«Час - гроші» Джон Девісон Рокфеллер, Генрі Форд

  1. Про книгу «Час - гроші» Джон Девісон Рокфеллер, Генрі Форд
  2. Завантажити безкоштовно книгу «Час - гроші» Джон Девісон Рокфеллер, Генрі Форд

Назва: Час - гроші   Письменник: Джон Девісон Рокфеллер, Генрі Форд   Рік до: 2015   Видавництво: АСТ   Вікове обмеження: 12+   Обсяг: 430 стор Назва: Час - гроші
Письменник: Джон Девісон Рокфеллер, Генрі Форд
Рік до: 2015
Видавництво: АСТ
Вікове обмеження: 12+
Обсяг: 430 стор.
Жанри: Зарубіжна публіцистика, Біографії і Мемуари, Зарубіжна ділова література, Про бізнесі популярно

Читати онлайн

завантажити

Про книгу «Час - гроші» Джон Девісон Рокфеллер, Генрі Форд

«Хто весь день працює - тому ніколи заробляти гроші». Парадоксальна фраза, чи не так? А адже саме так міркують люди, які домоглися багато чого і заробили свій чималий капітал. Ми пропонуємо вам читати книгу «Час - гроші», яку написали Генрі Форд і Джон Девісон Рокфеллер про те, як необхідно мислити, чому віддавати перевагу, як домогтися успіху і стати відомим і незалежною людиною.

Щоб домогтися висот у своїй справі, важлива цілеспрямованість, терпіння і віра в те, що все вийде. Джон Девісон Рокфеллер - людина-легенда, мільярдер, який домігся всього своєю працею. Підприємницька жилка у нього була розвинена з дитинства: на свята він купував цукерки і поштучно продавав їх сестрам. 12 золотих правил одного з найбагатших людей до сих пір є актуальними. Генрі Форд - автомобільний магнат, перший доларовий мільярдер, цитати якого давно стали крилатими.

Книга «Час - гроші» містить автобіографічні нариси про життя цих великих людей, а також сценарій поведінки, який допоможе досягти успіху і процвітання. На початку твору Генрі Форд міркує про гроші, про необхідність мети в житті, про впевненість в собі. «Хто боїться майбутнього і невдач, той сам обмежує коло своєї діяльності». Наступні глави розкажуть історію успіху Форда-автомобілебудівника. Впровадження конвеєрної системи значно підвищило ефективність виробництва. Встановлення 8-годинного робочого дня, підвищення зарплати робітникам - все це приносило свої плоди і допомогло бізнесменові стати успішним.

Також з книги «Час - гроші» ви дізнаєтеся, як Джон Девісон Рокфеллер побудував свою компанію «Standart Oil», які були труднощі на його шляху і як він їх долав. У своїй компанії він придумав цікаву систему мотивації людей: замість зарплати він розраховувався акціями компанії, в результаті чого кожен співробітник намагався зробити все найкраще для підприємства, адже від цього залежав його дохід. Своїх конкурентів він ставив перед вибором - або об'єднання з ним, або банкрутство. Цікаві цитати зможуть стати в нагоді не тільки бізнесменам, а й будь-якій людині в повсякденному житті.

Книга «Час - гроші» - свого роду самовчитель для тих, хто хоче багато чого досягти в житті, стати успішною людиною, розвинути свій бізнес. Як виявилося, щоб заробити стан - не обов'язково бути геніальним, досить бути цілеспрямованим, працьовитим, добре вихованим, вміти спілкуватися людьми, навчатися.

Читати книгу дуже легко, цікаво і пізнавально. Адже для того, щоб домогтися результату, необхідно вчитися у кращих, мислити як вони, виходити зі складних ситуацій з гідністю і бути завжди позитивно налаштованим.

На нашому літературному сайті books2you.ru ви можете скачати книгу Джон Девісон Рокфеллер, Генрі Форд «Час - гроші» безкоштовно в потрібних для різних пристроїв форматах - epub, fb2, txt, rtf. Ви любите читати книги і завжди стежите за виходом новинок? У нас великий вибір книг найрізноманітніших жанрів: класика, сучасна фантастика, література по психології і дитячі видання. До того ж ми пропонуємо цікаві і пізнавальні статті для початківців письменників і всіх тих, хто хоче навчитися красиво писати. Кожен наш відвідувач зможе знайти для себе щось корисне і цікаве.

Завантажити безкоштовно книгу «Час - гроші» Джон Девісон Рокфеллер, Генрі Форд


(Фрагмент) Завантажити в fb2 Завантажити в rtf Завантажити в epub Завантажити в txt

Парадоксальна фраза, чи не так?
Ви любите читати книги і завжди стежите за виходом новинок?

Новости