Бренди одягу: список модних брендів і логотипів (топ-100)

  1. Бренди одягу: список модних брендів і логотипів (топ-100) З кожним днем ​​модні напрями активно розширюються...
  2. Світові бренди
  3. Louis Vuitton
  4. Prada
  5. Chanel
  6. Christian Dior
  7. Гуччі
  8. Giorgio Armani
  9. Burberry
  10. Оскар Де Ла Рента
  11. Versace
  12. D & G
  13. Популярні бренди Росії і країн СНД
  14. Представники жіночого одягу
  15. Дитячі бренди
  16. Бренди одягу: список модних брендів і логотипів (топ-100)
  17. Бренди для молоді
  18. Світові бренди
  19. Louis Vuitton
  20. Prada
  21. Chanel
  22. Christian Dior
  23. Гуччі
  24. Giorgio Armani
  25. Burberry
  26. Оскар Де Ла Рента
  27. Versace
  28. D & G
  29. Популярні бренди Росії і країн СНД
  30. Представники жіночого одягу
  31. Дитячі бренди
  32. Бренди одягу: список модних брендів і логотипів (топ-100)
  33. Бренди для молоді
  34. Світові бренди
  35. Louis Vuitton
  36. Prada
  37. Chanel
  38. Christian Dior
  39. Гуччі
  40. Giorgio Armani
  41. Burberry
  42. Оскар Де Ла Рента
  43. Versace
  44. D & G
  45. Популярні бренди Росії і країн СНД
  46. Представники жіночого одягу
  47. Дитячі бренди
  48. Бренди одягу: список модних брендів і логотипів (топ-100)
  49. Бренди для молоді
  50. Світові бренди
  51. Louis Vuitton
  52. Prada
  53. Chanel
  54. Christian Dior
  55. Гуччі
  56. Giorgio Armani
  57. Burberry
  58. Оскар Де Ла Рента
  59. Versace
  60. D & G
  61. Популярні бренди Росії і країн СНД
  62. Представники жіночого одягу
  63. Дитячі бренди

Бренди одягу: список модних брендів і логотипів (топ-100)

З кожним днем ​​модні напрями активно розширюються і оновлюються. Це призводить до того, що утворюються нові бренди одягу. Кожен з них має певну спрямованість в світі моди і знайшов своїх шанувальників. Деяким кутюр'є доводилося працювати не один рік, щоб втілити мету в реальність і отримати світове визнання.

Бренди для молоді

Розглядаючи фото молоді, стає зрозуміло, що їм до смаку доводиться одяг, яка буде демонструвати їх свободу. Світові бренди прислухаються до думки своїх шанувальників, створюючи гардероб, що втілює зухвалість, сміливість, легкість і закрепощенность. Відомі марки були занадто зачаровані таким напрямком стилю, що багато хто з не вирішили залишатися в вуличну моду назавжди.

Одним з найбільш затребуваних залишається бренд Burberry. Його засновником був Берберрі. У 1856 році він зміг відкрити маленький магазинчик, який вже через 100 років став легендарною маркою. Вона цінується за універсальні і практичні наряди. Особливість нарядів в чорно-бежевій клітці, габардин і тренчах.

Наступний молодіжний бренд - це Lacoste. Його засновником став відомий тенісист Рене Лакост. Він абсолютно несподівано для всіх став розробляти стильну молодіжну одяг, яка через деякий час підкорила серця багатьох людей. Спеціалізується він на випуску повсякденного гардероба, спортивного одягу та вишуканих модних тандемів.

Спеціалізується він на випуску повсякденного гардероба, спортивного одягу та вишуканих модних тандемів

Розглядаючи модні бренди молодіжного одягу, не можна не згадати про таких метрів:

  • Фред Перрі;
  • Стогін Острови;
  • Массімо;
  • Генрі Ллойд;
  • Томмі Хілфігер;
  • Філа

Світові бренди

Після того, як модні фірми одягу смоли завоювати популярність і авторитет, вони всіма зусиллями намагалися його зберегти. Для цього їм доводилося вигадувати постійно свіжі ідеї, які б не перетиналися з іншими торговими марками. Крім цього, вся одяг повинен бути високого якість, адже тільки так можна було продовжити популярність. Сьогодні є досить великий список логотипів, але зупинимося на найбільш затребуваних.

Louis Vuitton

Цей бренд не потребує представлення, так як про нього знає практично кожен, навіть дитина. Спеціалізується вона на пошитті якісних сумок, валіз і аксесуарів. Хоча кожен бажаючий зможе відшукати для себе не менш екстравагантний одяг для повсякденного носіння.

Prada

Цей бренд спеціалізується на випуску валіз, сумок, верхнього одягу. Відшукати в асортименті можна практично все. Деякі вважають, що мати у собі який-небудь елемент Прада - це ознака розкоші. І це дійсно так, адже вся продукція ексклюзивна і якісна. Але і вартість також висока.

