишні застілля, як в країнах пострадянського простору. Чому віскі американці п'ють найчастіше під сигару невеликими ковтками. Також його використовують як своєрідний аперитив перед урочистою вечерею або ланчем.

Завдяки Голлівуду ми маємо поширену думку про те, що віскі вживають обов'язково з газованою водою або з льодом. Однак це не завжди так. Найкращим чином смак і аромат цього пиття можна відчути при температурі від 18 до 20 градусів.

Продукт наливають в помірної висоти склянки з масивним денцем. Глибше зануритися в ароматичні властивості продукту можна, якщо горловина склянки кілька звужена.

Яких-небудь суворих правил щодо вживання цього віскі немає, оскільки спочатку він вважався напоєм для салунов. Тобто його основними споживачами були звичайні громадяни з не високими рівнем достатку. Так що пити його чистим або розбавляти - справа індивідуальна.

Застосування в міксах і коктейльних картах

Ординарні сорти цього популярного напою нерідко застосовуються в різноманітних міксах і коктейлях.

Для міксів найкраще скористатися звичайною содової, фрешем з лимонів, соком із зелених яблук і білого винограду. Природно можна використовувати і такий універсальний варіант як кола. Напої цінителі можуть міксувати в самих різних пропорціях. Все залежить від ваших смакових уподобань.

Якщо мова йде про коктейлях, то крім таких широко відомих варіантів як «Манхеттен» або «М'ятний джулеп», є варіації, які передбачають використання саме Jack Daniels. Найцікавішими з них можна вважати: «арканзаська пахта», «Банановий блек-джек».

З чим пити популярний віскі?

Говорячи начистоту, даний продукт закушувати чимось не рекомендується. Інакше ви, швидше за все, не зумієте оцінити кожен аспект його дивного смаку або зовсім не отримаєте задоволення. Якщо ж ви не вважаєте себе його шанувальником, але в тій чи іншій ситуації не маєте можливості відмовитися від пропозиції випити, з'їжте кілька характерних для барів США підсолених горішків. Якщо ситуація видається зовсім критичною, ви можете закусити лимонним скибочкою.

матеріал надав інтернет-магазин алкоголю «Winefood» .

Знайшли помилку - виділіть та натисніть Ctrl + Enter

З чим пити популярний віскі?

Новости