Answer Logistic

  1. Міжнародні залізничні перевезення
  2. Залізничні перевезення по Росії
  3. Надання послуги залізничних перевезень

Група компаній Answer Logistic займається організацією залізничних перевезень вантажів на внутрішньому і міжнародному напрямках

Група компаній Answer Logistic займається організацією залізничних перевезень вантажів на внутрішньому і міжнародному напрямках. Наші фахівці розроблять для Вас оптимальну логістичну схему з привабливими умовами і розрахують вартість залізничних перевезень по Росії або за її межами.

Наші послуги:

  • залізничні перевезення по Росії великогабаритних, негабаритних і великовагових вантажів;
  • транспортування повних і збірних вантажних вагонів, поштово-багажних вагонів;
  • транспортування з дотриманням температурного режиму;
  • залізничне перевезення контейнерів, цистерн та небезпечних вантажів;
  • міжнародні залізничні транспортні перевезення в усіх напрямках.

Подробиці за телефоном 8 (812) 326-8120 або e-mail .

Запит розрахунку вартості перевезення вантажів

Міжнародні залізничні перевезення

Росія має розвинену систему двосторонніх галузевих угод з усіма сусідніми країнами в Європі і Азії. Російські залізні дороги впливають на всю євразійську транспортну систему, що забезпечує широкі торгові зв'язки між Європейськими, Російськими і Азіатськими економічними центрами. Вітчизняна залізниця приймає близько 20% світового вантажообігу ж / д транспорту. Транспортування вантажів між Росією і межують державами здійснюється відповідно до міжнародної конвенції.

Залізничні перевезення по Росії

Залізничні вантажоперевезення є одним з найбільш затребуваних видів транспортування негабаритних і великовагових вантажів по Росії. Завдяки наявності широкої залізничної мережі можлива доставка у віддалені райони Росії і зарубіжних країн. Залізничні контейнерні перевезення зручні для доставки на далекі відстані у відносно короткі терміни і при цьому дуже економічні.

Економіка Росії пов'язана з устройчівой і ефективною роботою з / д транспорту, тому розвиток необхідної інфраструктури є державним пріоритетом. До 2030 року передбачено будівництво 20,7 тис. Км нових колій, зі збільшенням щільності мережі на 24%, що підвищить транспортну доступність для населення віддалених регіонів країни. Також планується модернізація наявного полотна, оновлення рухомого складу, підвищення ефективності та безпеки роботи.

Стратегія розвитку залізниць в Росії і ж / д послуг (картинка клікабельні)

Надання послуги залізничних перевезень

Транспортування продукції здійснюються контейнерами відповідного тоннажу і вагонами різного типу: криті, напіввагони, транспортери, платформи, вагони - цистерни, рефрижераторні, фітингові і т.д. Завдяки різноманітності рухомого складу можлива доставка широкого спектру товарів: готова продукція і напівфабрикати важкої промисловості (великовагові верстати, машини, турбіни), наливні вантажі (сира нафта, нафтопродукти, зріджені гази), насипні і навалочні вантажі (мука, зерно, цукор-сирець) , продукція автомобілебудування і харчової індустрії.

Вантажні контейнери найбільш зручні й економічні в силу декількох факторів: невисокою вартістю щодо інших видів транспорту, надійності, порівняно високою маршрутної швидкості, гідним рівнем розвитку мережі вантажних терміналів, а також широким парком платформ і безпосередньо контейнерів.

Answer Logistic візьме на себе організацію Ваших вантажних перевезень на залізничному транспорті. Скориставшись послугами порталу, Ви отримаєте індивідуальний комплексний підхід до бізнесу і можливість співпраці з надійними транспортними операторами, які мають багаторічний досвід роботи на ринку експедиторських послуг.

Подробиці за телефоном 8 (812) 326-8120 або e-mail .

Запит розрахунку вартості перевезення вантажів

Запит розрахунку вартості перевезення вантажів

Новости