Chanel

Логотип Шанель носить ім'я легендарного модельєра Коко Шанель. Вона могла продемонструвати МРУ і впровадити в жіночу моду брюки, які протягом багатьох років вважалися виключно чоловічим елементів гардероба. Особливий успіх бренду Шанель принесло мініатюрне чорне плаття.

Christian Dior

Ця фірма продемонстрровала свої вироби в 1946 році. Відрізняється він вишуканою продукцією. Спеціалізується бренд на виготовленні взуття, одягу, парфумерії, а також засобів по догляду за шкірою. Відмітна особливість торгової марки в простоті, лаконічності. Крім цього, будинок моди завжди радує своїх клієнтів новими і незвичними колекціями.

Гуччі

Це бренду світ зобов'язаний відомому дизайнерові Гуччо Гуччі (Gucci), який вперше показав світові результати своєї праці в 1921 році. З того часу його ім'я фігурує в списку «найкращі бренди». Спеціалізується будинок на випуск шкіряних виробів, аксесуарів, одягу і духів.

Giorgio Armani

Він був утворений в 1975 році. Широку популярність він завоював завдяки тому, що випускає найкращі речі, які одержували популярність в колекціях високої моди. Особливим попитом марка користується серед молодих людей.

Burberry

Засновником цієї фірми вважається Томас Бербери. Вперше світ побачить значки з написом Burberry в 1856 році. Спеціалізується компанія на випуску якісної верхнього одягу і пледів. До теперішнього часу фірма не втратила свою популярність. Більш того, вона з кожним роком тільки збільшується.

Оскар Де Ла Рента

Цей бренд займає лідируючу позицію в світі мод. Сьогодні багато знаменитих людей і відомі політики одягаються, купуючи гардероб у цього модного будинку. Навряд чи якесь велике торжество могли пройти без урочистих нарядів цього бренду. Його засновником був молодий і перспективний дизайнер. Першу популярність він здобув після того, як Жаклін Кеннеді придбала цей одяг і вирішила регулярно оновлювати свій гардероб, використовуючи вироби цього будинку моди.

Versace

Вперше побачити одяг з емблемою цього світового бренду можна було в 1978 році. Засновником його вважається Джанні Версаче. Його одяг використовують багато артистів і люди, які часто бувають на публіці. Відрізняються моделі розкішним зовнішнім виглядом, вишуканістю, сексуальністю.

D & G

Цей бренд є досить молодим. Італійська компанія вийшла в світ в 1985 році. Її засновниками є Доменіко Дольче і Стефано Габбана. Моделі одягу, що випускаються цією торговою маркою, відрізняються красою і витонченим зовнішнім виглядом. Завдяки цьому бренд дуже швидко набув затребуваність і світову популярність, яка не здає своїх позицій до сьогоднішнього дня.

Популярні бренди Росії і країн СНД

Вже згадана найпопулярніші бренди Росії і країн СНД, необхідно згадати про таких:

  • Калвін Кляйн,
  • H & M,
  • Зара.

Калвін Кляйн,   H & M,   Зара

Кожен з цих брендів випускає свої оригінальні елементи одягу, завдяки чому вдається задовольнити смаки людей різного віку, положення в соціоме і стилю.

Якщо говорити про юнаків і дівчат, які вітають стиль панк, мілітарі і гранж, то працюють в цьому напрямку такі знамениті фірми: Марк Джейкобс і Вів'єн Вествуд.
Для молодих хлопців, дівчат, які віддають перевагу класиці в тандемі зі спортивним стилем одяг розробляють такі світові бренди:

  • Мехх,
  • Ральф Лорен,
  • Хуго Босс. (Hugo Boss)

(Hugo Boss)

Для молоді, яка любить одягатися стильно, при цьому не боїться сміливих рішень, варто розглянути стиль бебі дол і кежуал. Доповнюють список відомих брендів в Росії такі марки, як Бефрі і Десігуаль. Для жінок більш старшого віку, які з стилю бізнес-вумен бажають перевтілитися в загадкову незнайомку, варто вибирати наряди наступних фірм:

  • Максмара,
  • Ніна Річчі,
  • Соня Рікель,
  • Валентино.

Читайте також: найдорожчі сукні в світі !

Представники жіночого одягу

Якщо розглядати всі бренди одягу для жінок, то їх нарахує близько 300 видів. Серед них є популярні і ще не зовсім відомі фірми. Варто відзначити, що пані в своєму виборі досить примхливими, на покупку одягу вони готові витратить не один день.

Так що в список світових брендів жіночого одягу увійшли тільки самі затребувані будинки моди, до яких варто віднести:

  • Шанель.
  • Анна Суї.
  • Кіра Пластініна.
  • Глорія Джин.
  • Оджи.
  • Гуччі.
  • Вікторія Сікрет.
  • Манго.
  • Colin's.
  • Зара.

