Як позбутися від прихильності до того, з ким ви не можете бути разом

  1. Як позбутися від прихильності до того, з ким ви не можете бути разом від DA
  2. 1. Насолоджуйтесь часом, проведеним разом
  3. 2. Знайдіть собі хобі, здатне вас відвернути
  4. 3. Контролюйте свої почуття
  5. 4. Створіть для себе «систему підтримки»
  6. 5. Навчіться не думати про нього весь час
  7. 6. Обмежте контакт з ними, щоб зцілити себе
  8. 7. Зустрічайтеся з іншими людьми
  9. 8. Запишіть свої почуття
  10. 9. Подуйтесь трохи в куточку
  11. 10. Розкажіть йому про свої почуття

Як позбутися від прихильності до того, з ким ви не можете бути разом

від DA

22.12.2017 18:35

Ось як зменшити цю біль.

«Непросто зізнатися, перш за все самим собі, що ви закохалися в того, з ким не можете бути разом» - автор невідомий

Практично з кожним з нас траплялося щось схоже - закоханість в людини, з яким вам просто не судилося бути разом. Це може бути ваш кращий друг, партнер когось із друзів, колега або хтось, хто, може, і зміг би скласти вам пару, але живе за півсвіту від вас ... та хто завгодно, це не так уже й важливо. Важливо інше - вам не судилося бути разом з цією людиною ні за що і ніколи, але вас все ж нестримно тягне до нього.

Незважаючи на те, що це дуже неприємне, хворобливе відчуття, люди раз по раз виявляються в цій ситуації, намагаючись зрозуміти, як їм впоратися з тягою до того, кого їм ні за що і ніколи не дістати.

Як правильно писав підприємець Пол Хадсон, «Це той вид любові, який веде не до початку чогось прекрасного, а до кінця того, що могло б бути прекрасним, але ніколи не стане чимось більшим, ніж зараз». На щастя, це ще не кінець світу. Ви цілком можете впоратися зі своїм болем, і позбутися від цієї згубної прихильності до іншої людини.

Отже, ми представляємо вам 10 способів зменшити біль від того, що ви любите людину, з яким не можете бути разом:

1. Насолоджуйтесь часом, проведеним разом

Коли ви проводите час з людиною, яку ви любите, але з яким немає перспективи відносин, нам завжди хочеться провести з ним ще трохи часу ... а потім ще ... і ще ... Проте в кінцевому підсумку це призведе до того, що вам скажуть остаточне і тверде «немає», і ваша біль не тільки не зменшиться, але навіть зросте. Замість цього постарайтеся насолодитися тим часом, який ви і так проводите разом, цінуючи кожну його хвилинку. Зосереджуючись на хорошому в стосунках з цією людиною, ви створюєте для себе хороші спогади про нього. Куди краще і здоровіше згадувати про хороше, ніж даремно витрачати свій час, думаючи про те, наскільки сильно вам хочеться бути з цією людиною.

2. Знайдіть собі хобі, здатне вас відвернути

Коли ми безнадійно закохані в когось, кого ми не можемо отримати, нам часто важко зосередитися на чомусь ще. Замість того, щоб годинами обсмоктувати цю ситуацію з усіх боків, спробуйте відволіктися на щось ще - наприклад, на цікаве хобі. Знайдіть собі заняття до душі, і направте на нього всю вільну енергію. Після того, як ви це зробите, ви виявите, що ваш вільний час проходить набагато легше, без колишньої хворобливості, і ви набагато менше думаєте про предмет вашої пристрасті. Знайдіть способи відвернути себе від одержимості тим, з ким вам не судилося бути разом - так вам буде куди простіше залишити цю ситуацію за спиною, і рухатися далі.

3. Контролюйте свої почуття

Ви цілком можете стати хорошим другом цієї людини. Так ви зможете бути поруч з ним, коли йому це дійсно потрібно, але не будете діяти йому на нерви, намагаючись бути поруч весь час. Навчіться тримати свої почуття у вузді, і встановлювати чіткі межі. Якщо вам непросто слухати його розповіді про проблеми з нинішнім партнером, так і не слухайте. Проведіть для себе кордон, це нормально. Будьте поруч з ним, коли можете, але не забувайте і про себе. Ніколи.

4. Створіть для себе «систему підтримки»

Оточіть себе іншими друзями і приятелями, постарайтеся не залишатися одні. Якщо ви безнадійно закохані в свого кращого друга, і знаєте, що з ваших відносин нічого не вийде, з часом ви можете почати уникати його, намагаючись впоратися зі своїми почуттями, а це - вірний шлях до самотності. Так що постарайтеся, щоб цей друг / приятель ні вашим єдиним. Оточіть себе людьми, які в будь-який момент могли б вас зрозуміти і підтримати, щоб у разі чого ви завжди б могли розповісти їм про вашу нерозділеного кохання.

Як зазначає експерт по особистим стосункам Джейн Грір, «Дозвольте своїм друзям вас підтримати, навіть якщо вам здається, що ви цілком зможете впоратися з цим самі, адже так вам буде простіше перейти до нового ритму життя».

