Блузка в стилі Ампір | Кому підходить і з чим носити блузку в стилі Ампір

  1. Кому підходить блузка в стилі Ампір
  2. З чим носити блузку в стилі Ампір

Про Собене стилю Ампір є приталений силует, рукава-ліхтарики і відверте декольте. Придумала цей стиль знаменита Жозефіна, більше двохсот років тому.

Спочатку це були тільки плаття А-силуету, але пізніше в моді з'явилися і блузки, які згодом завоювали чималу популярність у представниць прекрасної статі.

Безкоштовний Курс Преображення, який переверне Ваше життя

Сучасні блузки в стилі Ампір дуже різноманітні, вони шиються з тонких струмуючих тканин, які утворюють ніжні складки і м'яко лягають по фігурі. Така блузка в одну мить перетворює дівчину в ніжне і спокусливе створення, нагадує принцесу з казки.

Рукава таких блузок здебільшого короткі, проте зустрічаються і моделі з довгими рукавами, які, тим не менш, мають невелике збільшення-ліхтарики у верхній частині.

Фактура блузки А-силуету може бути гладкою або плісировані, деякі фасони мають розширення відразу від лінії плеча, у інших воно починається під грудьми. У колірній гамі блузок даного фасону переважають ніжні пастельні кольори, яскравих забарвлень і різного роду малюнків даний стиль не сприймає.

Блузку в стилі Ампір найчастіше можна зустріти на урочистих заходах і коктейльних вечірках, в повсякденному житті даний фасон буде виглядати дещо недоречно, за винятком вагітних жінок, для яких вільна блузка є справжнім порятунком, коли інші наряди вже зовсім не підходять.


Кому підходить блузка в стилі Ампір

Блузка А-силуету чудово виглядає на жінках з будь-яким типом фігури, вона вдало підкреслює всі наявні гідності і приховує ті чи інші недоліки. Дуже худим дівчатам такі блузки додають обсяг в деяких частинах силуету, надають жіночності та чарівності, низьким - додають зростання, пишногрудим красуням дозволяють максимально вигідно продемонструвати свою красу. Власницям фігури типу Трикутник така блузка допоможе приховати широкі стегна, а рукава-ліхтарики візуально збільшать плечі.

Глибоке декольте дозволяє відвернути увагу оточуючих від талії, якщо вона відсутня, як у дівчат з фігурою типу Прямокутник.

Не знаєте свій тип фігури? Пройдіть безкоштовний тест ..

З чим носити блузку в стилі Ампір

Блузка А-силуету чудово поєднується з прямими брюками, вузькими джинсами, спідницею-олівець, прямою спідницею і з іншими подібними моделями. Верхній одяг може бути різною, але краще всього виглядатиме вкорочене розкльошені пальто, яке за формою нагадує саму блузку.

Прикраси до блузці Ампір повинні бути в тому ж стилі. Їх не повинно бути занадто багато, але вони повинні бути якісними - перстень, «висячі» сережки, кольє або нитка перлів - все повинно бути підібрано зі смаком і виглядати стильно і жіночно.

Стиль Ампір нагадує одяг, яку носили стародавні греки, а тому взуття до такої блузці повинна бути відповідною - босоніжки або туфлі на плоскій підошві, сандалі з переплетеними ремінцями, балетні тапочки тощо. Основна вимога - носок взуття повинен бути загостреним.


Чи не можете визначити свій стиль в одязі? Пройдіть безкоштовний тест ..
Про Собене стилю Ампір є приталений силует, рукава-ліхтарики і відверте декольте




ЗАЛИШИТИ СВІЙ КОМЕНТАР І ОТРИМАЙТЕ КОРИСНИЙ ПОДАРУНОК,
Допомагає тримати СЕБЕ ЗАВЖДИ У ФОРМІ!


Не знаєте свій тип фігури?
Чи не можете визначити свій стиль в одязі?

Новости