Топ-10 найдорожчих марок:

Дитячі бренди

Дизайнери, які спеціалізуються на пошитті дитячого гардеробу, особливу увагу приділяють якості продукції. Розглянуті топ бренди включають як зарубіжні, так і російські фірми. Найпопулярнішими залишаються:

  1. Алоліка. Це вітчизняна марка, який спеціалізується на пошитті дитячого одягу. Використовують для цього тільки безпечні матеріали. Це відноситься не тільки до тканин, а й аксесуарів.
  2. Baby Rose. Це турецька фірма, яка займається пошиттям красивих суконь для юних модниць. Вироби відрізняються оригінальним дизайном і високими якісними характеристиками.
  3. Картерс. Це відомий американський бренд, що спеціалізується на пошитті дитячого гардеробу. Широкий попит фірми обумовлений високою якістю і оптимальними цінами.
  4. Френдс. Торговий дім, який займається пошиттям одягу для дітей дошкільного віку. Всі вироби виглядають красиво, а для їх виготовлення використовується гіпоалергенний матеріал.
  5. Анко. Пошиття одягу для дітей здійснюється в Китаї і Таїланді. Випускаються моделі характеризуються оригінальним дизайном і високими якісними характеристиками.

Сьогодні з вибором ексклюзивного одягу ніяких проблем виникнути не повинно, адже є безліч відомих світових брендів. Завдяки такому широким вибором підібрати наряд зможе кожна людина, виходячи з віку, стилю і особливостей фігури. При цьому важливо враховувати і вартість, адже одяг відомих брендів обходиться недешево.

Бренди одягу: список модних брендів і логотипів (топ-100)

З кожним днем ​​модні напрями активно розширюються і оновлюються. Це призводить до того, що утворюються нові бренди одягу. Кожен з них має певну спрямованість в світі моди і знайшов своїх шанувальників. Деяким кутюр'є доводилося працювати не один рік, щоб втілити мету в реальність і отримати світове визнання.

Бренди для молоді

Розглядаючи фото молоді, стає зрозуміло, що їм до смаку доводиться одяг, яка буде демонструвати їх свободу. Світові бренди прислухаються до думки своїх шанувальників, створюючи гардероб, що втілює зухвалість, сміливість, легкість і закрепощенность. Відомі марки були занадто зачаровані таким напрямком стилю, що багато хто з не вирішили залишатися в вуличну моду назавжди.

Одним з найбільш затребуваних залишається бренд Burberry. Його засновником був Берберрі. У 1856 році він зміг відкрити маленький магазинчик, який вже через 100 років став легендарною маркою. Вона цінується за універсальні і практичні наряди. Особливість нарядів в чорно-бежевій клітці, габардин і тренчах.

Наступний молодіжний бренд - це Lacoste. Його засновником став відомий тенісист Рене Лакост. Він абсолютно несподівано для всіх став розробляти стильну молодіжну одяг, яка через деякий час підкорила серця багатьох людей. Спеціалізується він на випуску повсякденного гардероба, спортивного одягу та вишуканих модних тандемів.

Спеціалізується він на випуску повсякденного гардероба, спортивного одягу та вишуканих модних тандемів

Розглядаючи модні бренди молодіжного одягу, не можна не згадати про таких метрів:

  • Фред Перрі;
  • Стогін Острови;
  • Массімо;
  • Генрі Ллойд;
  • Томмі Хілфігер;
  • Філа

Світові бренди

Після того, як модні фірми одягу смоли завоювати популярність і авторитет, вони всіма зусиллями намагалися його зберегти. Для цього їм доводилося вигадувати постійно свіжі ідеї, які б не перетиналися з іншими торговими марками. Крім цього, вся одяг повинен бути високого якість, адже тільки так можна було продовжити популярність. Сьогодні є досить великий список логотипів, але зупинимося на найбільш затребуваних.

Louis Vuitton

Цей бренд не потребує представлення, так як про нього знає практично кожен, навіть дитина. Спеціалізується вона на пошитті якісних сумок, валіз і аксесуарів. Хоча кожен бажаючий зможе відшукати для себе не менш екстравагантний одяг для повсякденного носіння.

Prada

Цей бренд спеціалізується на випуску валіз, сумок, верхнього одягу. Відшукати в асортименті можна практично все. Деякі вважають, що мати у собі який-небудь елемент Прада - це ознака розкоші. І це дійсно так, адже вся продукція ексклюзивна і якісна. Але і вартість також висока.

Chanel

Логотип Шанель носить ім'я легендарного модельєра Коко Шанель. Вона могла продемонструвати МРУ і впровадити в жіночу моду брюки, які протягом багатьох років вважалися виключно чоловічим елементів гардероба. Особливий успіх бренду Шанель принесло мініатюрне чорне плаття.

