Бюстгальтери великих розмірів

  1. Бюстгальтери великих розмірів для пишних форм грудей Для того, щоб відчувати себе комфортно, жінці...
  2. Вибираємо ліф для великого об'єму грудей
  3. Де купити жіночий бюстгальтер великого розміру в Україні

Бюстгальтери великих розмірів для пишних форм грудей

Для того, щоб відчувати себе комфортно, жінці необхідно мати кілька речей в своєму гардеробі, одна з яких - ретельно підібраний за розміром і формою ліфчик. У наш час не повинно виникати проблем з його придбання.

Великі розміри грудей - це скоріше гідність, ніж недолік, але купити комфортний і красивий великий бюстгальтер для неї буває проблематично. Але ж Україна багата на таких покупців. Але вихід завжди є.

У наш час не обов'язково шукати необхідну річ на ринку або в магазині. Це можна зробити, не виходячи з дому. У пошуку ліфа великого розміру Вам допоможе інтернет-магазин інтим. У нашому каталозі представлені різні моделі бюстгальтерів в асортименті, тому Ви легко зможете підібрати собі вподобаний виріб.

Особливості пошиття бюстгальтера великих розмірів

Для пишних форм грудей необхідний бюстгальтер без спеціальних, що збільшують обсяг, елементів. Збільшувати такий бюст ні до чого, його варто підтримувати, тому підбираючи собі ліфчик, звертайте увагу на його конструкцію. У ній повинні бути присутніми такі елементи, як широкі бретелі і спинка, спеціальна підтримуюча смуга тканини під грудьми, високо посаджені кісточки (можуть бути і додаткові - бічні), три і більше ряду гачків.

Окремо необхідно виділити бюстгальтери для годуючих мам. Бретелі, застібки на них пристосовані таким чином, щоб їх можна було регулювати при різких змінах об'єму грудей.

Всі зазначені вище елементи конструкції допоможуть звільнити спину і плечі від навантажень. При цьому груди не буде здаватися такою важкою.

При цьому груди не буде здаватися такою важкою

Вибираємо ліф для великого об'єму грудей

Для багатьох жінок, для яких бюстгальтер великого розміру є невід'ємною частиною гардеробу, повинен бути одночасно: і комфортний, і красивий, і з якісного досить щільного і еластичного матеріалу, здатного ефективно виконувати функцію підтримки грудей.

Такі виробники жіночої білизни як Leilieve (Італія), Gisela (Іспанія), Mark & ​​Andre (Франція) використовують тканину, яка на 80-90% складається з поліаміду. Для годуючих мам моделі виконані з матеріалів до складу яких обов'язково входять натуральні волокна не менш, ніж 30% (віскоза або бавовна).

Що ж стосується чашки, то її обсяг повинен бути таким, щоб груди в ній містилася повністю. Якщо бюстгальтер буде менше хоч на підлогу розміру, то це принесе дискомфорт власниці великих обсягів грудей. В цьому випадку жіночі форми будуть виглядати непривабливо, і ні про яке підтримує ефекті мови йти не буде.

Де купити жіночий бюстгальтер великого розміру в Україні

Замовити і купити красиві ліфчики для жінок (повних і не тільки) великого і дуже великого розміру (обсягу) для відповідних форм бюста, можна в інтернет-магазині інтим, який доставить свою продукцію в будь-яке місто (населений пункт) України: Київ, Харків і ін.

Вибрати необхідний виріб можна за допомогою зручної системи фільтрів на нашому сайті. Велику роль відіграє правильно підібраний розмір ліфа, який можна визначити за допомогою "Таблиці розмірів" на сторінці вподобаного вироби.

Вибирайте і замовляйте бюстгальтери на www.intimo.com.ua. Це можна зробити самостійно, а можна - за допомогою менеджера з групи підтримки в телефонному режимі (на сайті вказано безкоштовний телефон мобільного зв'язку).

Зробивши замовлення в кілька кліків і визначивши способи доставки і оплати товару, Ви отримаєте його своєчасно, у встановлені терміни. У разі, якщо не підійде розмір виробу, його можна буде обміняти, при дотриманні умов, зазначених на нашому сайті.

Постійно діюча система акцій та знижок зробить Вашу покупку приємніше. Інтернет-магазин інтим - доставте собі задоволення, набуваючи якісний товар за оптимальними цінами.


Бюстгальтери з доставкою по Україні: Харків , Дніпро (Дніпропетровськ) , Одеса , Маріуполь , Київ , Запоріжжя , Львів , Кривий Ріг , Миколаїв , Вінниця , Херсон , Полтава , Чернігів , Черкаси , Житомир , Суми , Хмельницький , Рівне , Кропивницький , Дніпродзержинськ , Чернівці , Кременчук , Івано-Франківськ , Тернопіль , Біла Церква , Луцьк , Мелітополь , Нікополь , Бердянськ , Ужгород , Кам'янець-Подільський

Новости