Bullboxer (Буллбоксер) - якісна і комфотно чоловіче та жіноче взуття з Німеччини. Де купити, адреси магазинів в Україні

  1. Історія створення бренду Bullboxer (Буллбоксер)
  2. Де купити чоловічу, жіночу взуття торгової марки Bullboxer (Буллбоксер), адреси магазинів в Україні:

Bullboxer (Буллбоксер) - німецька компанія з виробництва стильного чоловічого та жіночого взуття

Bullboxer (Буллбоксер) - німецька компанія з виробництва стильного чоловічого та жіночого взуття.

Історія створення бренду Bullboxer (Буллбоксер)

Bullboxer - це чудова торгова марка з виробництва взуття, яка ось уже багато років радує як молодь, так і людей старшого віку, своїми оригінальними і сучасними колекціями. За роки свого існування компанія стала дуже популярною у молодих людей Європи, багато в чому, завдяки своїм модним тенденціям і тому, що вона просто вгадує моду на наступний сезон. Дуже часто буває так, що унікальна і незвичайна модель з поточної колекції обов'язково стане популярною в наступному сезоні.

Багато хто думає, що відома вже на весь світ компанія Bullboxer істинно німецька. Але це не зовсім так. Заснований бренд був відомою проектною групою Trend з Нідерландів, яка заснувала паралельно ще кілька компаній. Але найуспішнішою все-таки стала фірма Bullboxer.

Роком заснування торгової марки став 1992 рік. Бренд став настільки успішним, що через п'ять років його колекції вже були представлені на паризькому Тижні Моди. Щороку компанія розробляє свої дві основні колекції. За весь час існування були представлені також і колекції, присвячені знаменним подіям в історії компанії. Так, в 2002 році була випущена колекція взуття, в яку були зібрані всі популярні моделі за десять років існування. Ця колекція користувалася неймовірним успіхом і зайняла важливе місце в історії розвитку торгової марки.

У широкому асортименті взуття Bullboxer можна зустріти моделі в самих різних стилях. У колекціях представлена ​​взуття в класичному стилі, спортивному, модельне взуття і повсякденна в стилі casual. Для дизайнерів стало дуже важливим врахувати переваги і побажання всіх своїх покупців. Для любителів привернути до себе загальну увагу було створено взуття в стилі Look at me. У цій лінії представлені червоні лаковані черевички на високих підборах, ботильйони на шпильці, чудові ботфорти, виконані з чорної лакової шкіри, і багато іншого.

А ось представників молодого покоління дизайнери порадували чудовими моделями в стилі casual. Сучасні і активні молоді люди вибирають для себе зимові та демісезонні черевики на шнурках або на блискавки. А багато дівчат віддають перевагу кеди або кокетливі ботильйони зі світлими шнурками різних кольорів.

Сьогодні в компанії Bullboxer вже відкрито 8 цехів з виробництва самої різної брендового взуття. Кожен день тут виробляється близько 2000 пар взуття. Бренд уже відкрив свої фірмові магазини в 12 країнах по всьому світу. Фірмові бутики і мультибрендові магазини відкриті майже в 30 країнах. Дизайнери компанії безперервно працюють над створенням нових популярних моделей.

У виробничому процесі фахівцями використовуються тільки натуральні матеріали, які закуповуються в Італії або у Франції. А фурнітура застосовується виключно власного виробництва, тому її якість також відмінне. У такому взутті ногам комфортно протягом усього дня. Пориста устілка, яка використовується в багатьох моделях, дозволяє ніжкам дихати і запобігає розмноженню шкідливих мікроорганізмів.

Bullboxer багато хто називає компанією, просто підкорила молодь сучасних мегаполісів. Адже вони дарують своїм покупцям взуття чудової якості і оригінального дизайну, який ні з чим не зрівняється. При цьому ціни на взуття досить демократичні.

Відео моделі жіночих чобітків:

Де купити чоловічу, жіночу взуття торгової марки Bullboxer (Буллбоксер), адреси магазинів в Україні:

На офіційному сайті зазначено, що в нашій країні придбати продукцію можна в одному фірмовому магазині, який знаходиться за такою адресою:
г. Киев, Магазин RED, вул. Теодора Драйзера, 8, тел. (044) 546-74-82.

Офіційний сайт бренду Bullboxer: http://www.bullboxer.com

Новости