Christian Dior

Ця фірма продемонстрровала свої вироби в 1946 році. Відрізняється він вишуканою продукцією. Спеціалізується бренд на виготовленні взуття, одягу, парфумерії, а також засобів по догляду за шкірою. Відмітна особливість торгової марки в простоті, лаконічності. Крім цього, будинок моди завжди радує своїх клієнтів новими і незвичними колекціями.

Гуччі

Це бренду світ зобов'язаний відомому дизайнерові Гуччо Гуччі (Gucci), який вперше показав світові результати своєї праці в 1921 році. З того часу його ім'я фігурує в списку «найкращі бренди». Спеціалізується будинок на випуск шкіряних виробів, аксесуарів, одягу і духів.

Giorgio Armani

Він був утворений в 1975 році. Широку популярність він завоював завдяки тому, що випускає найкращі речі, які одержували популярність в колекціях високої моди. Особливим попитом марка користується серед молодих людей.

Burberry

Засновником цієї фірми вважається Томас Бербери. Вперше світ побачить значки з написом Burberry в 1856 році. Спеціалізується компанія на випуску якісної верхнього одягу і пледів. До теперішнього часу фірма не втратила свою популярність. Більш того, вона з кожним роком тільки збільшується.

Оскар Де Ла Рента

Цей бренд займає лідируючу позицію в світі мод. Сьогодні багато знаменитих людей і відомі політики одягаються, купуючи гардероб у цього модного будинку. Навряд чи якесь велике торжество могли пройти без урочистих нарядів цього бренду. Його засновником був молодий і перспективний дизайнер. Першу популярність він здобув після того, як Жаклін Кеннеді придбала цей одяг і вирішила регулярно оновлювати свій гардероб, використовуючи вироби цього будинку моди.

Versace

Вперше побачити одяг з емблемою цього світового бренду можна було в 1978 році. Засновником його вважається Джанні Версаче. Його одяг використовують багато артистів і люди, які часто бувають на публіці. Відрізняються моделі розкішним зовнішнім виглядом, вишуканістю, сексуальністю.

D & G

Цей бренд є досить молодим. Італійська компанія вийшла в світ в 1985 році. Її засновниками є Доменіко Дольче і Стефано Габбана. Моделі одягу, що випускаються цією торговою маркою, відрізняються красою і витонченим зовнішнім виглядом. Завдяки цьому бренд дуже швидко набув затребуваність і світову популярність, яка не здає своїх позицій до сьогоднішнього дня.

Популярні бренди Росії і країн СНД

Вже згадана найпопулярніші бренди Росії і країн СНД, необхідно згадати про таких:

  • Калвін Кляйн,
  • H & M,
  • Зара.

Калвін Кляйн,   H & M,   Зара

Кожен з цих брендів випускає свої оригінальні елементи одягу, завдяки чому вдається задовольнити смаки людей різного віку, положення в соціоме і стилю.

Якщо говорити про юнаків і дівчат, які вітають стиль панк, мілітарі і гранж, то працюють в цьому напрямку такі знамениті фірми: Марк Джейкобс і Вів'єн Вествуд.
Для молодих хлопців, дівчат, які віддають перевагу класиці в тандемі зі спортивним стилем одяг розробляють такі світові бренди:

  • Мехх,
  • Ральф Лорен,
  • Хуго Босс. (Hugo Boss)

(Hugo Boss)

Для молоді, яка любить одягатися стильно, при цьому не боїться сміливих рішень, варто розглянути стиль бебі дол і кежуал. Доповнюють список відомих брендів в Росії такі марки, як Бефрі і Десігуаль. Для жінок більш старшого віку, які з стилю бізнес-вумен бажають перевтілитися в загадкову незнайомку, варто вибирати наряди наступних фірм:

  • Максмара,
  • Ніна Річчі,
  • Соня Рікель,
  • Валентино.

Читайте також: найдорожчі сукні в світі !

Представники жіночого одягу

Якщо розглядати всі бренди одягу для жінок, то їх нарахує близько 300 видів. Серед них є популярні і ще не зовсім відомі фірми. Варто відзначити, що пані в своєму виборі досить примхливими, на покупку одягу вони готові витратить не один день.

Так що в список світових брендів жіночого одягу увійшли тільки самі затребувані будинки моди, до яких варто віднести:

  • Шанель.
  • Анна Суї.
  • Кіра Пластініна.
  • Глорія Джин.
  • Оджи.
  • Гуччі.
  • Вікторія Сікрет.
  • Манго.
  • Colin's.
  • Зара.

