Бороплюс добриво

  1. Новини ринку Республіка Мордовія. Успіхи на збиральних полях. Урожайність становить 33 центнера...
  2. інформація
  3. Пропозиції на поставку продукції, ціни
  4. Попит на продукцію, ціни
  5. Пропозиції на покупку
  6. Пропозиції на продаж
  7. ГОСТи, ТУ, стандарти

Новини ринку Республіка Мордовія. Успіхи на збиральних полях.

Урожайність становить 33 центнера з гектара За словами робітників, планка врожайності в цьому році не опуститься нижче тридцяти центнерів з гектара. Успіхи пов'язані з ефективною технологією обробітку і удобрення земель.

Успіхи пов'язані з ефективною технологією обробітку і удобрення земель

Аналітика

«Нам абсолютно нічого боятися в Росії»

Ми повинні купити в доларах за кордоном бляшану тару, тому що, на превеликий жаль, в Росії поки немає якісних банок для консервів. Витрати на різні добрива - в доларах, на логістику - теж в доларах.

Глава агробізнесу «Базела» - РБК: «Всі хороші землі вже ...

Виросло все: добрива - на 20% до Нового року і на 20% після, корми - на 50%, подорожчали насіння, засоби захисту рослин ... Думаю, заморожування цін на міндобрива, про яку говорять в Мінсільгоспі, вже не допоможе. Плюс важливий фактор - погода.

інформація

калимагнезия добриво

Республіка Мордовія. Успіхи на збиральних полях.
Ростовська область. Сільгоспавіації стає розкішшю
Росія. Зростання вантажообігу портів Півдня Росії

Пропозиції на поставку продукції, ціни

Надаємо послуги з перевезення сх культур.

ЗАТ «Хонест Груп Корпорейшн» запрошує Вас до співпраці і пропонує послуги автотранспорту з перевезення зернових культур, насіння соняшнику, мінеральних добрив, шроту, макухи та іншої сільгосппродукції автомобілями КАМАЗ, MAN, VOLVO ...

() (...) __ СЕЯЛКА пневматична ПО НУЛЬОВИЙ

Куплю сівалку точного висіву пневматичну з внесенням мінеральних добрив, під соняшник і кукурудзу за нульовою технологією. Сівалка нова або мало б / у. під трактор 150-220 л / с. тел. 8-920-570-73-58.

Попит на продукцію, ціни

Пропозиції на покупку

Надаємо послуги з перевезення сх культур ..

ЗАТ «Хонест Груп Корпорейшн» запрошує Вас до співпраці і пропонує послуги автотранспорту з перевезення зернових культур, насіння соняшнику, мінеральних добрив, шроту, макухи та іншої сільгосппродукції автомобілями КАМАЗ, MAN, VOLVO ...

Пропозиції на продаж

Каталог організацій

АГРОТЕК ГК

Коротка інформація: Сільгосппродукція Мінеральні добрива Самохідні обприскувачі-розкидачі добрив. ІПН: 6454131333/645401001. Поштова адреса: 410056 Саратов, ул.Сакко і Ванцетті, 21.

АГРО-ОПТ Україна

Місія компанії-стати необхідним і надійним партнером сільгосптоваровиробників, здійснюючи своєчасні поставки повної номенклатури мінеральних добрив і засобів захисту рослин.

Нобіле

Коротка інформація: Хімічна Компанія «Нобіле», здійснює поставки хімічної продукції і добрив виробництва ВАТ «Газпром Нафтохім Салават», ВАТ ОХК «Уралхім», ВАТ «БСК», ВАТ «Мелеузовський мінеральні добрива», нам довіряють, з нами ...

ГОСТи, ТУ, стандарти

Пестициди. загальні найменування

Документ внесений організацією СНД - Міністерство з виробництва мінеральних добрив. Управління Ростехрегулірованія - 320 - Управління стандартизації і сертифікації сировини і матеріалів.

Техніка сільськогосподарська. Методи ...

... тракторні причепи, транспортні засоби спеціального призначення - автокормовози, автомобілі для перевезення яєць і молодняку ​​птиці, завантажувачі (заправники) насіння, кормів, добрив, отрутохімікатів і т.п.), які використовуються в сільському господарстві.

Новости