Apple iPhone 7 256 gb, Silver, ціна в Ростові-на-Дону

  1. Айфон 7 - очікувана новинка від Apple в Ростові-на-Дону
  2. iPhone 7 - продуктивність, поліпшена камера і нові забарвлення:

Модель A1778 SIM-карта Nano-SIM, 1 шт Оперативна пам'ять (Мб) 2048 Вбудована пам'ять (Гб) 256 Підтримка карт пам'яті немає Програмне забезпечення iOS 10 Процесор + співпроцесор Apple A10 Fusion + М10 кількість ядер 4 Платіжна система Apple Pay + NFC Інтернет 4G , 3G, GPRS, EDGE Діагональ дисплея (дюйм) 4,7 Роздільна здатність дисплея (пікс) 1334 х 750 Особливості дисплея захист від води і пилу, Multi-Touch, 3D-Touch, олеофобним покриття, двухдоменние пікселі для розширення кута перегляду, дисплей з розширеним колірним охопленням (P3) Роздільна здатність основної камери (Мп) 12 Дозвіл фронтальної камери (Мп) 7 Фокус ровка і автофокус є, з технологією Focus Pixels Стабілізація зображення є Особливості основної камери Live Photos, панорамний зйомка (до 63 Мп), сенсор BSI, гібридний ІК-фільтр, автоматичне включення HDR, об'єктив захищений сапфіровим склом, розпізнавання осіб і фігур, контроль експозиції , шумозаглушення, серійна зйомка, прив'язка фотографій і відео до місця зйомки Відеозапис 4К з чатоти 30 кадрів / сек; HD-відео з 1080p з частотою 60 кадрів / сек; HD-відео 720p з частотою 30 кадрів / сек Стабілізація зображення для відео є Покадровая зйомка є, зі стабілізацією зображення Тип і ємність акумулятора Li-Ion (літій-іонний), незнімний, 1960 мАч Габарити і вага 138,3 мм х 67,1 мм х 7,1 мм і 138 гр. Колір і матеріал корпусу Silver (сріблястий), алюміній

Айфон 7 - очікувана новинка від Apple в Ростові-на-Дону

9 вересня 2016 року нарешті відбулося давно очікувана подія - презентація iPhone 7 від компанії Apple, де були представлені молодша і старша моделі нового смартфона. Для любителів більш компактних телефонів, безумовно, стане більш цікава 4,7-дюймова версія в нових колірних рішеннях і з трохи зміненим дизайном. Компанія Apple зберегла традиційні відтінки Айфона 7 - сріблястий, золотий і рожевий. А ось Space Grey, Apple замінила на два нові варіанти забарвлення айфона 7: чорний матовий і глянсовий колір (виконаний з алюмінію, відполірованого до дзеркального блиску).

Крім забарвлення, новий смартфон радує і більш потужною начинкою. Тут збільшені не тільки продуктивність і швидкість, але і доданий ряд удосконалень в апаратної частини. Приємно дивує і обіцяна ціна iPhone 7, яка цілком адекватна для сучасного смартфона з поліпшеними характеристиками.

iPhone 7 - продуктивність, поліпшена камера і нові забарвлення:

Apple не відступила від своїх принципів і продовжує нарощувати потужність в кожній лінійці смартфонів. Не став винятком iPhone 7, купити в Ростові-на-Дону в інтернет-магазин iPhone-invest:

  • Тут встановлені найсучасніші і швидкісні процесори - 4-ядерний системний чіп з 64-бітний архітектурою A10 Fusion і новий графічний чіпсет, що забезпечує в 1,5 рази кращу продуктивність.
  • Збільшився і мінімальний обсяг вбудованої пам'яті - 32 Gb, такі модифікації - 128 Gb і 256 Gb. Залежно від значення цього параметра ціна Айфона 7 варіюється несуттєво.
  • Підвищилася енергоємність акумулятора телефону, новий смартфон працює на дві години довше попередньої моделі.
  • Apple відмовилася від звичайних навушників на користь бездротового варіанту AirPods з коннектором Lightning, тому в новому айФоні 7 відсутній стандартний 3,5-міліметровий роз'єм.
  • Екран телефону зберіг свою 4,7-дюймову діагональ, але став набагато яскравіше, отримавши поліпшену передачу кольору, що дозволило забезпечити максимально природну натуральність зображення.
  • В апаратній частині Apple iPhone 7 найбільші удосконалення отримала основна камера смартфона, 12-мегапіксельний модуль обладнаний швидкісним енергоефективним сенсором і оптичною стабілізацією, що раніше було прерогативою виключно старшої версії. Також збільшилася кількість світлодіодів в спалаху смартфона, тепер їх чотири, і якість зйомки при поганому освітленні стало набагато вище. А в представленому АйФоні 7 Плюс , Apple використовує відразу дві 12-мегапіксельних матриці, це нововведення дозволяє створювати дійсно унікальні художні знімки.
  • Ще одне нововведення - в айФоні 7 кнопка «Додому» більше не фізична, хоча ефект натискання був збережений завдяки вібраційному механізму Taptic Engine.

Але головне, те, що Ви - щасливий володар нової моделі телефону, тепер будете легко виділятися завдяки новій забарвленням айфона 7. Apple запропонувала 5 різних кольорів - звичні Silver, Gold і Rose Gold, а також 2 свіжих відтінку - iPhone 7 Black і Jet Black (Onyx). До речі, остання модель онікс доступна тільки в двох модифікаціях - 128 Гб і 256 Гб. Крім того, корпус смартфона, нарешті, отримав захист IP67 від пилу і води, і тепер телефон не страшний ні дощ, ні падіння в калюжу.

Офіційна дата виходу iPhone - 9 вересня, в Росії старт продажів починається 23 числа. Але замовити і купити Айфон 7 в Ростові-на-Дону можна в нашому інтернет магазині iPhone-invest вже прямо зараз!

Корпус став пило / волого захисним (стандарт IP67). Унікальна нефізична кнопка Home (технологія Taptic Engine) розпізнає силу натискання. З'явився стереозвук за рахунок інсталяції динаміка працюючого в режимі музичний / слуховий.

З'явився стереозвук за рахунок інсталяції динаміка працюючого в режимі музичний / слуховий

0

0

0

Новости