Топ-10 найдорожчих марок:

Дитячі бренди

Дизайнери, які спеціалізуються на пошитті дитячого гардеробу, особливу увагу приділяють якості продукції. Розглянуті топ бренди включають як зарубіжні, так і російські фірми. Найпопулярнішими залишаються:

  1. Алоліка. Це вітчизняна марка, який спеціалізується на пошитті дитячого одягу. Використовують для цього тільки безпечні матеріали. Це відноситься не тільки до тканин, а й аксесуарів.
  2. Baby Rose. Це турецька фірма, яка займається пошиттям красивих суконь для юних модниць. Вироби відрізняються оригінальним дизайном і високими якісними характеристиками.
  3. Картерс. Це відомий американський бренд, що спеціалізується на пошитті дитячого гардеробу. Широкий попит фірми обумовлений високою якістю і оптимальними цінами.
  4. Френдс. Торговий дім, який займається пошиттям одягу для дітей дошкільного віку. Всі вироби виглядають красиво, а для їх виготовлення використовується гіпоалергенний матеріал.
  5. Анко. Пошиття одягу для дітей здійснюється в Китаї і Таїланді. Випускаються моделі характеризуються оригінальним дизайном і високими якісними характеристиками.

Сьогодні з вибором ексклюзивного одягу ніяких проблем виникнути не повинно, адже є безліч відомих світових брендів. Завдяки такому широким вибором підібрати наряд зможе кожна людина, виходячи з віку, стилю і особливостей фігури. При цьому важливо враховувати і вартість, адже одяг відомих брендів обходиться недешево.

Бренди одягу: список модних брендів і логотипів (топ-100)

З кожним днем ​​модні напрями активно розширюються і оновлюються. Це призводить до того, що утворюються нові бренди одягу. Кожен з них має певну спрямованість в світі моди і знайшов своїх шанувальників. Деяким кутюр'є доводилося працювати не один рік, щоб втілити мету в реальність і отримати світове визнання.

Бренди для молоді

Розглядаючи фото молоді, стає зрозуміло, що їм до смаку доводиться одяг, яка буде демонструвати їх свободу. Світові бренди прислухаються до думки своїх шанувальників, створюючи гардероб, що втілює зухвалість, сміливість, легкість і закрепощенность. Відомі марки були занадто зачаровані таким напрямком стилю, що багато хто з не вирішили залишатися в вуличну моду назавжди.

Одним з найбільш затребуваних залишається бренд Burberry. Його засновником був Берберрі. У 1856 році він зміг відкрити маленький магазинчик, який вже через 100 років став легендарною маркою. Вона цінується за універсальні і практичні наряди. Особливість нарядів в чорно-бежевій клітці, габардин і тренчах.

Наступний молодіжний бренд - це Lacoste. Його засновником став відомий тенісист Рене Лакост. Він абсолютно несподівано для всіх став розробляти стильну молодіжну одяг, яка через деякий час підкорила серця багатьох людей. Спеціалізується він на випуску повсякденного гардероба, спортивного одягу та вишуканих модних тандемів.

Спеціалізується він на випуску повсякденного гардероба, спортивного одягу та вишуканих модних тандемів

Розглядаючи модні бренди молодіжного одягу, не можна не згадати про таких метрів:

  • Фред Перрі;
  • Стогін Острови;
  • Массімо;
  • Генрі Ллойд;
  • Томмі Хілфігер;
  • Філа

Світові бренди

Після того, як модні фірми одягу смоли завоювати популярність і авторитет, вони всіма зусиллями намагалися його зберегти. Для цього їм доводилося вигадувати постійно свіжі ідеї, які б не перетиналися з іншими торговими марками. Крім цього, вся одяг повинен бути високого якість, адже тільки так можна було продовжити популярність. Сьогодні є досить великий список логотипів, але зупинимося на найбільш затребуваних.

Louis Vuitton

Цей бренд не потребує представлення, так як про нього знає практично кожен, навіть дитина. Спеціалізується вона на пошитті якісних сумок, валіз і аксесуарів. Хоча кожен бажаючий зможе відшукати для себе не менш екстравагантний одяг для повсякденного носіння.

Prada

Цей бренд спеціалізується на випуску валіз, сумок, верхнього одягу. Відшукати в асортименті можна практично все. Деякі вважають, що мати у собі який-небудь елемент Прада - це ознака розкоші. І це дійсно так, адже вся продукція ексклюзивна і якісна. Але і вартість також висока.

Chanel

Логотип Шанель носить ім'я легендарного модельєра Коко Шанель. Вона могла продемонструвати МРУ і впровадити в жіночу моду брюки, які протягом багатьох років вважалися виключно чоловічим елементів гардероба. Особливий успіх бренду Шанель принесло мініатюрне чорне плаття.

Christian Dior

Ця фірма продемонстрровала свої вироби в 1946 році. Відрізняється він вишуканою продукцією. Спеціалізується бренд на виготовленні взуття, одягу, парфумерії, а також засобів по догляду за шкірою. Відмітна особливість торгової марки в простоті, лаконічності. Крім цього, будинок моди завжди радує своїх клієнтів новими і незвичними колекціями.

Гуччі

Це бренду світ зобов'язаний відомому дизайнерові Гуччо Гуччі (Gucci), який вперше показав світові результати своєї праці в 1921 році. З того часу його ім'я фігурує в списку «найкращі бренди». Спеціалізується будинок на випуск шкіряних виробів, аксесуарів, одягу і духів.

