Аксесуари для телефонів (мобільних) і планшетів. Купити Аксесуари за доступною ціною в Москві в інтернет магазині запчастин і аксесуарів для мобільних пристроїв ART-GSM

  1. Захисні стекла і плівки - практичні аксесуари для мобільної техніки
  2. Art - Gsm - продаж мобільних аксесуарів оптом в Москві

Аксесуари для мобільних телефонів - це не просто декоративні елементи, покликані підкреслити індивідуальність пристрою. На сьогоднішній день це широка група товарів, в яку входить цілий ряд елементів, які забезпечують комфорт, захист і естетичну привабливість апарату.

Інтернет магазин Art - Gsm пропонує всеосяжний асортимент товарів за низькими цінами. Зручний каталог дозволить вам швидко вибрати і купити товари для мобільних пристроїв і планшетів оптом в Москві з доставкою по країні. Ми відібрали товари, покликані подарувати комфорт, розширити функціонал і додати вашому пристрою унікальний стиль.

Чохли для смартфона і протиударні бампера - найпопулярніші товари для планшетів і стільникових телефонів.

У нашому каталозі ви знайдете чохли на портативну техніку будь-якого типу. Недорогі і елітні, скромні і креативні, класичні та яскраві. Інтернет-магазин мобільних аксесуарів для стільникових телефонів і планшетів пропонує купити такі варіанти оптом і в роздріб:

  • · накладки . Недорогі чохли для смартфонів, які поєднують в собі якість і високі експлуатаційні властивості. Ультратонкі і об'ємні, що відрізняються за кольором, фактурі і матеріалу.
  • · Бампери. Дозволяють максимально зберегти оригінальний дизайн гаджета, але захищають все вразливі точки корпусу.
  • · Книжки, фліпи. Максимальний ступінь захисту і креативний дизайн.
  • · Спортивні. Підходять для використання в екстремальних умовах.

Підходять для використання в екстремальних умовах

Крім того, у нас знайдуться чохли з силікону, натуральної та штучної шкіри, металу, дерева, тканини і TPU. Зверніть увагу, що оптовий продаж чохлів для телефонів в Москві здійснюється за спеціальними цінами.

Захисні стекла і плівки - практичні аксесуари для мобільної техніки

В процесі експлуатації смартфона саме екран найчастіше страждає від зовнішніх пошкоджень. Щоб уникнути серйозної поломки і, як результат, дорогого ремонту наш оптовий магазин в Москві рекомендує замовити:

  • · захисні стекла . Недорогі самоклеючі 2D / 3D / 4D / 5D скла з якісним олеофобним, покриттям проти відблисків забезпечать захист екрану, але збережуть реалістичність передачі кольору зображення і чуйність сенсорного скла.
  • · Плівки. Більш доступні рішення для тих, хто хоче заощадити, але піклується про збереження дисплейного модуля.

Більш доступні рішення для тих, хто хоче заощадити, але піклується про збереження дисплейного модуля

Art - Gsm - продаж мобільних аксесуарів оптом в Москві

В асортименті товарів нашого каталогу ви знайдете не тільки затребувані позиції, але і великий асортимент доповнень, а саме:

  • · Зарядні шнури і кабелі USB, AUX, OTG, перехідники 2/1, 3/1, USB micro, USB Lightning, Tube-C, і ін.
  • · Powerbank для збільшення автономності смартфонів.
  • · Навушники.
  • · Селфі палиці.
  • · Зовнішні картки та знімні носії.
  • · Портативні акустичні системи.

Купити чохли, скла оптом в нашому магазині просто і вигідно. Для оптових замовників діють спеціальні умови співпраці, а обробка замовлень здійснюється оперативно.

Зручна система фільтрів і сортування товарів по групам дозволить швидко знайти саме те, що гарантовано підійде під ваші потреби.

Новости