чистка кавоварок

  1. Навіщо потрібна чистка кавоварок?

При використанні кавомашини, на її нагрівальному елементі поступово утворюється накип, яка з часом почне позначатися на смак самої кави або привести кавоварку в неробочий стан При використанні кавомашини, на її нагрівальному елементі поступово утворюється накип, яка з часом почне позначатися на смак самої кави або привести кавоварку в неробочий стан. Перш, ніж це трапиться і у Вас з'являться незадоволені клієнти з претензіями, або перестане працювати кавоварка, варто регулярно проводити професійну чистку кавомашини від накипу. Так само не маловажно чистити кавоварку і від кавового жиру.

Навіщо потрібна чистка кавоварок?

Як вже говорилося раніше, нагрівальний елемент кавомашини покривається нальотом. Він утворюється з води. Як відомо, вода містить в собі різні мінерали, включаючи солі, а саме кальцій. Якраз він і утворює накип, яка є причиною поломки кавоварок, якщо її вчасно не очищати. Також через наявність накипу нагрівання тенів здійснюється набагато довше, наслідком чого стане збільшення витрати електроенергії.

Процес очищення накипу називають - «   декальцинація   » Процес очищення накипу називають - « декальцинація ». Тільки професіонали можуть якісно і без шкоди для апарату провести чистку, тому не варто самостійно намагатися очистити машину, оскільки існує ймовірність пошкодити обладнання.

Також профілактичне чищення включає в себе:

  • діагностику роботи пристрою
  • очищення бойлера і гідросистеми машини
  • чистку блоку заварювання від кавових масел і його мастило

При чищенні увімкненого дозволить кавомашині функціонувати максимально довго, і істотно сніжет ризик її виходу з ладу навіть після закінчення гарантійного терміну.

Якщо Ви помітили, що смак кави незвично гіркий, насиченість напою стала слабко, в каву або при наливанні окропу з'явилися пластівці, зверніться до нас за допомогою! Компанія MAGISTR COFFEE надає послуги фахівців з професійної чищення кавоварок!

(7

оцінок, середнє: 5,00 з 5)
оцінок, середнє: 5,00 з 5)   Завантаження Завантаження ...

Навіщо потрібна чистка кавоварок?
Навіщо потрібна чистка кавоварок?

Новости