Giorgio Armani

Він був утворений в 1975 році. Широку популярність він завоював завдяки тому, що випускає найкращі речі, які одержували популярність в колекціях високої моди. Особливим попитом марка користується серед молодих людей.

Burberry

Засновником цієї фірми вважається Томас Бербери. Вперше світ побачить значки з написом Burberry в 1856 році. Спеціалізується компанія на випуску якісної верхнього одягу і пледів. До теперішнього часу фірма не втратила свою популярність. Більш того, вона з кожним роком тільки збільшується.

Оскар Де Ла Рента

Цей бренд займає лідируючу позицію в світі мод. Сьогодні багато знаменитих людей і відомі політики одягаються, купуючи гардероб у цього модного будинку. Навряд чи якесь велике торжество могли пройти без урочистих нарядів цього бренду. Його засновником був молодий і перспективний дизайнер. Першу популярність він здобув після того, як Жаклін Кеннеді придбала цей одяг і вирішила регулярно оновлювати свій гардероб, використовуючи вироби цього будинку моди.

Versace

Вперше побачити одяг з емблемою цього світового бренду можна було в 1978 році. Засновником його вважається Джанні Версаче. Його одяг використовують багато артистів і люди, які часто бувають на публіці. Відрізняються моделі розкішним зовнішнім виглядом, вишуканістю, сексуальністю.

D & G

Цей бренд є досить молодим. Італійська компанія вийшла в світ в 1985 році. Її засновниками є Доменіко Дольче і Стефано Габбана. Моделі одягу, що випускаються цією торговою маркою, відрізняються красою і витонченим зовнішнім виглядом. Завдяки цьому бренд дуже швидко набув затребуваність і світову популярність, яка не здає своїх позицій до сьогоднішнього дня.

Популярні бренди Росії і країн СНД

Вже згадана найпопулярніші бренди Росії і країн СНД, необхідно згадати про таких:

  • Калвін Кляйн,
  • H & M,
  • Зара.

Калвін Кляйн,   H & M,   Зара

Кожен з цих брендів випускає свої оригінальні елементи одягу, завдяки чому вдається задовольнити смаки людей різного віку, положення в соціоме і стилю.

Якщо говорити про юнаків і дівчат, які вітають стиль панк, мілітарі і гранж, то працюють в цьому напрямку такі знамениті фірми: Марк Джейкобс і Вів'єн Вествуд.
Для молодих хлопців, дівчат, які віддають перевагу класиці в тандемі зі спортивним стилем одяг розробляють такі світові бренди:

  • Мехх,
  • Ральф Лорен,
  • Хуго Босс. (Hugo Boss)

(Hugo Boss)

Для молоді, яка любить одягатися стильно, при цьому не боїться сміливих рішень, варто розглянути стиль бебі дол і кежуал. Доповнюють список відомих брендів в Росії такі марки, як Бефрі і Десігуаль. Для жінок більш старшого віку, які з стилю бізнес-вумен бажають перевтілитися в загадкову незнайомку, варто вибирати наряди наступних фірм:

  • Максмара,
  • Ніна Річчі,
  • Соня Рікель,
  • Валентино.

Читайте також: найдорожчі сукні в світі !

Представники жіночого одягу

Якщо розглядати всі бренди одягу для жінок, то їх нарахує близько 300 видів. Серед них є популярні і ще не зовсім відомі фірми. Варто відзначити, що пані в своєму виборі досить примхливими, на покупку одягу вони готові витратить не один день.

Так що в список світових брендів жіночого одягу увійшли тільки самі затребувані будинки моди, до яких варто віднести:

  • Шанель.
  • Анна Суї.
  • Кіра Пластініна.
  • Глорія Джин.
  • Оджи.
  • Гуччі.
  • Вікторія Сікрет.
  • Манго.
  • Colin's.
  • Зара.

Топ-10 найдорожчих марок:

Дитячі бренди

Дизайнери, які спеціалізуються на пошитті дитячого гардеробу, особливу увагу приділяють якості продукції. Розглянуті топ бренди включають як зарубіжні, так і російські фірми. Найпопулярнішими залишаються:

  1. Алоліка. Це вітчизняна марка, який спеціалізується на пошитті дитячого одягу. Використовують для цього тільки безпечні матеріали. Це відноситься не тільки до тканин, а й аксесуарів.
  2. Baby Rose. Це турецька фірма, яка займається пошиттям красивих суконь для юних модниць. Вироби відрізняються оригінальним дизайном і високими якісними характеристиками.
  3. Картерс. Це відомий американський бренд, що спеціалізується на пошитті дитячого гардеробу. Широкий попит фірми обумовлений високою якістю і оптимальними цінами.
  4. Френдс. Торговий дім, який займається пошиттям одягу для дітей дошкільного віку. Всі вироби виглядають красиво, а для їх виготовлення використовується гіпоалергенний матеріал.
  5. Анко. Пошиття одягу для дітей здійснюється в Китаї і Таїланді. Випускаються моделі характеризуються оригінальним дизайном і високими якісними характеристиками.

