AXELOT провів автоматизацію управління транспортною логістикою в компанії «ПЕК:« Easy Way »

«AXELOT: TMS» допомогла автоматизувати розрахунок вартості послуг з доставки, підвищити якість послуг, що надаються, а також автоматизувати планування мультимодальних перевезень.

«ПЕК:« Easy Way »- дочірня структура ПЕК (« Перша Експедиційна Компанія »), що надає зручний технологічний сервіс, що забезпечує ефективну логістику для інтернет-магазинів. Компанія надає наступні послуги: «перша і остання милі» доставки, магістральна перевезення, авіаперевезення по всій території Росії і інші послуги з доставки вантажів різної складності. Доставка вантажів здійснюється в 100 000 населених пунктів.

У зв'язку з відкриттям нового напрямку, орієнтованого на інтернет-магазини, компанія прийняла рішення запровадити зручний і технологічний сервіс для клієнтів. В якості партнера була обрана компанія AXELOT і її рішення « AXELOT: TMS Управління транспортом і перевезеннями ». Проект був реалізований фахівцями компанії AXELOT спільно з співробітниками компанії «ПЕК:« Easy Way »протягом трьох місяців.

У компанії «ПЕК:« Easy Way »впроваджено комплексне рішення, тобто всі чотири модуля« AXELOT: TMS »:« Управління перевезеннями »,« Управління автотранспортом »,« Супутниковий моніторинг »і« Android-клієнт ». За допомогою TMS-системи планувалося підвищити контроль роботи водіїв і якість доставки, а також автоматизувати процедуру розрахунку вартості послуг з доставки вантажів, вести контроль приймання та здачі вантажів на рівні товарного складу, відстежувати переміщення вантажу на кожному етапі доставки.

Результатом проекту стало рішення всіх поставлених завдань.

Для вирішення завдання планування маршрутів з урахуванням різних обмежень (зони доставки, тимчасові вікна доставки, час роботи водіїв та ін.), А також контролю виконання цих умов було застосовано рішення «AXELOT: TMS». Тим самим підприємству вдалося підвищити якість доставки. Для автоматизації процесу планування та контролю доставки для мультимодальних і магістральних перевезень використовувався функціонал модуля «Управління перевезеннями».

Всі фінансові розрахунки за перевезення тепер здійснюються за допомогою TMS: в системі реалізовані складні тарифні сітки для розрахунку вартості доставки, всі розрахунки проводяться автоматично. «AXELOT: TMS» функціонує в єдиному інформаційному контурі з сайтом компанії, де здійснюється прийом заявок на перевезення вантажів. TMS взаємодіє з сайтом в частині розрахунку вартості доставки і завантаження даних за заявками на перевезення. На базі «AXELOT: TMS» розроблений і впроваджений зовнішній API, що дозволяє автоматизувати процеси розміщення заявок і контролю проходження вантажів по маршруту для клієнтів компанії.

Запроваджене рішення дозволило вирішити завдання оперативного контролю вантажопотоку і підвищення якості послуг, що надаються, тому в майбутньому планується його розвиток і використання додаткового функціоналу, який покриє потреби зростаючого бізнесу. Зокрема, було проведено повномасштабне тестування можливостей мобільного клієнта і супутникового моніторингу, яке показало готовність цього функціоналу до введення в промислову експлуатацію. Мобільний клієнт забезпечує двосторонній зв'язок між диспетчером і водієм в режимі реального часу, дозволяє контролювати прийом і здачу вантажу на рівні товарного складу. Для зручності роботи з мобільним клієнтом кожен водій налаштовує інтерфейс програми «під себе», а також може вибрати відповідний йому навігатор.

Рекомендаційний лист «ПЕК:« Easy Way »

Менеджери AXELOT будуть раді відповісти на всі питання по тел. +7 (495) 961-26-09 . Також ви можете написати нам через форму зворотного зв'язку .

Також ви можете написати нам через   форму зворотного зв'язку

Easy Way

Easy Way - дочірня структура ПЕК ( «Перша Експедиційна Компанія»).

Новости