Асортимент AXIS поповнила вулична поворотна камера з оптичним зумом 30х і Full HD при 25 к / с

Нова купольна PTZ-камера P5635-E компанії Axis Communications випускається в вандалозахисному металевому корпусі з захистом від атмосферних і механічних впливів відповідно до класів IP66 і IK10, працездатна при температурах від -30 до +50 ° С і підтримує харчування за технологією PoE +. Для повноцінного відеоконтролю ця вулична поворотна камера забезпечена 30х трансфокатором, поворотно-похилим механізмом, що забезпечує рух відеомодуля на 360 ° / 180 °, і має вдосконалену функцію «Сторож» для автосопровождения рухомих об'єктів. Крім того, вулична камера використовує 2-мегапіксельний КМОП-сенсор, формує відео з роздільною здатністю до Full HD, дозволяє записувати відео на карту пам'яті формату micro об'ємом до 64 Гб, а також підтримує відеоаналітіка різних розробників.

Високий клас захисту камери від атмосферних опадів і механічних впливів у вуличних умовах забезпечує її ударостійкий всепогодний корпус відповідно до стандартів IK09 (до 10 Дж) і IP66. У такому корпусі, реалізує стабільну роботу поворотного механізму і оптико-електронного блоку, що включає 1 / 2,9-дюймовий CMOS-сенсор з прогресивним скануванням і потужний 30-кратний трансфокатор з діапазоном фокусних відстаней 4,3-129 мм, автодіафрагмою і автоматичним фокусуванням . При цьому електроживлення поворотна камера може отримувати від джерела 24 В постійного або змінного струму або за технологією Power over Ethernet Plus.

Двухпотоковая трансляцію зображення нова камера AXIS здійснює в форматах M-JPEG і H.264, включаючи High Profile, з дозволом до 1920х1080 пікс. (Full HD) і фреймрейтом 25 к / с, що досить для деталізованої відеозйомки вуличних об'єктів. Оптимізувати використання ресурсів IP-системи відеоспостереження вулична поворотна камера дозволяє шляхом вибору видеокодека, настройки частоти оновлення кадрів і дозволу, а також бітрейта для потоків в H.264. Разом з передачею відео, поворотна камера здатна вести двосторонню передачу звуку при підключенні до неї зовнішнього мікрофона і динаміка.

Інформативне відео при будь-якій освітленості вулична камера забезпечує за рахунок високої світлочутливості, що досягає 0,01 лк, і широкому функціональному наповненню. Так, для якісної відеозйомки разноосвещенних ділянок сцени P5635-E має функцію розширеного динамічного діапазону (WDR 120 дБ) з інноваційною технологією Forensic Capture, а для передачі хорошого відео при зустрічному засвіченні фарами автомобіля або сонячним світлом вулична поворотна камера використовує функцію компенсації засвічення. Крім того, для компенсації вібрацій, викликаних рухами поворотної платформи і такими зовнішніми впливами, як пориви вітру, P5635-E забезпечена цифровою системою стабілізації зображення (EIS).

Програмований поворотно-похилий механізм P5635-E здатний виконувати обертання камерного модуля вуличної камери на 360 ° і його нахил на 180 ° зі швидкостями в діапазоні від 0,2 ° / с до 350 ° / с. Поряд з ручним керуванням функціями панорамування, нахилу і зуму, вулична поворотна камера дозволяє запрограмувати до 100 встановлених позицій і задіяти функцію «Сторож» (Advanced Gatekeeper), яка автоматично активує перехід до передустановках і коригує кратність збільшення при виявленні руху в заданій області. Така злагоджена робота поворотного механізму і 30-кратного трансфокатора дозволяє «розглянути» в деталях навіть далеко розташовані об'єкти.

Інтелектуальна система детекції вуличної моделі P5635-E відстежує рухи і звуки, удари по корпусу камери, перевищення критичної температури всередині корпусу, ступінь заповнювання карти пам'яті, отримання доступу до транслюється відео та ін. Для розширення охоронного функціоналу вулична поворотна камера може бути дооснащена зовнішніми охоронними датчиками і виконавчими пристроями, а також аналітичними додатками різних розробників через AXIS Camera Application Platform. При отриманні сигналу тривоги від системи детекції, зовнішніх датчиків і / або системи відеоаналітики поворотна камера може оповістити про це оператора, перевести поворотний механізм в заздалегідь вибране положення, активувати відеозапис із заданими параметрами, аудіо попередження і ін.

Нові 2-мегапіксельні вуличні поворотні камери P5635-E компанії AXIS Communications вже надійшли на російський ринок, і доступні за роздрібною ціною 88 436 руб. Для отримання додаткової інформації на ці поворотні камери, інші IP-пристрої та комплектуючі, ПЗ марки AXIS для вуличних систем IP-відеоспостереження звертайтеся по електронній пошті [email protected] або по телефону +7 (495) 787-3342 у відділ продажів компанії «Армо-Системи», що є офіційним російським дистриб'ютором IP-обладнання і ПЗ компанії Axis Communications.

джерело

Новости