Американські бренди одягу

  1. Американські бренди молодіжного одягу
  2. Американська спортивний одяг - бренди
  3. Кращі американські бренди одягу

За часів молодості наших батьків дістати справжню річ з Америки було справжнім подвигом. Все, що мало закордонний ярличок, апріорі вважалося вершиною моди і стилю. Сьогодні придбати справжню річ від популярних американських брендів одягу нескладно.

Американські бренди молодіжного одягу

Серед величезного списку американських брендів одягу знайти для себе дійсно відповідний не так просто. Гучна назва - зовсім не гарантія того, що всі запропоновані речі дійсно вам підійдуть.

Серед відомих американських брендів одягу величезною популярністю користується DKNY. Це модна повсякденний одяг, ділова і просто зручна для відпочинку. Є і лінійка джинсів, які відрізняються універсальністю дизайну.

Якщо ви шукаєте американські бренди жіночого одягу для молодих і сміливих, зверніть увагу на моделі від NewYork & Company. Це стильні молодіжні сукні, джинси, спідниці та блузки. Якщо замість жіночних милих дрібничок ви віддаєте перевагу більш практичні речі в стилі мілітарі, то одяг від Alpha вам буде до вподоби. Цей одяг давно оцінили найбільш високооплачувані селебріті і навіть деякі високопоставлені особи.

Американські бренди одягу, що пропонують вільний стиль кежуал, сьогодні особливо затребувані. До них можна віднести Express, Lucky Brand, Sean John і SMITHY'S. За поєднанню якості та доступності цін лідирують американські модні бренди одягу GAP , BANANA REPUBLIC, OLD NAVY.

Американська спортивний одяг - бренди

Американські бренди одягу та взуття, що працюють в спортивному напрямку, також вельми успішно увійшли в рейтинги найулюбленіших серед молоді. Наприклад, дочірній сегмент всесвітньо відомого Найка Converse користується на наших просторах величезною популярністю.

Постійно на слуху серед американських брендів спортивного одягу - Everlast. Більшою мірою фірма спеціалізується на одязі та аксесуарах для боксу, але це заважає їй робити одяг, який із задоволенням носить молодь в повсякденному житті.

Кращі американські бренди одягу

З чим у першу чергу асоціюються в нашій свідомості одяг з Америки? Ну звичайно з джинсами! У списку американських брендів одягу, які сьогодні займають лідируючі позиції в джинсовій моді, знаходяться American Eagle, Venado Jeans, Joes Jeans. Всі вони випускають дійсно якісну продукцію, з сучасним дизайном і різноманітністю моделей на будь-який смак. Для тих, хто шукає американські бренди одягу зі свіжим і трохи екстремальним поглядом на життя, пропонуються моделі від Ecko Unltd.

Новости