Акумулятори до телефонів Samsung

  1. Як вибрати акумулятор на Samsung?
  2. Батареї Samsung. асортимент
  3. Батарея для телефону Самсунг. Оригінал або копія?
  4. Як купити батарею для телефону Samsung (Самсунг) в інтернет магазині "Mobit.ua"?

Працездатність і функціональність мобільного телефону прямо залежить від його технічних характеристик Працездатність і функціональність мобільного телефону прямо залежить від його технічних характеристик. Одним з найважливіших комплектуючих є акумулятор для телефону Samsung (Самсунг), при правильному виборі якого ваш апарат тривалий час не потребуватиме черговому підзаряді. При купівлі мобільного пристрою слід звертати увагу на його технічні характеристики, а саме потрібно уважно вивчити потужність і енергоємність батареї. Потужні акумулятори для Samsung здатні виконувати свої функції протягом декількох днів без підзарядки, а не оригінальні слабкі аналоги розряджаються через кілька годин інтенсивного використання. Спеціалізований інтернет магазин "Mobit.ua" пропонує купити акумулятор для телефону Samsung, який представлений в каталозі в широкому розмаїтті. Якщо вам важко зробити вибір самостійно, наші кваліфіковані фахівці нададуть вам професійну допомогу і допоможуть підібрати найбільш підходящу модель батареї за найнижчою ціною.

Як вибрати акумулятор на Samsung?

Для того, щоб в самий невідповідний момент не залишитися без зв'язку, розглядайте більш потужні моделі батарей, або постарайтеся максимально знизити витрату дорогоцінного заряду, шляхом припинення використання мобільних додатків і GPRS в Україні. На сьогоднішній день існують наступні види акумуляторних батарей для мобільного:

  • Li-Ion - представляють собою літій іонні батареї, які демонструють найкращі показники на сьогоднішній день. Особливістю є досить невелику вагу, при цьому відзначається низький саморозряд;
  • Li-Pol - це іонно-літієва полімерна батарея для телефону Samsung (Самсунг), що володіє тонким і гнучким корпусом. Недоліком вважається "боязнь" низьких температур;
  • никелево-кадмієві акумулятори - відрізняються більш доступною вартістю, бездоганно працюють незалежно від зовнішньої температури, однак, характеризуються як комплектуючі для мобільного з низькою питомою ємністю.

Залежно від моделі мобільного пристрою слід підбирати відповідний акумулятор за такими характеристиками:

Залежно від моделі мобільного пристрою слід підбирати відповідний акумулятор за такими характеристиками:

  • тип акумуляторної батареї;
  • напруга, В - 3,6 / 3,7 / 3,8 В;
  • ємність, мАг - 700-3000 мАч.

Тут перераховані основні параметри, знаючи які не можете вибрати відповідну батареї для смартфона буде не важким.

Батареї Samsung. асортимент

В інтернет-магазині «Мобіт» ви отримуєте великий вибір АКБ для фірмових смартфонів за доступними цінами. Уже сьогодні у нас можна купити батарею для телефону Самсунг будь-якої серії, включаючи популярні моделі:

  • Серії Galaxy S і A. В асортименті представлені акумуляторні батареї з різною ємністю, які підходять для популярних моделей. Також Ви знайдете всі необхідні аксесуари для версій edge, plus, mini.
  • Ace. В каталозі є батарея Самсунг для моделей 2 і 3. Для таких девайсів краще використовувати оригінальні джерела живлення. Знайти їх можна в нашому каталозі.
  • Galaxy Duos. У «Мобіт» легко купити акумулятор Samsung для будь-якої модифікації Галаксі Дуос.

Також у нас представлені аксесуари і для менш популярних гаджетів від Самсунг. З нами вибирати просто!

Батарея для телефону Самсунг. Оригінал або копія?

В асортименті інтернет-магазину «Мобіт» представлені оригінальні АКБ і якісні копії. Ми надаємо надійні репліки з великою кількістю гарантованих циклів зарядки. Але на відміну від оригіналу вони коштують дешевше. Ви отримуєте істотну економію.

У «Мобіт» легко купити акумулятор для мобільного телефону Samsung оригінал, повністю вклавшись в бюджет. Досить компромісів. Пора оцінити доступне якість разом з нами!

Як купити батарею для телефону Samsung (Самсунг) в інтернет магазині "Mobit.ua"?

Основна спрямованість нашої діяльності - це продаж планшетів, телефонів, смартфонів, а також комплектуючого обладнання до них. Ми індивідуально підходимо до вирішення будь-якого питання клієнта, надаємо професійну консультацію, і в кінцевому рахунку - допомагаємо споживачеві придбати потрібний і якісний товар, будь то батарея Мейзі , батарея Моторола , батарея Нокіа , акумулятор для телефону Nomi або будь-який інший АКБ. Вагомою перевагою вибору нашої компанії безумовно є ціна на акумулятори на Samsung і інші позиції, представлені в каталозі. Ми здійснюємо оперативну доставку за допомогою провідних транспортних компаній, які щодня відправляють автомобілі з посилками в такі міста: Київ, Дніпро (Дніпропетровськ), Харків, Львів, Одеса та інші. За більш детальною інформацією звертайтесь до нашого менеджера по вказаному телефону.

"Mobit.ua" - ваш гаджет буде працювати довго і безвідмовно завдяки якісній і потужній батареї.

Як вибрати акумулятор на Samsung?
Оригінал або копія?
Ua"?
Як вибрати акумулятор на Samsung?
Оригінал або копія?
Ua"?

Новости