Як повернути гроші з Аліекспресс на карту Ощадбанку, чи можна їх повернути на іншу карту? Чому Аліекспресс не повертає гроші на карту Ощадбанку - що робити: поради

  1. Як повернути гроші з Аліекспресс на карту Ощадбанку?
  2. Чи можна повернути гроші з Аліекспресс на іншу карту Ощадбанку?
  3. Чому Аліекспресс не повертає гроші на карту Ощадбанку - що робити: поради

Повернення грошей з Аліекспресс на карту Ощадбанку виконується швидко. Якщо у вас виникли проблеми, шукайте поради в статті.

покупки на Аліекспресс , Так само як і придбання в інших інтернет-магазинах, зручно оплачувати за допомогою банківської картки. Досить ввести свої дані і дані карти, і оплата проводиться моментально. Але що робити, якщо виконано повернення товару на Алі ? Як повернути гроші на картку Ощадбанку?

Як повернути гроші з Аліекспресс на карту Ощадбанку?

Якщо ви ще не зареєстровані на Аліекспресс , То вивчіть статтю на нашому сайті , Як це зробити швидко. також подивіться відео за цим посиланням , Щоб все знати про покупки на Аліекспресс.

Покупцеві може знадобитися повернення грошових коштів, які він заплатив за обраний товар, якщо товар прийшов поганої якості або термін доставки закінчується, а посилка ще не прийшла. Щоб повернути гроші з Аліекспресс на картку Ощадбанку, потрібно спочатку відкрити суперечка.

  • Це потрібно робити відразу після отримання неякісного товару з наданням всіх необхідних доказів цього факту (фото або відео).
  • Відкривати суперечка потрібно за кілька днів до закінчення терміну доставки замовлення.
  • Але нічого страшного, якщо ви не встигли це зробити. Відкрити суперечка можна протягом 15 днів, навіть після підтвердження отримання товару.

Якщо ці 15 днів ще не пройшли, то на сторінці товару ви побачите запис про те, що можете відкрити суперечка. Для цього треба зайти в розділ «Мої замовлення» і виберіть необхідний замовлення, натиснувши на «Детальніше».

Для цього треба зайти в розділ «Мої замовлення» і виберіть необхідний замовлення, натиснувши на «Детальніше»

Зайдіть в розділ Мої замовлення Зайдіть в розділ Мої замовлення   натисніть Докладніше натисніть Докладніше

Якщо запис «Відкрити суперечка» є на сторінці товару і вона активна, сміливо клікайте по цій написи і виконуйте всі необхідні дії для відкриття спору.

Відкрити суперечка - запис активна

Після цього, коли суперечка буде проведено і закритий в вашу користь, продавець повинен підтвердити рішення про виплату. Дізнатися про те, що він згоден виплатити гроші можна в «Особистому кабінеті». Для цього треба зайти в «Мої замовлення» і клікніть на «Повернення і суперечки».

Повернення та суперечки

У цій вкладці є всі дані про ваших суперечках. Поруч із замовленням варто його статус і є активна напис «Подивитися дані». Натисніть на неї і перейдіть на сторінку з детальною інформацією про суперечку.

Статус Продавець прийняв рішення покупця

На цій сторінці можна подивитися, збирається продавець повертати гроші чи ні. Якщо в рядку статусу ви бачите напис зеленого кольору «Суперечка закритий. Тільки повернення коштів », це означає, що протягом двох тижнів з рахунку продавця буде виплачена необхідна сума грошей.

Повернення грошей

Якщо два тижні пройшли, а гроші не повертаються, тоді варто звернутися в службу підтримки Аліекспресс . Гроші з цього торгового майданчика повертаються на той рахунок, з якого була проведена оплата замовлення. Тому, якщо ви оплатили товар з карти Ощадбанку, то і гроші повернуться саме на її рахунок.

Порада: Якщо продавець не згоден з вашими умовами, ігнорує або відмовляється від повернення коштів, тоді нічого не робіть, а чекайте, поки суперечка перейде в стадію претензії.

В цьому випадку ситуацію розглядатиме адміністрація сайту. Коли рішення буде прийнято в вашу користь, тоді гроші автоматично надійдуть на рахунок картки протягом 3-10 днів. Навпаки замовлення з'явиться статус «Обробка платежу».

Обробка платежу

Чи можна повернути гроші з Аліекспресс на іншу карту Ощадбанку?

Як говорилося вище, повернути гроші можна тільки на той рахунок, з якого була проведена оплата. Якщо карта була загублена або заблокована, то це вже виключно ваша проблема. Однак така проблема може бути вирішувана, так як гроші зараховуються над на картку, а на її рахунок.

Якщо до банківського рахунку у вас прив'язане кілька карт, то гроші, що надійшли з Аліекспресс як повернення, ви зможете отримати в банку. Але пам'ятайте: це можливо за умови, що рахунок є чинним.

Чому Аліекспресс не повертає гроші на карту Ощадбанку - що робити: поради

Повернення грошей з Аліекспресс

Якщо замовлення скасований або суперечка зважився на вашу користь, і продавець згоден з поверненням коштів, тоді необхідно почекати кілька днів і гроші повернуться на рахунок. Якщо вже пройшло більше десяти днів, а грошей немає, то ось кілька причин, чому так відбувається:

  • Продавець все-таки не підтвердив повернення коштів. Переконатися в його діях можна на сторінці «Повернення і суперечки», як було описано вище.
  • Платіж завис. Буває, що система торгового майданчика не функціонує належним чином з різних причин.
  • Зарахування сталося на рахунок Alipay, а не на рахунок картки.

Щоб позбутися від проблеми, спробуйте виконати наступне:

  • Напишіть повідомлення адміністрації Алі експрес з проханням усунути проблему.
  • Зверніться в банк і дізнайтеся, чи було зарахування грошей на ваш рахунок.
  • Перевірте настройки Аліпей, щоб гроші надходили не на рахунок цієї системи, а на рахунок банківської картки.

Аліекспресс - це перевірена і надійна система. Повернення грошей можна зробити без проблем, але за згодою продавця або за рішенням адміністрації сайту. Тому, якщо виникли будь-які труднощі, напишіть в службу підтримки торговельного майданчика і проблема буде вирішена швидко і просто. Успіхів!

Відео: Повернення грошей з Aliexpress? Відповіді на найпопулярніші питання!

Як повернути гроші з Аліекспресс на карту Ощадбанку?
Чи можна повернути гроші з Аліекспресс на іншу карту Ощадбанку?
Як повернути гроші на картку Ощадбанку?
Як повернути гроші з Аліекспресс на карту Ощадбанку?
Відео: Повернення грошей з Aliexpress?

Новости