Бренди дитячого одягу: список і опис деяких марок

  1. Переваги одягу популярних лейблів
  2. Кращі і найбільш популярні торгові марки одягу для дітей
  3. Перелік поширених торгових марок
  4. Топ-п'ять найдорожчих марок одягу для дітей
  5. російські виробники
  6. Тільки найкраща верхній одяг для дітей

Купуючи наряди для своїх нащадків, мами і тата не завжди звертають увагу на бренди дитячого одягу (список найпопулярніших лейблів можна знайти в нашій статті). До того ж більшість батьків впевнені, що дитячі наряди від популярного виробника - це своєрідний каприз гламурних матусь і розбещених дітей. Але брендові речі не є лише даниною Її величності моді. За багатьма торговими марками коштують роки, а то й століття кропіткої роботи, наполегливої ​​праці над ім'ям, над дизайном і якістю продукції. Адже дитячі наряди являють собою не тільки красу, хоча кожна людина хоче, щоб його чадо виглядало надзвичайно і щоб йому було зручно. До пошиття і якості предметів гардероба юних користувачів висуваються спеціальні, особливі вимоги. Купуючи наряди для своїх нащадків, мами і тата не завжди звертають увагу на бренди дитячого одягу (список найпопулярніших лейблів можна знайти в нашій статті)

Переваги одягу популярних лейблів

Бренди дитячого одягу (список наведено нижче) продумують в своїй продукції кожну дрібницю. В таких нарядах немає жодного зайвого елемента. Для убрань маленьких модників це неймовірно важлива перевага. Особливо це важливо для немовлят, коли час переодягання має бути зведено до мінімуму. Ніякої немовля спокійно не лежати, поки його будуть наряджати в численні пелюшки-сорочечки.

Для пошиття одягу лейбли використовують виключно якісну тканину, яка не викликає подразнень. Як правило, бренди дитячого одягу (список їх можна продовжувати нескінченно) виготовляють наряди зі стовідсоткового бавовни або інших якісних матеріалів.

Над кожною колекцією трудяться професійні дизайнери та художники, які вкладають в свою роботу енергію і сили. Брендові речі можна прати безліч разів, і це ніяк не позначиться на їх якості. Туалети відомих марок можуть допомогти зробити дитину індивідуальністю і сформувати у нього правильний смак. Над кожною колекцією трудяться професійні дизайнери та художники, які вкладають в свою роботу енергію і сили

Кращі і найбільш популярні торгові марки одягу для дітей

Сьогодні розрізняють багато відомих брендів дитячого одягу, список яких поповнюється регулярно. Вони володіють бездоганною репутацією на ринку. До таких імен належать, наприклад, Kids, Gap або Carters. Їм не потрібна зайва реклама, так як практично кожен дитячий гардероб містить хоча б одну річ, створену будь-яким з цих брендів. Такі вироби довговічні в шкарпетці, їх яскраві відтінки не вицвітають і не застіривать. Сьогодні розрізняють багато відомих брендів дитячого одягу, список яких поповнюється регулярно

Європейські та американські виробники звертають велику увагу як на натуральність матеріалів, так і на оформлення виробів. До числа затребуваних дитячих марок відносяться і деякі «дорослі»: Old Navy, Nike і інші. Перший логотип - це бюджетний бренд нарядів для всіх членів сім'ї, другий позиціонується як спортивний товарний знак. Обидві фірми динамічно розвивають виробництво дитячого одягу.

Перелік поширених торгових марок

Ринок нарядів для хлопців багато в чому складають такі світові бренди дитячого одягу (список):

  1. Mothercare - британська компанія, яка виробляє наряди для малюків від народження до десяти років.
  2. Tartine et Chocolat - французька одяг для дітей преміум-класу.
  3. Chicco - торгова марка з Італії, що спеціалізується на нарядах і товари для малюків.
  4. Reima - фінський виробник, відшиваються красиві і функціональні шати.
  5. Zara Kids - іспанський бренд, що відрізняється якістю і стилем.
  6. Lapin House - одяг преміум-класу з Греції для дітей до 16 років.

Топ-п'ять найдорожчих марок одягу для дітей

Всім відомий той факт, що одяг для дітей може коштувати дуже і дуже дорого. Особливо якщо вона від кутюр. Існують такі бренди дитячого одягу (список наведено нижче), ціни на які просто нечувані. При погляді на них часом навіть не віриться, що це сума до оплати за брючки або плаття, а не якийсь штрих-код. Ось вони, ці лідери:

російські виробники

На ринку нашої країни є затребувані бренди дитячого одягу (список, логотипи їх знають багато батьків). Так, найбільш придбані торговими марками нарядів є наступні:

  • MilleFaMille ( «Міні-Мі») - торгова марка, яка спеціалізується на створенні гардероба для самих маленьких користувачів.
  • «Еколайф» - займається дизайном, виробництвом і оптовим продажем трикотажних виробів для хлопців від народження до 12 років.
  • UMKA - бренд, який користується попитом не тільки в Росії, але і в Білорусі, і в Казахстані.

Тільки найкраща верхній одяг для дітей

Окремо хочеться відзначити бренди дитячого верхнього одягу (список далі). Серед них можна виділити такі марки, як Lenne - асортимент фірми включає всі головні екземпляри зимового і демісезонного екіпіровки, а також штани, комбінезони, шапки та інші речі.

Jonathan - одяг цього виробника характеризується практичністю і функціональністю і чудово підходить для активних дітей.

Canada Goose Kids - неймовірно дорога марка верхнього одягу з Канади. Зимова курточка для вашого малюка обійдеться в 1200 доларів. Але варто відзначити, що якість нарядів цілком виправдовує їх вартість.

Новости