Бізнес браслети своїми руками, схеми плетіння, ціна

  1. Зміст статті:
  2. Техніка виготовлення браслетів
  3. Закупівля матеріалів та окупність бізнесу
  4. організація каталогу
  5. Продаж готових товарів
  6. Інший напрямок бізнесу на рукоділлі
Зараз багато людей шукає можливість заробити вдома. Одним з таких заробітків можуть стати вироби, виготовлені за допомогою ручної праці. Речі, зроблені своїми руками, досить рідкісні, але популярні. Чудова ідея бізнесу для дівчат і жінок - виготовлення браслетів своїми руками.

Зміст статті:

Існує багато варіантів виготовлення браслетів своїми руками. Їх різновиди залежать від матеріалу, схеми плетіння і вашої фантазії. Попитом користуються браслети з бісеру, шамбала і ін. Особливо цінна біжутерія з натурального каменю. Для їх плетіння можна використовувати шкіру або шнурки. Також є браслети з ниток, гумок і паракорд.

Для початку вам потрібно вибрати, які прикраси будуть користуватися популярністю у людей і навчиться їх виготовляти. Асортимент повинен бути різноманітним.

Техніка виготовлення браслетів

Як плести браслети Пандора

Браслети Пандора прості у виготовленні. Досить придбати всі необхідні компоненти і нанизати їх на основу. Але можна виготовити намистинки самостійно з полімерної глини.

Як плести браслет Пандора своїми руками

Шамбала

До нескладним варіантів можна віднести прикраси з плетінням Шамбала. Досить вивчити одне плетіння шамбали і експериментувати з намистинками і квітами. Тут доречно використовувати натуральні камені.

Як зробити браслет шамбала своїми руками

з бісеру

Складніші справи з бісером. Існує велика кількість різних плетінь з бісеру. Для їх виготовлення знадобиться посидючість.

Завантажити Схеми плетіння бісером

Закупівля матеріалів та окупність бізнесу

Визначившись з типом браслетів, варто зайнятися закупівлею матеріалів.

Де закуповувати матеріал?

Зараз існує безліч магазинів, які продають все для рукоділля. Там можна знайти і всю необхідну фурнітуру для наших прикрас. Але в таких магазинах висока ціна і скуповувати матеріали для бізнесу не вигідно.

Замовляти комплектуючі для біжутерії можна на китайських інтернет-магазинах. Так роблять багато вітчизняних виробників. У Китаї величезний вибір необхідних матеріалів і їх вартість в рази менше в порівнянні з нашими магазинами.

Посилка фурнітури з китайського сайту Aliexpres »

Єдиний мінус у швидкості доставки товару - від 2 до 4 тижнів. Але це не заважає в організації бізнесу. Розраховуйте потрібну кількість товару та замовляйте заздалегідь. Вигода виправдає очікування.

Яка ціна товару?

Собівартість кожного виробу залежить від способу виготовлення, складності виконання і якості матеріалів.

Орієнтовна ціна матеріалу і собівартість виробів

Розмір прибутку

Собівартість браслета з бісеру - 80 руб. Ринкова вартість - 200-300 руб. Але модниці не завжди готові віддавати великі гроші за біжутерію. Тому іноді варто подумати - чи окупиться ваш труд. Іноді краще вибирати прості варіанти.

Витрати на браслет з паракорд - 100-115 руб. Час на виготовлення - близько 10 хвилин.

Готові вироби коштують 700 руб.

Фурнітура для біжутерії продається упаковками по 50-300 шт. Тому перші 10 проданих виробів окуплять витрати на матеріал. Наступні 40 будуть чистим прибутком.

На перших порах не купуйте багато матеріалу, щоб не прогоріти.

організація каталогу

Після закупівлі всього необхідного можна приступати до формування виробів. Підготуйте свої перші браслети, які запропонуєте клієнтам. Непогано придумати щось оригінальне, а потім добре прорекламувати.

Етапи формування каталогу:

  • в інтернеті ознайомтеся з основами предметної макрозйомки;
  • візьміть хороший фотоапарат, краще дзеркальний зі светосильним об'єктивом;
  • підберіть потрібний фон - шматок білої і чорної тканини;
  • візьміть зразки і проведіть фотосесію.

Краще найняти професійного фотографа. Він позбавить вас від головного болю і зробить фото відмінної якості.

Продаж готових товарів

Для заробітку на браслетах своїми руками немає сенсу відкривати реальний магазин . Дуже витратна справа і не ті обсяги виробництва. Але нічого не заважає підшукати точки продажу подібних матеріалів. Вони беруть товари на реалізацію.

Канали збуту в інтернеті:

  1. Свій інтернет-магазин або сайт візитка. Про додаткові витрати на онлайн магазин можна дізнатися в наступній статті .
  2. Спеціальні майданчики для продажу хенд мейд.
  3. Соціальні мережі. Зазвичай продавати такі речі краще через соціальні мережі. Вступайте в тематичні групи. Створіть свою групу і сторінку . Ненав'язливо пропонуйте свій товар, спілкуючись з людьми.

Інший напрямок бізнесу на рукоділлі

1. Кулони ручної роботи.

Бізнес план по виготовленню кулонів дуже схожий на вище описаний. Ті ж намистини і трохи більше фурнітури. Можна поєднати ідеї і продавати комплекти. Детальніше про виробництво кулонів читайте тут .

2. Букети з м'яких іграшок.

Такі букети, на відміну від звичайних, не зів'януть, а будуть радувати очі постійно. Попит на дані вироби стрімко зростає. Виготовлення букетів зі іграшок на дому примножить ваш капітал.

3. Виготовлення оригінальних шкатулок.

Багато дівчат, хоч раз, робили самостійно собі скриньку. Додайте до цього процесу трохи грошей і фантазії і перетворіть його в прибуток. Читайте Бізнес план по виготовленню шкатулок

Де закуповувати матеріал?
Яка ціна товару?

Новости