Як записати ISO образ Windows 7 на флешку з WinSetupFromUSB

  1. підсумки

Установка Windows будь-якої версії передбачає наявність у користувача інсталяційного диска або флешки з образом операційної системи. Недостатньо скопіювати файли на флешку, потрібно використовувати спеціалізовані програми. У даній статті буде розказано про те, як записати ISO образ на флешку, використовуючи WinSetupFromUSB. А записувати ми будемо Windows 7.

Роз'яснимо декілька моментів. Нижче буде описано алгоритм запису образу ОС на флеш-накопичувач, якщо після процедури у вас не вийшло завантажитися з флешки або при завантаженні з'явилися будь-які помилки, рекомендується використовувати інші утиліти, описані в цих матеріалах:

Давайте вже почнемо виконувати конкретні дії.

Зайдіть на офіційний ресурс WinSetupFromUSB - http://www.winsetupfromusb.com/downloads/ і скачайте стабільну версію. Після завантаження необхідно розпакувати архів.

У що з'явилася папці буде кілька файлів. Якщо система у вас 64-х розрядна, тоді запускаємо файл з ім'ям «WinSetupFromUSB_1-8_x64».

Після запуску відкриється невелике віконце з різними полями. Розберемося, які функції має даний інструмент:

  1. Верхнє довге поле призначене для вибору флеш-накопичувача, а поруч стоїть кнопка Refresh, дозволяє оновити підключення до комп'ютера пристрою відповідно до чого вибрати вже інший носій.
  2. Галочка Auto format it with FBins дозволяє активувати опції форматування. Тут можна вибрати файлову систему і інші цікаві параметри.
  3. Нижнє поле з галочками дозволяє вибрати образ бажаної операційної системи, перше відповідає за Windows 2000 / XP / 2003, друге за Windows Vista / 7/8/10 і так далі. Якраз це поле нам сьогодні і потрібно.
  4. Трохи нижче є галочки, які в рамках цієї статті не обговорюються, якщо вам цікаво дізнатися про повну функціонал WinSetupFromUSB, читаємо цю статтю.

Трохи нижче є галочки, які в рамках цієї статті не обговорюються, якщо вам цікаво дізнатися про повну функціонал WinSetupFromUSB, читаємо цю статтю

Вставивши флешку, вона повинна автоматично визначитися інструментом. Висвітиться напис, де вказується назва флешки, обсяг, файлова система.

Відзначаємо пункт Auto format it with FBins і виділяємо файлову систему NTFS або FAT32. У другому полі нижче вибираємо образ ОС Windows 7.

На заключному етапі треба натиснути кнопочку GO і трохи почекати.

З'явиться попередження, в якому йшлося про знищення даних на диску.

Наступне повідомлення про форматування. Натискаємо ТАК.

Чекаємо завершення процесу.

підсумки

Тепер у користувача повинен відпасти питання про те, як записати ISO образ Windows 7 на флешку за допомогою WinSetupFromUSB. Процес цей швидкий. Остаточним чинником буде завантаження з даного носія. Якщо все зробити правильно, то ви благополучно встановіть систему.

Якщо у вас нічого не вийшло, спробуйте зробити це заново з використанням іншої файлової системи (NTFS, FAT32). Якщо проблема залишається, то ось кілька порад:

  • Використовувати іншу версія утиліти;
  • Знайти інший образ операційної системи;
  • Скористатися інший флешкою;
  • Пробувати здійснити дану дію на іншому комп'ютері;
  • Завантажити іншу програму, посилання на опис яких вказані на початку.
https://computerinfo.ru/kak-zapisat-iso-obraz-windows-7-na-fleshku/

https://computerinfo.ru/wp-content/uploads/2018/01/kak-zapisat-iso-obraz-windows-7-na-fleshku-s-pomoshhju-winSetupfromusb-1-700x341.jpg https: // computerinfo .ru / wp-content / uploads / 2018/01 / kak-zapisat-iso-obraz-windows-7-na-fleshku-s-pomoshhju-winSetupfromusb-1-300x146.jpg EvilSin225 Windows 7 WinSetupFromUSB, завантажувальна флешка windows 7 winsetupfromusb , записати windows 7 за допомогою winsetupfromusb, як записати ISO образ на флешку Установка Windows будь-якої версії передбачає наявність у користувача інсталяційного диска або флешки з образом операційної системи. Недостатньо скопіювати файли на флешку, потрібно використовувати спеціалізовані програми. У даній статті буде розказано про те, як записати ISO образ на флешку, використовуючи WinSetupFromUSB. А записувати ми будемо Windows 7. Як записати ISO образ ... EvilSin225 Андрій Терехов [email protected] Administrator Комп'ютерні технології https://computerinfo

Новости