AllCast Стрім будь-який контент зі смартфона на телевізор

Коли у мене вперше з'явився телевізор, мені відразу ж стало цікаво, як можна керувати ним за допомогою смартфона. Добре, що в YouTube є відмінна функція, яка дозволяє стрім ролики зі смартфона на телевізор або комп'ютер. Але що робити з іншими джерелами? Відео, фото і музика зі смартфона, Dropbox, Google Drive? Для цього є сторонні додатки. І всі вони працюють погано. Крім AllCast.

AllCast - це новий додаток для iOS і Android, що підключається до телевізора, що знаходиться в тій же Wi-Fi-мережі, що і смартфон, і дозволяє стрім на ТБ будь-який контент, що знаходиться в смартфоні.

AllCast підтримує стрімінг фото, відео і музики. Що стосується онлайн-джерел, то тут список не такий великий, але теж достатній: Google+, Instagram, Dropbox, Google Drive і медіасервери, які, можливо, ви налаштували самостійно.

Що стосується онлайн-джерел, то тут список не такий великий, але теж достатній: Google+, Instagram, Dropbox, Google Drive і медіасервери, які, можливо, ви налаштували самостійно

Ось куди можна відправляти контент: Chromecast, Apple TV, Samsung, Sony і Panasonic Smart TV, XBox і інші. На жаль, в списку немає ні LG Smart TV, ні PlayStation, тому мені так і не вдалося підключити до смартфону свої девайси.

Можна купити преміум-версію AllCast. Вона коштує $ 4,99 і прибирає рекламу, вступну заставку і обмеження на довжину відео.

Якщо ви любите дивитися фотографії на великому екрані, то AllCast - це те, що вам потрібно. До того ж додаток безкоштовне. Преміум купувати зовсім не обов'язково, а реклама не дратує.

Але що робити з іншими джерелами?
Відео, фото і музика зі смартфона, Dropbox, Google Drive?

Новости