Як відрізнити справжню камеру SJCAM від підробки?

  1. За якими параметрами можна виявити підроблену SJ4000 , SJ5000 ?
  2. висновок
  3. Порівняння можливостей DJI OSMO Action, GoPro Hero7 black і SJCAM SJ9 Strike
  4. Огляд SJCAM ION Krypton: одна з кращих екшн-камер в своєму сегменті
  5. Огляд стедікама SJCAM Gimbal 2

Нещодавно ми наткнулися на зарубіжну статтю і форум, де обговорювалися неякісні підробки популярної екшн-камери   SJ4000

Нещодавно ми наткнулися на зарубіжну статтю і форум, де обговорювалися неякісні підробки популярної екшн-камери SJ4000 . Зараз ця камера вже не виробляється, але як і раніше продається в деяких магазинах за дуже низькою ціною. Шанс підчепити підробку є, а значить тема залишається актуальною. Хтось скаже: "Ого, але хіба SJCAM не є фейковий копією GoPro?" - Взагалі-то немає, SJCAM був самостійним брендом і ніколи не порушував авторських прав на товари (хоч і вони частково були схожі). Зрештою, коли бренд приходить з продається ідеєю, очевидно, що і інші будуть намагатися її копіювати. Так працює технічний ринок. SJCAM знайшов недолік у GoPro в ціні і зробив свій товар доступним для широкого кола людей з меншими доходами.

Ми живемо в часи інформаційного перенасичення. Це призводить до неуважності і зниження пильності. Саме без цих якостей складно з першого погляду відрізнити оригінал від фейковий підробки. Спробуйте спочатку звернути увагу на коробку і назва камери. У назві не повинно бути подвійних букв, помилок в назві бренду і прогалин. Згадайте товари на дешевих ринках - всі вони копіюють назву, але злегка спотворюють його: adiddas, nikei, ifone, aser ... Як правило такі товари значно дешевше і гірше за якістю. Купуючи підробку ви прирікаєте себе заплатити двічі, як говориться у відомій приказці.

Купуючи підробку ви прирікаєте себе заплатити двічі, як говориться у відомій приказці

Другий варіант обману - не писали бренд зовсім. Будуть детально скопійовані всі лінії, написи і все крім бренду. По суті це не шахрайство, тому що немає крадіжок ідеї без логотипу, і цим активно користуються пірати. Зверніть увагу на картинку нижче, де запропоновано схожі вироби, які так чи інакше копіюють SJCAM. Варто відзначити, що це правило працює не завжди. До 2015 року компанія не розміщувала свій логотип на перших камерах.

Ну і завжди насторожує, якщо бачите підозріло низьку ціну. У цьому світі все мають свою цінність, і якщо в чомусь не доплачуєте, то, швидше за все, вас у чомусь обманюють. Підроблені камери знімають відео набагато гірше за рахунок другосортних і дешевих компонентів. Це як їздити на репліці Ferrari з двигуном 0,7 літра. Здалеку ніхто не помітить, але якщо людина поблизу зрозуміє, що його намагалися обдурити, то думка про господаря буде зіпсовано.

За якими параметрами можна виявити підроблену SJ4000 , SJ5000 ?


  • Кількість кнопок, їх розташування і наявність індикаторів має відповідати зображенні товару на офіційному магазині. Іноді у камер може бути по три версії ( SJ4000 , SJ4000 Wi-Fi , SJ4000 Plus ). Просто стоячи перед вітриною зайдіть в інтернет і перевірте як виглядає справжня камера на офіційному сайті і порівняйте її з тим що купуєте.
  • Розмір аквабокс не повинен здатися занадто товстим. Як приклад продовжимо порівнювати SJ4000 , Так як це сама копійований камера на сьогоднішній день. Оригінальна версія аквабокс має срібні гвинти, а прозорі стінки зроблені з тонкого прозорого пластику. Підробка має схожі чорні гвинти більшого розміру, а аквабокс з пластика в два рази товще оригіналу.
  • Підробка має схожі чорні гвинти більшого розміру, а аквабокс з пластика в два рази товще оригіналу

