Як урізноманітнити свій гардероб, не купуючи багато речей

Якщо щоранку вам здається, що вам абсолютно нічого вдягти, то швидше за все, ви просто не зовсім вірно підібрали основу вашого гардеробу. Більшість дівчат скаржиться на те, що постійно доводиться носити одне і те ж. При цьому, у деяких з них повна шафа одягу, яку просто нема з чим поєднувати.

Перше, що потрібно зробити кожній дівчині, яка бажає одягатися стильно і створювати багато різних образів з не надто великого гардероба, вибрати правильний набір базових речей. Саме вони стануть фоном на «полотні», де ви будете «малювати» свої образи за допомогою різних додаткових елементів. Отже, перша необхідна вміння, яке повинно у вас бути, це вміння грамотно підбирати речі для базового гардероба. Друге важливе вміння, якому доведеться навчитися, це вміння завершувати будь-який образ за допомогою додаткових деталей.

Базовий гардероб. Про те, яким повинен бути ваш базовий гардероб, ми вже не раз писали , Та й ви, безсумнівно, в курсі, що основа будь-якого образу - це універсальні речі, максимально нейтрального настрою, здатні стати фундаментом будь-якого стильного look`a.

Орієнтовна база будь-якого жіночого гардеробу виглядає так: сорочка, джинси, футболка, штани, універсальне чорне плаття, водолазка, спідниця, класичні туфлі, зручне взуття на низькому ходу, верхній одяг: пальто, куртка, і інше в залежності від смаку власниці.

Орієнтовна база будь-якого жіночого гардеробу виглядає так: сорочка, джинси, футболка, штани, універсальне чорне плаття, водолазка, спідниця, класичні туфлі, зручне взуття на низькому ходу, верхній одяг: пальто, куртка, і інше в залежності від смаку власниці

Додаткові елементи. Скласти непоганий спосіб ми можемо з джинсів і чорної водолазки, наприклад. В якості взуття виберемо класичні туфлі. В принципі, вже в такому вигляді ми можемо вийти з дому. Але для того, щоб образ був стильним і цікавим, нам потрібно доповнити його чимось, що буде створювати певний настрій.

Але для того, щоб образ був стильним і цікавим, нам потрібно доповнити його чимось, що буде створювати певний настрій

Колір. Будь-який одяг, прикраси та аксесуари яскравих кольорів ідеально підходять для того, щоб буденний образ, що складається з речей спокійних кольорів, повністю змінився. Наприклад до джинсів і водолазці ви можете додати яскравий кардиган, жакет, сумочку, шарфик і будь-яку іншу деталь, яка здатна внести в ваш look свіжу кольорову нотку.

Наприклад до джинсів і водолазці ви можете додати яскравий кардиган, жакет, сумочку, шарфик і будь-яку іншу деталь, яка здатна внести в ваш look свіжу кольорову нотку

Аксесуари та прикраси. Один і той же наряд буде виглядати зовсім інакше, якщо ви додасте до нього кольоровий вузький і довгий шарф, або ж великий широкий сірий шарф. Восени з шарфами особливо приємно експериментувати, тому що вони не тільки доповнюють образ, а й зігрівають в прохолодну погоду.

Брошки, браслети, підвіски, намиста, кільця і ​​сережки - це те, про що не варто забувати, коли образ вже завершено. Наприклад, офісне плаття або піджак без брошки і з брошкою виглядають як дві абсолютно різні речі!

Пояс або ремінь здатні сформувати силует, підкреслити талію і знову-таки повністю трансформувати ваш образ.

Головні убори. Якщо ви думаєте, що вам не йдуть головні убори, то ви просто не знаходили «той самий фасон» або приміряли речі не за розміром. Шукайте свій варіант і носите не тільки як засіб захисту від холоду, але і як модний елемент образу.

Шукайте свій варіант і носите не тільки як засіб захисту від холоду, але і як модний елемент образу

Сумки. Жіноча сумочка - це та деталь гардеробу, яка характеризує свою господиню. Кожна жінка погодиться зі мною, сумок ніколи не буває багато! Витончена маленька - для побачення, якісна і стильна - для роботи, практична і містка - для прогулянки, шкіряний зручний рюкзак - для поїздок і подорожей.

Витончена маленька - для побачення, якісна і стильна - для роботи, практична і містка - для прогулянки, шкіряний зручний рюкзак - для поїздок і подорожей

Яскраві кольори і цікаві фасони сумок з декором та іншими примітними деталями можуть стати головним акцентом образу, тому, складаючи свій наряд, приділяйте особливу увагу вибору сумки.

схоже

Новости