Артемій Троїцький приручає "Степового вовка"

13 червня в Центральному Будинку Художника (ЦДХ) на Кримському валу відбудеться третє вручення щорічної незалежної музичної премії   Степовий вовк   , Ініціатором і ведучим якої є давній партнер RMA, куратор спеціалізації   Менеджмент в музичній індустрії   Артемій Троїцький 13 червня в Центральному Будинку Художника (ЦДХ) на Кримському валу відбудеться третє вручення щорічної незалежної музичної премії "Степовий вовк" , Ініціатором і ведучим якої є давній партнер RMA, куратор спеціалізації "Менеджмент в музичній індустрії" Артемій Троїцький . Престижна нагорода розрахована на тих, хто цінує в сучасній музиці якість, актуальність і творчі інновації і присуджується за підсумками минулого сезону (c червня 2009 по червень 2010) в 16 номінаціях: "Альбом", "Пісня", "Відео", "Книга" , "Фільм", "Дизайн", "Слова", "Музика", "Голос", "Інтернет", "Концерт", "Медіа", "Місце", "Дебют", "Каталізатор" і "Щось". З повним списком номінантів можна ознайомитися тут .

"У цьому році серед номінантів з'явилося багато нових, переконливих імен", - говорить Артемій Троїцький. - "Раніше були окремі спалахи, зараз же в музиці почалося, якщо не сказати, масова поява хороших груп і виконавців, то вже точно можна стверджувати, що початок хоч щось відбуватися. Згадайте нульові роки - це абсолютно втрачений час для вітчизняної музики. зараз почалося якесь ворушіння, і це втішно: група "Мегаполіс" випустила перший альбом за чотирнадцять років, Сергій Шнуров і його група "Рубль" струснули нашу дійсність. Або, наприклад, група "Лемонд" , Яку я почув ще на фестивалі "Індичата-2009" , І яку дуже чекаю на цьогорічній церемонії ".

Лауреати премії "Степовий вовк" нинішнього року стануть відомі на церемонії, яка в цьому році пройде в новому, нещодавно відремонтованому приміщенні ЦДХ. "Новий зал, який на цей раз для нас виділив ЦДХ, - кубічну приміщення з високими стелями і мінімалістичним дизайном", - розповідає Артемій Троїцький. - "Тепер премія не залежить від погоди, як раніше, коли вона проходила у внутрішньому дворику ЦДХ і була свого роду open-air'ом. Дворик, звичайно, додавав всієї нашої премії хіпової, розслабленого настрою, але зате ми були обмежені за часом. зараз таких обмежень немає: почнемо о сьомій, закінчимо ближче до двох-трьох ночі. у новому залі відмінна акустика і світло, для глядачів і учасників буде працювати бар ".

У виставі візьмуть участь претенденти на "Степового вовка" з Росії і ближнього зарубіжжя, а також спеціальні гості. Хедлайнерами церемонії стануть Noize MC , А також групи "Мегаполіс" і "Рубль". Відкриється церемонія виступом Василя Шумова і Михайла Борзикіна . На концерті виступлять також стали номінантами: Nina Karlsson , Moremoney , Port Mone , Padla Bear Outfit , "Фруктовий кефір" , "Лемонд". Очікується приїзд на церемонію Едуарда Хіля (Mr. Trololo) , А також переможців організованого компанією "Мегафон" проекту "Музика нашого міста" - групи "Жовті Фантомас" .

Композиції учасників проекту оцінюються експертами, відвідувачами сайту Mycitymusic.ru і слухачами радіостанцій-партнерів проекту. Лідерами музичної гонки стають колективи, які набрали найбільшу кількість голосів.

Церемонії вручення премії "Степовий Вовк" пройде 13 червня в ЦДХ, початок - о 19.00. Квитки на захід можна придбати в касах ЦДХ. За детальною інформацією необхідно звертатися до керівника спеціалізації "Менеджмент в музичній індустрії" Марині Іваненко .

Новости