5. Навчіться не думати про нього весь час

Повірте, ви зовсім не зобов'язані бути одержимими вашої нерозділеним коханням 24 години на добу. Коли ви перебуваєте в суспільстві вашого об'єкта зітхання, насолоджуйтеся проведеним з ним часом, наскільки це можливо. Але коли ви, наприклад, сидите на роботі і доробляти доручену вам проект, пам'ятайте - те, чим ви займаєтеся зараз, теж важливо, і не дозволяйте думкам про коханого / коханої відволікати вас від цього.

6. Обмежте контакт з ними, щоб зцілити себе

Часом ваше серце просто не чує доводи вашого розуму, продовжуючи нерозважливо вимагати, щоб ви подали йому на блюдечку те, чого йому хочеться. Якщо це й справді так, пора перестати дозволяти серцю керувати вашою головою. Якщо ви страждаєте від нерозділеного кохання ось уже кілька місяців, а то й років, можливо, прийшов час обмежити свій контакт з цією людиною, а то і зовсім припинити його.

Як пише про це експерт з особистісних взаємодій Равід Йозеф, «Залиште його за спиною. Продовжуючи контакти з ним, ви лише вдаєте, що «дружите» з ним, потай сподіваючись на продовження відносин в романтичному ключі ».

Так, ми розуміємо, що іноді буває непросто ось так от одразу обірвати всі контакти з людиною, але продовжуючи з ним зустрічатися, ви раз по раз перегризаєте ледь почали гоїтися рани. Дайте їм час зарубцюватися.

7. Зустрічайтеся з іншими людьми

Мабуть, найкращий спосіб забути про закоханість в кого б то не було - зав'язати нові романтичні відносини з ким-то еще. Але пам'ятайте - не варто порівнювати переваги і недоліки людей, з якими ви ходите на побачення, з вашої нерозділеним коханням. Ніколи. Це не тільки зіпсує вам настрій, але і зробить проблематичним створення нових романтичних відносин - рідко яка людина зможе відповідати ідеалізованому образу вашого попереднього об'єкта зітхання. Приймайте людей такими, якими вони є, і насолоджуйтеся спілкуванням з ними - це відкриє вам шлях до нових знайомств всіх видів, кольорів і відтінків. Не факт, звичайно, що ви неодмінно закохаєтесь в кого-то, але спробувати варто!

8. Запишіть свої почуття

У наше століття інтернету і соціальних мереж ми за дві секунди можемо накатати кілька повідомлень в Twitter або Facebook про те, як ви себе почуваєте, і практично миттєво отримати коментарі та підтримку від знайомих і зовсім незнайомих людей. Це може принести нам тимчасове полегшення, але це абсолютно не допоможе нам розібратися в наших відносинах по-справжньому. Замість того, щоб викладати уривки своїх почуттів на загальний огляд, запишіть їх у щоденник. Створіть новий текстовий файл на комп'ютері, або купіть собі товстий записник і ручку. Виплесніть на папір свої почуття, будьте відкриті і чесні з собою, знаючи, що ці записи побачите лише ви. Так вам буде набагато простіше розібратися зі своїми почуттями, і зрозуміти, що з ними робити.

9. Подуйтесь трохи в куточку

Не варто це робити занадто довго, але цілком можливо, що, виділивши собі півгодинки в день на те, щоб посидіти і поплакати про вашу нерозділеного кохання, ви тим самим допоможете собі розібратися зі своїми почуттями, і залишити за спиною ті з них, які вам зовсім ні до чого. І з часом ви виявите, що плакати про них з кожним днем ​​вам хочеться все менше і менше.

Незабаром ви знову зможете жити нормальним життям, позбувшись від колишньої болю. Радник з особистим стосункам Аманда Мейджор говорить про це наступне: «Намагаючись пропустити цей період скорботи і смутку, ми просто не даємо собі часу на те, щоб осмислити, що ж з нами все-таки сталося».

10. Розкажіть йому про свої почуття

Розділити з людиною, в якого ви закохані, ваші почуття і вашу біль, може бути одним з найкращих способів остаточно впоратися зі своїми почуттями, і знайти в собі сили рухатися далі. Тільки ... не чекайте від цієї розмови втілення в життя всіх ваших фантазій. Так ви лише розчаруєтеся ще більше. Просто будьте чесні і відкриті. Розкажіть, як ви себе почуваєте, і як ваша нерозділене кохання день за днем ​​отруює ваше життя. Предмет вашого обожнювання - жива людина, і він має право знати про ваші почуття. І як знати - можливо, удвох вам буде простіше впоратися з цією ситуацією.

Любов може принести нам як найвища насолода, так і сильний біль. Коли ви любите людину, з якою вам просто не судилося бути разом, вам може здатися, що весь світ скотився під укіс, і летить у прірву. Знайте, ці почуття переживаєте чи не ви одні, і ви цілком можете скористатися мудрістю поколінь, вже впоралися з нерозділеним коханням та її наслідками. І повірте, вміти справлятися з ними - це куди краще і правильніше, ніж дозволяти собі повільно вмирати день за днем, знаючи, що з цих відносин нічого не вийде.

Переклад статті - How To Release Attachments
to Someone You Can not Be With
via Клубер

Новости