Як носити правильно: речі і аксесуари з ліній Valentino

Не так давно показ модного будинку Valentino завершив тиждень високої моди в Парижі. Як і колекція prêt-à-porter, кутюрної була неймовірно жіночною і витонченою. Але Valentino - це не тільки романтичні дівочі образи. Розбираємося, як можна носити речі бренду в повсякденності

Буває, дивишся показ і здається, що колекція просто приголомшлива і кожен наряд так і хочеться роздобути собі в гардероб. Але часом бачиш в ньому улюбленому якусь знаменитість на червоній килимовій доріжці, над образом якої трудився стиліст, і розумієш, що виглядає він як мінімум непривабливо. А буває, що зірки самостійно підбирають собі річ відомого бренду і виглядають в ній краще і природніше. На прикладах Кендалл Дженнер, Елізи Налін, Мілли Йовович, Дерека Зуландера і Гензеля (Куди без них?) Розповідаємо, як носити одяг, взуття та аксесуари з різних ліній найромантичнішого будинку моди - Valentino в «суворої» реальності. А щоб легко було знайти кожну річ, що сподобалася зі списку, не ламаючи підбори в перебіганнях між бутиками, ми рекомендуємо зайти на Farfetch.com. Там вибір від Valentino по-справжньому багатий, тому можна без зайвого поспіху вибирати і розглядати все в деталях.

Еліза Налін

Стиліст і дизайнер Еліза Налін любить багатошаровість, контрастні принти і незвичайні поєднання фактур. Причому все це на ній виглядає дуже доречно і забавно, в хорошому сенсі. Вона точно знає, як розфарбувати день всіма кольорами веселки, стаючи музою для оточуючих. Якщо захочете поекспериментувати в дусі Елізи, можете почати з одного з найпростіших образів - сукня + светр. Вибираючи плаття, орієнтуйтеся на яскравий однотонний колір, такі легко знайти у молодіжній лінії Red Valentino , Ми вибрали жовте. Зверху, щоб заглушити кричущий відтінок сукні, краще надягти більш спокійний чорний светр . А велике яскраве зображення дракона на ньому не дасть занудьгувати оці. Підтримати гру контрастів і еклектику допоможуть човники Rockstud від Valentino Garavani. Їх 7-сантиметровий каблук не дозволить втомитися вашим ніжкам від постійних перебіжок з однієї презентації на іншу. А чорний шкіряний клатч як вишенька на торті: начебто і не кричущо яскравий, але в той же час на нього не можна не звернути уваги.

Мілла Йовович

Будні буднями, а урочисті заходи теж трапляються. І виглядати на них потрібно не просто красиво, а карколомно. Як приклад для наслідування - ніжний образ моделі і актриси Міли Йовович. Головний акцент в ньому - на сукню. вибираємо обов'язково довге в підлогу , З оборками та вишивкою. В такому легко буде стати об'єктом уваги всіх гостей торжества, відчути на собі захоплені погляди чоловіків і цікаві жінок: тут і витончений силует, і велика кількість декоративних елементів. Більше шарму в образ привнесуть сережки з невеликими строкатими пір'ям. клатч повинен бути максимально простим, щоб не створювати дисонанс з яскравими елементами сукні, колірні поєднання яких краще підкреслити туфлями .

Дерек Зуландер і Гензель МакДональд

Дерек Зуландер і Гензель МакДональд

Майстер-клас для створення чоловічих образів беремо у «важливих птахів» в світі моди - Дерека Зуландера і Гензеля МакДональда. Жарти жартами, а все-таки саме вони закривали показ Valentino і навіть знялися в спеціальній фотосесії бренду. Ці хлопці навчать вас і одягатися, і дивитися правильно (фірмовий погляд Blue Steel беремо на озброєння), щоб справити враження. Але все по порядку. Першим розбираємо образ Дерека, якому важливо «дуже добре виглядати». Почнемо з «чистого полотна», основи всіх основ - білої сорочки , А продовжимо чорними брюками , Які начебто і стримані, але ледь помітний принт у вигляді пурхають метеликів допомагає їм уникнути банальності. Для лиску можна підібрати краватка з таким же принтом, але синього відтінку. Піджак замінюємо прямий курткою , Знову ж таки з метеликами. Дерек б схвалив: він любить поєднувати різні предмети одягу з однаковим малюнком, що говорить про його самовпевненості. А для твердої ходи Зуландера челсі від Valentino Garavani вам на допомогу.

А для твердої ходи Зуландера   челсі   від Valentino Garavani вам на допомогу

Якщо ж вам до душі більш вільний стиль і ви не боїтеся достатку колоритних принтів, то ласкаво просимо в команду Гензеля МакДональда. Він цінує комфорт понад усе і прикувати себе в формальні піджаки і франтівські штани не збирається. Відносно кольору - значна перевага на боці світлих відтінків. штани прямого крою з контрастними зеленими лампасами виглядають лаконічно і дозволяють імпровізувати з верхом. різнобарвна сорочка зі звірятами - в знак сміливості (скромники явно побояться таку надіти) і куртка в стилі мілітарі для брутальності. Ну а аскетичні по дизайну шкіряні кеди дозволять хизуватися у всій цій красі з повним відчуттям комфорту. Відточуйте модні навички і фірмовий Blue Steel, щоб до моменту прем'єри сиквела комедії «Зразковий самець - 2» бути в повній бойовій готовності.

Кендалл Дженнер

Кендалл Дженнер

Кендалл, як найяскравіший представник «виду» girl next door, на своєму прикладі показує, що одягатися потрібно з комфортом без зухвало величезних каблуків і затягнутих по самий хребет суконь і брюк. Це все модель береже для виходів у світ. Щоб створити образ у стилі Кендалл, за основу потрібно взяти джинси-скинни і об'ємний світшоти , А зверху накинути oversize-бомбер або куртку . Що стосується взуття, варто звернути увагу на улюблені моделлю «парочки» в чоловічому стилі: монки, оксфорди, сліпони, грубі армійські черевики, кросівки. Для образу з речей Valentino ми вибрали камуфляжні кеди на шнурівці. Ще одна важлива деталь - сумка. Вона повинна бути непомітна, але з цікавим дизайном і досить містка, щоб в ній зберігати «все найнеобхідніше». Ідеальний варіант - чорна сумка-тоут Rockstud від Valentino Garavani.

Куди без них?

Новости