Бренди одягу для жінок: список німецьких, італійських, російських, французьких, фінських і китайських брендів

  1. Список найкращих брендів одягу для жінок
  2. Бренди одягу великих розмірів для повних жінок
  3. Кращі бренди верхнього жіночого одягу
  4. Зимовий одяг для жінок: відомі китайські бренди
  5. Італійські бренди одягу для ділових жінок
  6. Стильний одяг для жінок: бренди з Росії
  7. Німецькі, фінські і французькі бренди жіночого одягу

Жінки і дівчата, які не тільки цікавляться модними тенденціями, але намагаються підбирати для свого гардеробу тільки якісні речі, віддають перевагу брендовим речам.

Відомі багато брендів для жінок російського, французького, німецького, американського, італійського та фінського виробництва Відомі багато брендів для жінок російського, французького, німецького, американського, італійського та фінського виробництва. Саме ці країни є кращими виробниками якісних і стильних предметів гардероба для представниць жіночої статі.

Список найкращих брендів одягу для жінок

Сучасна жінка бажає виглядати завжди чарівно, при цьому мати індивідуальний стиль.

Кращі бренди одягу для жінок увійшли в цей список:

Chanel. Мабуть, це найвідоміший і престижний бренд жіночих речей. Крім предметів гардероба для представниць жіночої статі дизайнери виготовляють аксесуари високої якості. Вироби, що випускаються під цією торговою маркою, відрізняються унікальним стилем, зухвалим і пристрасним декором. У лінійці представлені ексклюзивні моделі найвищої якості.

Armani. Власником бренду є модельєр Джорджіо Армані, його моделі відрізняються елегантністю і строгістю ліній. Не можна речі віднести до якогось певного стилю, його створюють самі жінки, які вибирають предмети для свого гардеробу цього бренду.

Versace. Італійський бренд, який багато років тому підкорив модниць усього світу. Компанія веде свою історію з 1978 року, її власником є ​​Джанні Версаче. Після смерті засновника торгової марки компанію очолила його сестра Донателла. Емблема фірми - медуза Ронданіні.

Christian Dior. Відомий французький бренд, заснований в 1946 році талановитим французьким кутюр'є Крістіаном Діором. Під цією торговою маркою випускається не тільки жіночий одяг, але також косметика, аксесуари і парфумерія.

Dolce & Gabbana. Під цим брендом, відомим у всьому світі протягом вже багатьох років, випускається велика лінійка молодіжного одягу. Вироби від Dolce & Gabbana користується попитом у всіх куточках світу, для них характерною є широка колірна гамма, нові матеріали і новаторський підхід до розробки оригінальних і яскравих моделей.

Calvin Klein. Одяг виконана в стилі мінімалізму, першою була випущена лінійка жіночих джинсів . Кельвін Кляйн працює над створенням повсякденних речей без прикрас та аксесуарів.

Prada. Ще один бренд, що спеціалізується на виробництві одягу в стилі мінімалізму. Під цією торговою маркою випускається одяг переважно класичного стилю, призначена для людей будь-якого віку і соціального статусу.

Victoria's secret. Ця дизайнерська фірма відома як кращий виробник жіночої нижньої білизни, купальників, бікіні. Основними характеристиками продукції бренду є гламур і провокація. Зараз дизайнери активно працюють над створенням колекції чоловічої нижньої білизни.

Gianfranco Ferre. Компанія щорічно радує модниць новими стильними жіночими моделями, що відрізняється простотою і практичністю. Головними особливостями в дизайні речей цієї торгової марки є свобода носіння і гармонія форм.

Missoni. Під цим брендом випускаються яскраві речі, декоровані безліччю блискучих елементів з люрексом і металом. У колекціях модельєра присутні виключно яскраві моделі з різнокольорових тканин, з кольоровими малюнками, оригінальними принтами і орнаментами. Весь асортимент моделей налічує понад 40 кольорів і відтінків.

