Бренди дитячого одягу

Бажання купувати якісну брендовий одяг не тільки для себе, але і для своєї дитини цілком природно. Адже відомі виробники найчастіше дбають про якість, екологічності та прекрасному зовнішньому вигляді продукції, що випускається ними одягу. Нікому не хочеться купити яскравий дитячий комбінезон і виявити, що він моторошно линяє і залишає на тілі малюка барвисті сліди. Які бренди дитячого одягу завоювали народну любов і стали дуже популярні? Спеціально для вас список популярних брендів дитячого одягу.

Спеціально для вас список популярних брендів дитячого одягу

Як визначити якість дитячого одягу, адже по її зовнішньому вигляду буває важко зрозуміти, наскільки практичною вона виявиться в застосуванні і безпечною? Ось чому так важливо вибирати дитячий одяг від перевірених виробників російського або імпортного виробництва. так, дитячий одяг з Туреччини вже давно славиться своєю якістю і практичністю, в той час як половина фабричного «Китаю» за своїми властивостями залишає бажати кращого. Давайте поговоримо про популярних брендах якісної і безпечної для здоров'я малюка одягу.

1. Chicco - італійський бренд дитячого одягу і товарів для дітей. Фірма була заснована в 1958 році і сьогодні випускає найякісніші автомобільні крісла, велика кількість хорошою дитячого одягу та інших товарів для дітей. Сьогодні одяг від цього бренду продається в 120 країнах світу.

2. Monsoon Children - британський бренд, який є частиною компанії Monsoon. Під цією маркою випускають одяг, взуття та дитячі аксесуари для дітей у віці від 0 до 13 років.

3. Reima - одяг з Фінляндії. Основним принципом роботи даної компанії є виробництво не тільки красивою, але і функціонального одягу. Одяг від Reima забезпечує свободу руху в будь-яких погодних умовах.

4. Brums - італійська марка одягу, яка ось уже понад п'ятдесят років радує діток та їхніх мам чудовим якістю.

5. Overdo Kids - турецький одяг високої якості за доступною ціною. Виробник особливо радує великим асортиментом джинсового одягу.

Виробник особливо радує великим асортиментом джинсового одягу

6. Original marines - бренд з США, який з 1983 року є одним з лідерів у виробництві дитячого одягу. Особливо радує лінійка для новонароджених.

7. Bear richi - російська компанія, яка займається виробництвом ексклюзивних дитячого одягу високої якості з 2010 року.

8. Acoola - російський бренд дитячого одягу, «родич» Consept Club. Спеціалізується на виробництві дитячого одягу з носка тканин.

9. H & M - чоловіча, жіночий та дитячий одяг з США. Це массмаркет, який в даний час представлений великою кількістю дитячих моделей.

10. Zara Kids - іспанська мережа магазинів дитячого одягу. Одяг від Zara Kids відрізняє стиль і якість.

11. Orby - одна з найбільших російських компаній по виробництву дитячого одягу. Фірма була заснована в 2002 році.

12. Gulliver - велика російська компанія, яка з 1997 року виробляє не тільки одяг для дітей, але також іграшки та ляльки.

13. Gioia di Mama - фірма займається виробництвом ошатною дитячого одягу. Заснована в Росії в 2010 році.

Заснована в Росії в 2010 році

14. Mothercare - британська компанія, що займається виробництвом одягу для дітей у віці від 0 до 10 років, а також для майбутніх мам. В даний час бренд представлений в шістдесяти країнах світу.

15. BHS Британський будинок - як випливає з назви, це британська марка одягу. Входить в топ-10 кращих світових марок товарів для дітей, і цим все сказано.

16. Little Star - російська компанія, яка спеціалізується на виробництві якісних товарів для новонароджених.

17. Lapin House - грецькаодяг преміум класу для хлопчиків і дівчаток у віці від 0 до 16 років. В даний час марка представлена ​​в 16 країнах.

18. iDO by Miniconf - італійська компанія, що займається виробництвом одягу для активних дітей з 1973 року.

19. MAFRAT - знаменита іспанська марка з сімдесятирічним досвідом виробництва дитячого одягу.

20. Tartine et Chocolat - дитяча преміальна одяг родом з Франції. Ексклюзив з 1977 року.

21. Monnalisa - знаменита італійська компанія, заснована в 1968 році. Один з найвідоміших у світі брендів дитячого одягу.

22. Caramel Baby & Child (одяг) - вінтажна дитячий одяг з якісних матеріалів британського виробництва.

23. Gloria Jeans - російська компанія, головний офіс якої розташований в Ростові-на-Дону. Сьогодні в мережі магазинів можна зустріти великий асортимент дитячого одягу за низькими цінами.

Які бренди дитячого одягу завоювали народну любов і стали дуже популярні?
Як визначити якість дитячого одягу, адже по її зовнішньому вигляду буває важко зрозуміти, наскільки практичною вона виявиться в застосуванні і безпечною?

Новости