Сьогодні з вибором ексклюзивного одягу ніяких проблем виникнути не повинно, адже є безліч відомих світових брендів. Завдяки такому широким вибором підібрати наряд зможе кожна людина, виходячи з віку, стилю і особливостей фігури. При цьому важливо враховувати і вартість, адже одяг відомих брендів обходиться недешево.

Бренди одягу: список модних брендів і логотипів (топ-100)

З кожним днем ​​модні напрями активно розширюються і оновлюються. Це призводить до того, що утворюються нові бренди одягу. Кожен з них має певну спрямованість в світі моди і знайшов своїх шанувальників. Деяким кутюр'є доводилося працювати не один рік, щоб втілити мету в реальність і отримати світове визнання.

Бренди для молоді

Розглядаючи фото молоді, стає зрозуміло, що їм до смаку доводиться одяг, яка буде демонструвати їх свободу. Світові бренди прислухаються до думки своїх шанувальників, створюючи гардероб, що втілює зухвалість, сміливість, легкість і закрепощенность. Відомі марки були занадто зачаровані таким напрямком стилю, що багато хто з не вирішили залишатися в вуличну моду назавжди.

Одним з найбільш затребуваних залишається бренд Burberry. Його засновником був Берберрі. У 1856 році він зміг відкрити маленький магазинчик, який вже через 100 років став легендарною маркою. Вона цінується за універсальні і практичні наряди. Особливість нарядів в чорно-бежевій клітці, габардин і тренчах.

Наступний молодіжний бренд - це Lacoste. Його засновником став відомий тенісист Рене Лакост. Він абсолютно несподівано для всіх став розробляти стильну молодіжну одяг, яка через деякий час підкорила серця багатьох людей. Спеціалізується він на випуску повсякденного гардероба, спортивного одягу та вишуканих модних тандемів.

Спеціалізується він на випуску повсякденного гардероба, спортивного одягу та вишуканих модних тандемів

Розглядаючи модні бренди молодіжного одягу, не можна не згадати про таких метрів:

  • Фред Перрі;
  • Стогін Острови;
  • Массімо;
  • Генрі Ллойд;
  • Томмі Хілфігер;
  • Філа

Світові бренди

Після того, як модні фірми одягу смоли завоювати популярність і авторитет, вони всіма зусиллями намагалися його зберегти. Для цього їм доводилося вигадувати постійно свіжі ідеї, які б не перетиналися з іншими торговими марками. Крім цього, вся одяг повинен бути високого якість, адже тільки так можна було продовжити популярність. Сьогодні є досить великий список логотипів, але зупинимося на найбільш затребуваних.

Louis Vuitton

Цей бренд не потребує представлення, так як про нього знає практично кожен, навіть дитина. Спеціалізується вона на пошитті якісних сумок, валіз і аксесуарів. Хоча кожен бажаючий зможе відшукати для себе не менш екстравагантний одяг для повсякденного носіння.

Prada

Цей бренд спеціалізується на випуску валіз, сумок, верхнього одягу. Відшукати в асортименті можна практично все. Деякі вважають, що мати у собі який-небудь елемент Прада - це ознака розкоші. І це дійсно так, адже вся продукція ексклюзивна і якісна. Але і вартість також висока.

Chanel

Логотип Шанель носить ім'я легендарного модельєра Коко Шанель. Вона могла продемонструвати МРУ і впровадити в жіночу моду брюки, які протягом багатьох років вважалися виключно чоловічим елементів гардероба. Особливий успіх бренду Шанель принесло мініатюрне чорне плаття.

Christian Dior

Ця фірма продемонстрровала свої вироби в 1946 році. Відрізняється він вишуканою продукцією. Спеціалізується бренд на виготовленні взуття, одягу, парфумерії, а також засобів по догляду за шкірою. Відмітна особливість торгової марки в простоті, лаконічності. Крім цього, будинок моди завжди радує своїх клієнтів новими і незвичними колекціями.

Гуччі

Це бренду світ зобов'язаний відомому дизайнерові Гуччо Гуччі (Gucci), який вперше показав світові результати своєї праці в 1921 році. З того часу його ім'я фігурує в списку «найкращі бренди». Спеціалізується будинок на випуск шкіряних виробів, аксесуарів, одягу і духів.

Giorgio Armani

Він був утворений в 1975 році. Широку популярність він завоював завдяки тому, що випускає найкращі речі, які одержували популярність в колекціях високої моди. Особливим попитом марка користується серед молодих людей.

Burberry

Засновником цієї фірми вважається Томас Бербери. Вперше світ побачить значки з написом Burberry в 1856 році. Спеціалізується компанія на випуску якісної верхнього одягу і пледів. До теперішнього часу фірма не втратила свою популярність. Більш того, вона з кожним роком тільки збільшується.