Бренди одягу великих розмірів для повних жінок

Бренди одягу великих розмірів для жінок під торговим ім'ям Asos, Mango, Lane Bryant, Ulla Popken, Anna Scholz, Marina Rinaldi теж заслуговують на увагу власниць пишних форм. Дизайнери продуктивно працюють над створенням жіночних моделей для повних дам, завдяки чому вони теж виглядають модно і красиво.

Модні і стильні дівчата поповнюють свій гардероб одягом виключно цих світових брендів. Виглядати красиво і стильно можуть власниці будь-якої фігури, відомі такі бренди одягу для повних жінок , як Aino , Angel Circle , Anita , Bahama collection , Collage , Deluca , Envirosax , GianiForte , Gorsenia , Hans Schäfer .

Кращі бренди верхнього жіночого одягу

З настанням холодів жінки поспішають придбати верхній одяг, яка повинна їх не тільки зігрівати, а й створювати індивідуальний стиль. Слід звернути свою увагу на такі бренди верхнього одягу для жінок, як Decently, Voyage, WHS, WALKHARD, Moncler.

Верхній одяг торгової марки Moncler з'явилася на ринку більше 50 років тому. Спочатку компанія займалася виробництвом виключно спортивної верхнього одягу, яка в короткі терміни завоювала популярність у всіх країнах світу. Гірськолижники і альпіністи набували ці якісні, стильні, комфортні і теплі куртки і комбінезони для занять спортом. Ще однією незаперечною перевагою гірськолижних курток Moncler є їх невагомість, вироби досить легкі і не сковують рухів спортсмена.

Незабаром під цією торговою маркою на ринку почали з'являтися і повсякденні куртки, що відрізняються стильним дизайном, незвичайним кроєм, використанням якісних матеріалів і яскравим забарвленням. Серед моделей представлені пуховики приталеного крою, пуховики-пальто з оригінальним поясом, що акцентують увагу на талії. Такі моделі відмінно підходять для власниць будь-якого типу фігури: повні дівчата візуально стають стрункішими, а худенькі - підкреслюють витонченість своєї талії. В даний час трендом компанії є блискучі глянсові куртки, які прекрасно поєднуються практично з усіма предметами гардероба і будь-якими аксесуарами.


Зимовий одяг для жінок: відомі китайські бренди

WHS - китайська компанія, що займається виробництвом якісної верхнього одягу для жінок. Вона належить пекінської торгової групі Хуаке Юйфу, що спеціалізується на розробці, виробництві та експорті модного верхнього жіночого одягу.

Decently, WALKHARD, Voyage - бренди китайської верхнього одягу для жінок. Вони давно завоювали собі хорошу репутацію на світовому ринку. Крім курток і пуховиків цих торгових марок користується популярністю такий бренд зимового одягу для жінок, як Black Vinyl. Куртки цієї фірми сучасні, теплі, якісні та комфортні, вони прослужать своєї господині не один сезон. Зимова верхній одяг відомих брендів для жінок виглядає стильно, яскраво, ультрамодно і якісно. Маючи в своєму гардеробі куртку, пуховик або пальто іменитого бренду, немає необхідності кожен сезон витрачатися на покупку нової речі.

Італійські бренди одягу для ділових жінок

Серед всіх торгових марок предметів жіночого гардеробу найпопулярнішими є італійські бренди одягу для жінок, адже їх відрізняє відмінна якість і стильний дизайн.

До числа найвідоміших торгових марок Італії належать:

Massimo Rebecchi. Ця компанія спеціалізується на виробництві різноманітного одягу для представниць жіночої статі. Для них властивим є вивірений крій, оригінальні орнаменти і дорогі тканини. Колекції представлені повсякденним і офісним стилем.

Laura Biagiotti. Дизайнер протягом декількох років активно працює над створенням виключно комфортних моделей. Одяг бренду Laura Biagiotti не слід останнім модним тенденціям, адже, на думку модельєра, головне - зручність і комфорт під час шкарпетки предметів жіночого гардеробу. Для речей характерна м'якість, рясність драпірування і теплота. Це такі предмети гардероба, як кардигани, пальто, жакети, вовняні костюми.