  • Коробки, в які упаковані камери, відрізняються один від одного. Найбільш очевидний спосіб побачити це - просто поглянути уважно. Ви будете сміятися, якщо знайдете багато орфографічних помилок. А пірати зовсім не дурні, вони спеціально змінюють одну букви в надії, що ви не помітите. Одним з найбільш помітних є знак «water-resistab» замість «water-resistant» на передній частині коробки.
  • Одним з найбільш помітних є знак «water-resistab» замість «water-resistant» на передній частині коробки

  • Ще один надійний спосіб перевірити, чи дійсно ваша камера є справжньою, - перевірити її сумісність з прошивкою SJCAM. У фейк немає ніяких шансів сумісності з прошивкою SJCAM, яку можна завантажити на офіційному сайті. Якщо ви не хочете зіпсувати прошивку, є більш простий спосіб зробити порівняння - просто встановіть мобільний додаток SJCAM на пристрій (Android або iPhone) і спробуйте підключити камеру до нього. Якщо то вдалося, ваша камера абсолютно справжня.
  • Ну і самий перевірений варіант - перевірити свою камеру на вошивість на офіційному сайті в цьому розділі . Тут необхідно дані з кодом на коробці, щоб перевірити камеру в базі даних. Пізніші коробки мають наклейку зі скретч покриттям, які треба зішкребти. Навіть якщо ви купили несправжню камеру і виявили це вже після покупки - не турбуйтеся. Шанс повернути гроші за підробку дуже високий, якщо нагадати продавцеві про "Законі про захист прав споживача".
  • висновок


    Робіть покупки з розумом. Довіряйте продавцеві, але не забувайте перевіряти. Застосовувати вищеописані поради можна майже до всіх товарів. Бажаємо вам тільки перевірених товарів і сподіваємося, що стаття була корисна.

    Бажаємо вам тільки перевірених товарів і сподіваємося, що стаття була корисна

    Порівняння можливостей DJI OSMO Action, GoPro Hero7 black і SJCAM SJ9 Strike

    2019 рік стане захоплюючим роком для екшн-камер. 15 травня DJI анонсувала свою першу екшн-камеру, DJI OSMO Action. SJCAM випустила першу екшн-камеру з підтримкою бездротової зарядки, причому її характеристики досить близькі до іменитим конкурентам, а ціна набагато нижча. GoPro в даний час працює над оновленням камери 360 ° (Fusion 2), анонс якої очікується в кінці року. Так яка ж камера є найкращою в 2019 році? Давайте порівняємо характеристики DJI OSMO Action, GoPro Hero7 black і SJCAM SJ9 Strike.

    Давайте порівняємо характеристики DJI OSMO Action, GoPro Hero7 black і SJCAM SJ9 Strike

    Огляд SJCAM ION Krypton: одна з кращих екшн-камер в своєму сегменті

    SJCAM вже вразила користувачів в минулому році, випустивши екшн-камеру SJCAM SJ8 Pro, яка поєднує в собі функціональність і відмінне співвідношення якості і ціни. В цьому році компанія вирішила зберегти високу планку і презентувала SJCAM ION Krypton, особливістю якої є можливість запису відео в 4К зі швидкістю 30 кадрів в секунду. Новий стильний дизайн і технічні характеристики роблять новинку однією з найбільш приголомшливих екшн-камер цього року. Але так чи вона хороша насправді? Давайте з'ясуємо.

    Давайте з'ясуємо

    Огляд стедікама SJCAM Gimbal 2

    SJCAM Gimbal 2 - це новий виток еволюції в стані стедікама. Він не тільки дозволяє стабілізувати відзнятий матеріал, але і включає в себе безліч розширених функцій, які значно перевершують можливості інших стаб однакового розміру на ринку.

    Повернення до списку

    За якими параметрами можна виявити підроблену SJ4000 , SJ5000 ?
    Хтось скаже: "Ого, але хіба SJCAM не є фейковий копією GoPro?
    За якими параметрами можна виявити підроблену SJ4000 , SJ5000 ?
    Так яка ж камера є найкращою в 2019 році?
    Але так чи вона хороша насправді?

    Новости