Асиметрія в одязі - додамо оригінальності

  1. Чуттєва нестандартність на кожен день
  2. Асиметрія в офісних луках

Як і будь-яка неординарність, асиметрія в одязі грає роль ефектного і бажаного акценту. Без неї не обходиться жодна модна колекція провідних фешн-дизайнерів, а за своє неповторне різноманіття вона улюблена зірками кінематографа й естради. Однак асиметрія не сприймає присутності в рядах своїх компаньйонів помітних речей, що відрізняються нестандартністю фасонів, тому перед багатьма модницями виникає проблема можливого перевантаження образу. Але з цим легко впоратися! Корисні рекомендації про доречних в різних ситуаціях поєднаннях одягу асиметричного крою з іншими речами читайте далі.

Чуттєва нестандартність на кожен день

Дуже спокусливо виглядають сукні та блузи з бретеллю на одне плече або косим коміром. Найчастіше вони шиються з струмуючих, що летять тканин, як і більшість моделей з несиметричними деталями крою. Подібний одяг може мати будь-яке забарвлення і навіть принти, адже монаршим компонентів гардероба все дозволено! настільки жіночну блузу рекомендується доповнити брюками або спідницею лаконічного дизайну. Це можуть бути моделі в класичному, діловому, романтичному стилі. Важливо, щоб їх крій підкреслював лінію стегон. Краща однотонність кольорів речей-компаньйонів, тоді вся увага заслужено дістанеться акцентної асиметрії.

асиметрична кофточка і джинси на кожен день асиметрична кофточка і джинси на кожен день

Не менш ефектним втіленням витонченої диспропорції є косою поділ у суконь і спідниць, де довжина виробу спереду або збоку помітно коротше, ніж у протилежного краю. Такий варіант дозволяє демонструвати витончені жіночі ніжки, довший край в цьому випадку замінює собою шлейф . У компаньйони такої спідниці підійдуть чуттєва блуза з струмуючого шифону, тонкого батисту або мережива з воланами, а також лаконічний однотонний топ з помітним яскравим принтом або написом.

сукня-сорочка з подовженим збоку подолом сукня-сорочка з подовженим збоку подолом   плаття зі шлейфом в сеті вуличного стилю плаття зі шлейфом в сеті вуличного стилю

Гармонійно завершити будь-який з чуттєвих образів допоможе взуття на високих підборах. Це можуть бути класичні човники, босоніжки з закритим носком, гладіатори і моделі на танкетці. Сумка ридикюль, кисет, конверт або клатч стане фінальним штрихом. Перераховані луки доречні на урочистому заході, зустрічі з друзями в кафе, романтичному побаченні і шопінг. У будь-якому випадку пильну увагу і захоплення оточуючих вам гарантовано.

Асиметрія в офісних луках

Найбільш часто в ділових луках використовуються спідниці і сукні зі зміщеним від центру запахом. Для них характерна деяка недомовленість, що робить даний фасон неймовірно популярним у жіночої половини населення нашої планети. Слід надавати перевагу однотонні моделі, що відповідають найсуворішим вимогам дрес-коду .

офісний сарафан зі зміщеним розрізом офісний сарафан зі зміщеним розрізом   комплект зі светром і асиметричною спідницею комплект зі светром і асиметричною спідницею

Стражденним оригінальності в нарядах, рекомендуємо вибрати для роботи блузу, спідницю або плаття, в яких ефектно поєднуються одразу кілька деталей асиметричного крою. Вони можуть бути виконані у формі пов'язаних між собою геометричних фігур або навіть мати футуристичний дизайн, але наявність контрастних відтінків і різних фактур обов'язково. Настільки неординарний верх органічно зіллється в парі зі стриманими брюками прямого, звуженого донизу силуету, а до спідниці підійде строга сорочка або лаконічний топ.

До перелічених офісним луку можна додати шифонові шарфики, плетені шкіряні пояси, класичних фасонів сумки і взуття , Скромного виду прикраси. Вибирайте аксесуари приглушених кольорів, віддавши головну роль несиметрично розташованим деталям одягу.

Асиметрія в одязі вимагає дотримання балансу при розстановці акцентів в наряді. Остерігайтеся надлишків, будьте розсудливими, і ваш образ стане прикладом для наслідування.

фото:

1,4. © larisacostea89
2. © marymar
3. © evannei
5. © queenhorsfall
6. © papillon

Текст: Тетяна Душенкова. Публікація: Валентина Чайко.

Новости