Оскар Де Ла Рента

Цей бренд займає лідируючу позицію в світі мод. Сьогодні багато знаменитих людей і відомі політики одягаються, купуючи гардероб у цього модного будинку. Навряд чи якесь велике торжество могли пройти без урочистих нарядів цього бренду. Його засновником був молодий і перспективний дизайнер. Першу популярність він здобув після того, як Жаклін Кеннеді придбала цей одяг і вирішила регулярно оновлювати свій гардероб, використовуючи вироби цього будинку моди.

Versace

Вперше побачити одяг з емблемою цього світового бренду можна було в 1978 році. Засновником його вважається Джанні Версаче. Його одяг використовують багато артистів і люди, які часто бувають на публіці. Відрізняються моделі розкішним зовнішнім виглядом, вишуканістю, сексуальністю.

D & G

Цей бренд є досить молодим. Італійська компанія вийшла в світ в 1985 році. Її засновниками є Доменіко Дольче і Стефано Габбана. Моделі одягу, що випускаються цією торговою маркою, відрізняються красою і витонченим зовнішнім виглядом. Завдяки цьому бренд дуже швидко набув затребуваність і світову популярність, яка не здає своїх позицій до сьогоднішнього дня.

Популярні бренди Росії і країн СНД

Вже згадана найпопулярніші бренди Росії і країн СНД, необхідно згадати про таких:

  • Калвін Кляйн,
  • H & M,
  • Зара.

Калвін Кляйн,   H & M,   Зара

Кожен з цих брендів випускає свої оригінальні елементи одягу, завдяки чому вдається задовольнити смаки людей різного віку, положення в соціоме і стилю.

Якщо говорити про юнаків і дівчат, які вітають стиль панк, мілітарі і гранж, то працюють в цьому напрямку такі знамениті фірми: Марк Джейкобс і Вів'єн Вествуд.
Для молодих хлопців, дівчат, які віддають перевагу класиці в тандемі зі спортивним стилем одяг розробляють такі світові бренди:

  • Мехх,
  • Ральф Лорен,
  • Хуго Босс. (Hugo Boss)

(Hugo Boss)

Для молоді, яка любить одягатися стильно, при цьому не боїться сміливих рішень, варто розглянути стиль бебі дол і кежуал. Доповнюють список відомих брендів в Росії такі марки, як Бефрі і Десігуаль. Для жінок більш старшого віку, які з стилю бізнес-вумен бажають перевтілитися в загадкову незнайомку, варто вибирати наряди наступних фірм:

  • Максмара,
  • Ніна Річчі,
  • Соня Рікель,
  • Валентино.

Читайте також: найдорожчі сукні в світі !

Представники жіночого одягу

Якщо розглядати всі бренди одягу для жінок, то їх нарахує близько 300 видів. Серед них є популярні і ще не зовсім відомі фірми. Варто відзначити, що пані в своєму виборі досить примхливими, на покупку одягу вони готові витратить не один день.

Так що в список світових брендів жіночого одягу увійшли тільки самі затребувані будинки моди, до яких варто віднести:

  • Шанель.
  • Анна Суї.
  • Кіра Пластініна.
  • Глорія Джин.
  • Оджи.
  • Гуччі.
  • Вікторія Сікрет.
  • Манго.
  • Colin's.
  • Зара.

Топ-10 найдорожчих марок:

Дитячі бренди

Дизайнери, які спеціалізуються на пошитті дитячого гардеробу, особливу увагу приділяють якості продукції. Розглянуті топ бренди включають як зарубіжні, так і російські фірми. Найпопулярнішими залишаються:

  1. Алоліка. Це вітчизняна марка, який спеціалізується на пошитті дитячого одягу. Використовують для цього тільки безпечні матеріали. Це відноситься не тільки до тканин, а й аксесуарів.
  2. Baby Rose. Це турецька фірма, яка займається пошиттям красивих суконь для юних модниць. Вироби відрізняються оригінальним дизайном і високими якісними характеристиками.
  3. Картерс. Це відомий американський бренд, що спеціалізується на пошитті дитячого гардеробу. Широкий попит фірми обумовлений високою якістю і оптимальними цінами.
  4. Френдс. Торговий дім, який займається пошиттям одягу для дітей дошкільного віку. Всі вироби виглядають красиво, а для їх виготовлення використовується гіпоалергенний матеріал.
  5. Анко. Пошиття одягу для дітей здійснюється в Китаї і Таїланді. Випускаються моделі характеризуються оригінальним дизайном і високими якісними характеристиками.

Сьогодні з вибором ексклюзивного одягу ніяких проблем виникнути не повинно, адже є безліч відомих світових брендів. Завдяки такому широким вибором підібрати наряд зможе кожна людина, виходячи з віку, стилю і особливостей фігури. При цьому важливо враховувати і вартість, адже одяг відомих брендів обходиться недешево.

Новости