Балконні засувки купити | Засувка балконних дверей купити в Мінську

  1. Засувка для балконних дверей При заміні старої балконних дверей на нову пластикову, не завадило б...
  2. Балконні засувки купити в Мінську

Засувка для балконних дверей

При заміні старої балконних дверей на нову пластикову, не завадило б подбати і про оснащення її балконних клямкою. Даний вид віконної фурнітури буде дуже корисний тим, хто часто користується балконом в тих чи інших цілях. Засувка ідеально підійде для тих, хто курить і не бажає, що б дим просочувався всередину приміщення. Також, балконні клямка захищає Вашу балконні фурнітру від передчасного зносу, так як кількість циклів роботи деталей, що труться значно знижується при замиканні / відмиканні балконних дверей.

Балконна клямка складається з рамної частини, з створочной частини і так званої «ручки-курця»:

  • Рамна частина (засувка) кріпиться на раму балконних дверей, і вона є профілезавісімой (Rehau, Gealan, Salamander, KBE, Aluplast, Veka, GOODWIN, Brugman, Proplex, Brusbox, WDS, Montblanc і т.д.);
  • Стулкова частина (цапфа) кріпиться на стулку балконних дверей, і вона є універсальною. Цапфи бувають як металеві, так і пластикові. Все залежить від встановленої фурнітури (Roto, Maco, GU, VORNE, Semol, VHS, Fapim, Siegenia, ROMB, Elementis, Internika і т.д.);
  • «Ручка-курця» кріпиться на саму балконні двері із зворотного боку, і вона є універсальною. Бувають вони як пластикові, так і алюмінієві. Мають різні дизайнерські рішення та колірні виконання. Настійно рекомендується ставити алюмінієві, вони звичайно і коштують дорожче, але і служать вони довше пластикових аналогів.

Засувки для балконних дверей підрозділяються на механічні і магнітні. Механічні засувки існують двох видів: 9-ої і 13-ої системи, як і віконна фурнутура (те ж саме відноситься і до магнітних засувок). Переваги магнітних засувок для балконних дверей перед механічними полягає в тому, що магнітна клямка легше монтується, а також працює більш плавніше і тихіше. З мінусів можна відзначити тільки те, що магнітна балконна клямка не призначена для алюмінієвих дверей, так як через вагу алюмінієвої двері магніт просто не зможе її втримати від пориву вітру.

Балконні засувки купити в Мінську

Придбати засувки для балконних дверей в Мінську можна в інтернет-магазині ТБМ-Маркет Мінськ компанії ТОВ «ТБМ Бел». У торговій програмі компанії є широкий асортимент засувок для вікон різних профільних систем. Що б купити балконні засувку Вам потрібно зв'язати з нашими висококваліфікованими менеджерами по телефону 8 (017) 555 30 23. Вони проконсультують Вас по будь-якого питання при підборі засувки для вашого вікна. Забрати товар в Мінську можна після оформлення замовлення за адресою м Мінськ, вул. Сирокомлі, д. 12, пом. 7Н; м.Мінськ, вул. Уручская, д. 19, пав. 21, або на нашому головному складі в 222750, Мінська обл., Дзержинський район, м Фаниполь, вул. Заводська, буд. 43. Також, Ви можете замовити платну доставку на будинок при сумі замовлення до 100 руб. Будемо раді Вас бачити серед наших клієнтів!

Новости