Patrizia Pepe - бренд для ділових жінок, модельєр займається розробкою моделей, які відповідають вимогам сучасних дам. Кожна колекція Патриції Пепе відрізняється оригінальністю, модельєр ніколи не використовує повторювані елементи.

Цей список брендів одягу для жінок можна доповнити такими італійськими торговими марками, як Miu Miu, GAUDI, Miss Sixty, Mario Bruni, Marc Jacobs, Cristiani, FRANK WALDER, Fendi, Fabio Rusconi.

Стильний одяг для жінок: бренди з Росії

Якісна і стильна одяг виробляється не тільки в країнах зарубіжжя, Росія теж відома своїми знаменитими торговими марками. Заслуговують на нашу увагу такі російські бренди одягу для жінок, як Pirosmani, Bera Group, Amano.

Pirosmani - торгова марка жіночої концептуальної одягу, яка знаходиться в Санкт-Петербурзі. Засновником її є дизайнер Євгенія Малигіна. Речі відрізняються незвичайною формою, оригінальним дизайном, використанням цікавих матеріалів, тому їх не можна віднести до повсякденного стилю.

Предмети жіночого гардеробу компанії Bera Group теж виробляються в Санкт-Петербурзі. Значна частина речей відмінно підходить для створення гардероба для повсякденного життя сучасної жінки.

Amano - московська марка, що спеціалізується на пошитті верхнього одягу і суконь . Ціна на сукні знаходиться в діапазоні від 4 до 6 тисяч рублів, на пальто - в межах 15-17 тисяч.

Відомі й такі бренди одягу для жінок в Росії, як Oganesyan, Angulo Moscow, Asya Malbershtein.

Німецькі, фінські і французькі бренди жіночого одягу

Високою якістю і бездоганним стилем славиться одяг німецького, фінського і французького виробництва. У цих країнах знаходяться компанії, відомі у всьому світі.

Користуються популярністю такі німецькі бренди одягу для жінок, як Van Laack, Adidas, Puma, Bogner, Hugo Boss. Ці компанії існують давно, тому знайомі багатьом. Van Laack - одна з найстаріших німецьких марок, що займаються пошиттям жіночого одягу класу «люкс». Історія компанії почалася з того, що Генрі Ван Лаак розробив витончену й елегантну чоловічу сорочку. Незабаром дизайнер зайнявся створенням унікальних моделей різноманітних предметів жіночого та чоловічого гардероба.

Спортивні гіганти Adidas і Puma теж виникли на просторах Німеччини. Компанії займаються виробництвом зручною, красивою і стильною спортивного одягу, призначеної для занять будь-яким видом спорту. Ще однією спортивної німецькою маркою є фірма Bogner. На території Німеччини проводиться жіноча люксова одяг Hugo Boss.

Одяг для жінок французьких брендів відрізняється витонченим стилем, неповторністю і розмаїттям моделей. Французька молодіжний одяг виробляється такими компаніями, як Cacharel, Axara, Naf Naf. Елегантністю, вишуканою привабливістю і ексклюзивністю характеризується одяг французьких модних будинків зі світовим ім'ям Hermes, Chanel, Christian Dior .

Фінський спосіб життя характеризується зручністю і практичністю, саме цими якостями і наділена одяг, що випускається в Фінляндії. Фінські дизайнери протягом багатьох років експериментують з використанням новітніх матеріалів і працюють над створенням незвичайних фасонів. Далеко за межами Фінляндії відома якісна верхній одяг для жінок з водовідштовхувальним покриттям.

Багато брендів фінської одягу для жінок займаються також виробництвом речей зі спеціальної мембранної тканини, термо-білизни, бамбукового білизни. Список найкращих фінських брендів склали такі компанії, як Marimekko, Reima, Luhta і Joutsen, Halti.

Кожна модниця має можливість вибрати для себе найкращий одяг компаній зі світовим ім'ям, з огляду на свій стиль і спосіб життя.

Новости