Браслети з натуральних каменів

  1. Купити стильний жіночий браслет в Києві та Одесі

Браслет - це прикраса на зап'ясті руки, або на нозі у щиколотки. Браслети хенд мейд можуть бути зі шкіри, дерева, кістки, металу, каміння і т.д.

Історія говорить нам, що браслети носили чоловіки і жінки, починаючи від простого народу і закінчуючи королями і царями. У давні часи чоловіки носили багаті довгі шати, вишиті золотими нитками, на ногах і на руках носили браслети, в вухах сережки, дорогі кільця з великими дорогоцінними каменями. І дорогі прикраса давали їм статус багатих і владних людей. Зараз прикраси на руках, ногах, вухах чоловіки не носять, хіба що, це можуть бути не помітні срібні кільця , Золоті браслети, наручний годинник. А також довгі спідниці та сукні носять зараз виключно жінки.

Раніше прикраса визначало статус і становище людини в суспільстві. Дорогі прикраси, браслети, кулони, сережки, ремені носили люди стоять при владі, це могли бути царі, королі і ватажки. Багаті прикраси не були доступні для простого населення, для звичайних людей пропонувалися варіанти зі шкіри, кістки, зубів тварин, металу, що не дорогоцінного або напівдорогоцінного каміння.

Браслет - це прикраса на зап'ясті руки, або на нозі у щиколотки

На сьогоднішній день браслет ручної роботи - це незамінна частина для створення стильного образу людини. Браслети виготовляють з бісеру , Тканини розшитій нитками або камінням, металу і т.д. Прикраси з натуральних каменів будь-якої цінової категорії бувають різних форм, товщини, кольору, з різними написами і гравировками. Під будь-який наряд можна придбати прикраса на руку.

Тим більше натуральний камінь завжди виглядає дуже багато і шикарно. У наш час в будь-якому бутіку можна знайти прикраса з натурального каменю під будь-який наряд, це можуть бути строгий діловий стиль, вечірній, повсякденний, і навіть пляжний. Немає меж для польоту фантазій. У XXI столітті існують магазини з комплектуючими і натуральними каменями для самостійного створення прикраси, і будь-яка людина може змайструвати сам собі браслет на свій смак.

Якщо Ви бажаєте купити браслет з натуральних каменів недорого, то варто заглянути в каталог інтернет-магазину «Bleskom». Широке достаток самих різних варіацій браслетів для жінок з будь-яким смаком і стилем.

Купити стильний жіночий браслет в Києві та Одесі

Чи готові Ви купатися в променях загальної уваги? Чи подобається Вам отримувати захоплені чоловічі погляди? Створіть ексклюзивний стайл з браслетами з натуральних каменів від Блиском!

Неповторно авторської біжутерії давно чекає екстравагантну господиню! Вам не потрібно більше ходити за модними тенденціями і трендами! У моді первісна оригінальність натуральних каменів і скла. Тільки авторські браслети створюють унікальну і незрівнянну ауру навколо господині. Поєднання з металевими ланцюгами створює образ вольової особистості. Дивовижна гра відтінків і магнетизм каменів не залишить байдужими ні старих, ні малих. Візьміть ситуацію в свої руки: Зачаруйте кожного зустрічного!

Більше оригінальності в прикрасах - менше витрат на покупку одягу! Більше не потрібно збирати величезний гардероб з тисячі непотрібних речей! Пара щоденних суконь або джинси з сорочкою. Все відмінно поєднується з різноманітними браслетами від компанії Блиском. Вечірній цибулю з розкішним макіяжем або прогулянковий легкий костюм, офісний одяг або зимова шуба виглядає відмінно з натуральними каменями. Браслети виглядають на жіночих рукавичках. Їх можна надягати поверх рукавів. Ви отримаєте тисячі захоплених компліментів і поглядів. Підберіть жіночий браслет під свій характер і амбіції!

Всі жіночі браслети handmade створені за допомогою сучасних матеріалів для прикрас і фурнітури для біжутерії . Пружна гумова основа і подвійне плетіння дають можливість надягати і знімати прикраси багато разів. Це міцний сучасний матеріал, який стійкий до морозів та перегрівання. Гумка відштовхує воду і абсолютно не реагує на неї. Фурнітура в авторських прикрасах Блиском не містить алергенних речовин і складається тільки з гідних сплавів металу. Золочення або сріблення металевих елементів виконано з безпечного і довговічного покриття. Один браслет на сотні років - тепер це реальність!

• Блисніть досконалістю перед подругами! Скільки коштує браслет з натуральних каменів? Набагато дешевше тонни оригінального одягу.

• Покажіть всім, що таке вишуканість в моді! Один яскравий аксесуар замінить яскравий візаж, накладні вії і багато інших штучні речі. Будьте натуральні і прості, як сама природа.

• Економте час на збори. Тепер не треба цілодобово вибирати одяг з гардеробу. Досить зручних джинсів і браслета!

Розкрийте свою індивідуальність і шарм! Як одним присутністю викликати загальну любов? Як викликати у людей емпатію і бажання допомагати Вам? Просто будьте досконалістю з браслетами Блиском! Ми доставимо ваш ексклюзивний браслет handmade до Києва і Одеси на протязі 1-2 днів.

Сортувати за ціною: По зростанню ↑ За зменшенням ↓

Чи подобається Вам отримувати захоплені чоловічі погляди?
Скільки коштує браслет з натуральних каменів?
Як одним присутністю викликати загальну любов?
Як викликати у людей емпатію і бажання допомагати Вам?

Новости