Артемій Лебедєв розмалював голі груди українських феміністок

Російський дизайнер зробив подарунок до дня народження руху FEMEN

Активістки українського жіночого руху FEMEN продовжують радувати громадськість своїми завзятими і епатажними витівками. Прийшла весна - і дівчата знову роздяглися, на цей раз для того, щоб презентувати киянам свій новий логотип. Веселий синьо-жовтий знак для красунь придумав не хто-небудь, а відомий російський дизайнер Артемій Лебедєв - це його подарунок до дня народження організації.

Дівчата представили логотип, зобразивши його на оголених грудей. Презентація проходила в самому центрі Києва.

Російський дизайнер зробив подарунок до дня народження руху FEMEN   Активістки українського жіночого руху FEMEN продовжують радувати громадськість своїми завзятими і епатажними витівками

- Наше дворіччя ми відсвяткували новим логотипом від Артемія Лебедєва, - прокоментували подію українські феміністки, - Подарунок від найвідомішого російського дизайнера ми презентували на Майдані, намалювавши його на найвідомішою частини нашого тіла - сиськах.

- Україна, буква «Ф», кирилиця, цицьки, веселощі, запам'ятовуваність, протистояння, жало оси. Немає необхідності в логотипі у вигляді файлу - його щоразу треба руками малювати заново, - так оцінив винайдений ним логотип сам Лебедєв на своєму сайті .

ДОВІДКА

«Жіночий рух FEMEN - всеукраїнська громадська організація, заснована в 2008 році», повідомляють про себе українські феміністки на своє сайті , - «FEMEN було розроблено унікальний формат громадянського самовираження, заснований на сміливості, креативності, епатаж і оперативності, який відкрив можливості впливу на громадську думку та лобіювання інтересів цільової групи. Реакція FEMEN на такі гострі теми, як проблема секс-туризму та проституції в Україні, права студентів, підвищення цін на громадський транспорт в Києві і інші, отримує великий резонанс у світовій громадськості ».

Реакція FEMEN на такі гострі теми, як проблема секс-туризму та проституції в Україні, права студентів, підвищення цін на громадський транспорт в Києві і інші, отримує великий резонанс у світовій громадськості »

Вам може бути цікаво:

Редакція EG.RU

127287, Росія, Москва, Петровсько-Розумовський Старий проїзд, д. 1/23, стр.1

+7495 7894270

[email protected]

Новости