Чи можна дарувати антуріум жінці?

Подарували антуріум - що це означає? Основні прикмети антуриума для жінок. Антуріум - чоловіче або жіноче щастя? У сьогоднішній статті розберемо, кому можна дарувати антуріум і чим загрожує отримання квітки в дар?

Жіноче щастя залежить від багатьох причин. Іноді для того, щоб бути щасливою, вистачає простих матеріальних цінностей, але є і не випадки, коли велику роль у долі відіграють енергетичні потоки, що огортає жінку вдома. Квіти поглинають і створюють енергію, допомагають від проблем і стають їх джерелом. Більшість улюблених рослин в будинку давно, як обереги від злого ока. Слов'яни з давніх часів акуратно ставилися до подарунків. Дар ззовні можуть служити відкотом позитивної енергії в чужий будинок. Б. Рибаков, радянський археолог і дослідник, вивчаючи релігію древніх слов'ян, помічає цей момент.

Давайте розберемося в питанні сьогоднішньої статті: це ми даруємо або нам дарують? Якщо ми хочемо зробити приємний жест дорогій людині, то відповідь на «чи можна дарувати антуріум жінці» потрібно шукати в переваги адресата. Якщо ж квітка подарували нам, а ми зовсім не знайомі з його особливостями і, належачи до прекрасної половини людства, намагаємося з'ясувати для себе, чи можна тримати антуріум в будинку, слід звернутися до особливостей рослини. Давайте розберемося в питанні сьогоднішньої статті: це ми даруємо або нам дарують

Антуріум ще називають «жіночим щастям», але який саме жінки це щастя? У народі антуріум плутають зі спатіфілума, який, на диво, але має таку ж назву - «жіноче щастя». Важливо розмежувати два моменти: антуріум вважається чоловічим квіткою, тобто діють за аналогією з міні-шлюбним агентством будинку і притягує чоловіків, резонуючи на цих частотах; спатифиллум - «жіночі квітка» або жіноче щастя, резонуючий виключно на цих частотах.

Розташовувати антуріум в будинку, як вважає більшість езотериків, виключно на щастя. Він не тільки красивий, граціозний і навіть трохи величний, він ще наповнює будинок любов'ю. Вивчаючи фото антуриума, ми бачимо, що характерна видозмінити частину листа, що має зазвичай червоний колір і серцевину, відрізняється від звичних рослин. Антуріум притягує в будинок чоловічу енергію, тому його і називають квіткою щастя для жінок. Розташовувати антуріум в будинку, як вважає більшість езотериків, виключно на щастя

Антуріум в будинку вирішує:

  • Проблеми з енергіями інь-ян;
  • Притягує щастя для незаможних;
  • Гармонізує відносини в парі;
  • Допомагає знайти спільну мову подружжю;
  • Зміцнює чоловіче здоров'я;

Для жінки антуріум - ідеальне урівноваження енергії, надання сил, а для чоловіка - підкріплення здоров'я, заспокоєння, забезпечення міцною опорою. За народними прикметами, жінкам зі слабкою імунною системою обов'язково потрібно дарувати антуріум. У цю ж групу входять дівчата і жінки в депресивних станах, в нудьги і апатії. Антуріум здатний «розворушити» будь-яку застояну енергію, а доглядати за ним простіше простого. Як доглядати за антуріумом після покупки?

� Пишіть в коментарях, чи згодні ви з запропонованої інформацією? Купували чи антуріум для себе або подруг? Як змінилося ваше особисте життя після того, як антуріум з'явився вдома?

Оцініть, будь ласка, прочитаний матеріал :)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Подарували антуріум - що це означає?
Антуріум - чоловіче або жіноче щастя?
У сьогоднішній статті розберемо, кому можна дарувати антуріум і чим загрожує отримання квітки в дар?
Як доглядати за антуріумом після покупки?
? Пишіть в коментарях, чи згодні ви з запропонованої інформацією?
Купували чи антуріум для себе або подруг?
Як змінилося ваше особисте життя після того, як антуріум з'явився вдома?

Новости