Браслети на ногу

  1. Ювелірні браслети на ногу в каталозі інтернет-магазину Злато Браслет на ногу в золоті , сріблі...
  2. Види браслетів на жіночу ногу
  3. Як вибрати і як носити браслет на ногу
  4. Купити браслет на ногу в інтернет-магазині Злато швидко і вигідно

Ювелірні браслети на ногу в каталозі інтернет-магазину Злато

Ювелірні браслети на ногу в каталозі інтернет-магазину Злато

Браслет на ногу

в золоті , сріблі , Позолоті посилить ефект жіночої привабливості. Мінлива мода акцентувала увагу на обличчі, шиї, декольте, руках. Жіночі ніжки в усі часи були поза конкуренцією, будучи могутньою зброєю зваблювання.
Тоненький ланцюжок на ногу здатна на неймовірне. Ажурне плетиво або ланки ланцюга з підвісками на жіночій щиколотці виглядають стильно, жіночно, оригінально. Це невеликий пікантний акцент на перевагах, красі і характер.

Прикраса зі змістом

Ножні браслетики - не просто писк модних тенденцій. Це вічна класика, яка прийшла з глибини століть. Перший бронзовий декор щиколоток виконував захисну функцію. З настанням панування дорогоцінних металів вироби з них стали атрибутами краси. Європейки прикрашали одну ногу браслетом-анклети, в той час як східні жінки підкреслювали красу відразу обох гомілок.

Прикраси відображали статус володаря, рід його занять, прагнення. Однак важливим правилом хорошого тону завжди була стриманість. Ланцюжок на ногу в золоті - безпрограшний варіант. Мода на неї прийшла до нас з культур Сходу. А смак східних красунь і сильних мудрих чоловіків можна довіряти. Вони знають толк в ювелірному мистецтві і декоративних шедеврах.

Елегантне прикраса у вигляді витонченої змійки на дамській ніжці просто не може виглядати вульгарно. Ціна золотого браслетик на ногу куди доступніше, а ефект, часом, не менший, ніж від кольє .

Тонке прикраса кидається в очі, привертає увагу до його власниці. Створюється якась інтрига, загадка, яку хочеться розгадати. Роздумуєте, купити браслет на ногу з золота або срібла? Чудово! Це ще одне свідчення Вашого гарного смаку і почуття стилю. Ланцюжок на ніжку в якості подарунка для коханої? Відмінний вибір! Це красномовно говорить про те, наскільки Ви захоплюєтеся її привабливістю, жіночністю, сексуальністю.

Це красномовно говорить про те, наскільки Ви захоплюєтеся її привабливістю, жіночністю, сексуальністю

Види браслетів на жіночу ногу

Елегантні аксесуари на щиколотках - одні з найбільш неординарних і хвилюючих прикрас. За допомогою таких аксесуарів створюються правильні акценти в образі. Вони допомагають красномовно підкреслити природність і незалежність своєї власниці.
Anklet - ланцюжок на кісточку може бути обрана з кількох категорій:

  • ювелірні браслети з підвісками;
  • анклети з камінням.

Всі моделі в даних категоріях зроблені з якісних високопробних золотих і срібних сплавів. За товщиною вони переважно тонкі, щоб підкреслити елегантність жіночих ніжок. Купити ножний браслетик можна в різних стилістичних напрямках: візерункових, романтичних, флористичних і ін. В каталозі нашого гіпермаркету надані описи основних характеристик і фото виробів для детального розгляду і вибору аксесуара пріоритетним для вашого стилю. Ціни браслетів для ніг будуть варіюватися в залежності від ваги і наявності підвісок, або декоративних емальованих секцій.
В асортименті інтернет-магазину Злато також присутній величезний пласт браслетів-ланцюжків для жіночих ніг інкрустованих фіанітами білого, синього, сірого кольорів, і в різних колірних комбінаціях. Сяючий вигляд ювелірних моделей підкорює своїм яскравим блиском і приємними цінами. Ще більшої привабливості вашому пристрою додадуть Шарми для ножних браслетів, які приємно освіжать образ, додавши легкості.

Як вибрати і як носити браслет на ногу

Прикраса, яке буде красуватися на ніжці, не повинно бути занадто яскравим. Разом з тим, воно може ненав'язливо привертати увагу, підкреслюючи гідності. Для красунь з широкими кісточками рекомендується використовувати широкий браслет на ногу. Він повинен охоплювати щиколотку легко і невимушено. Це забезпечить комфорт і візуально зробить ніжку стрункішою, привабливішою. Для стрункої дівчини хорошим вибором стане тонка золотий ланцюжок. Каталог браслетів для ніг в інтернет-магазині Злато пропонує широкий вибір лімітованих вишуканих варіантів. Біжутерія підвладна моді і доречна на пляжі. Срібний або золотий браслет на ногу, навіть тонкий і витончений, актуальний завжди.

Правило при виборі взуття під ланцюжок: уникайте масивних платформ і плетіння, як декору.

Купити анклети або ланцюжок на ніжку можна виконану в різних варіантах. Лаконічний дизайн, грайливість підвісок , Елегантна розкіш каменів доречна лише на голій шкірі.

Купити браслет на ногу в інтернет-магазині Злато швидко і вигідно

Виберіть собі прикраса, яке дозволить виглядати впевнено і неповторно. Асортимент нашого інтернет-магазину дозволить купити гідний браслет на ногу в Києві і замовити з доставкою по всій Україні.

Продукція - це гарантована якість дорогоцінних металів і майстерна робота ювелірів. На браслети на ногу ціна приємно здивує. Ви самі вибираєте зручну систему оплати і доставки (самовивезення або кур'єрська служба). Ваша посмішка нагорода для нас!

Роздумуєте, купити браслет на ногу з золота або срібла?
Ланцюжок на ніжку в якості подарунка для коханої?

Новости