Де скачати або подивитися онлайн VR і 3D фільми?

  1. Вступ
  2. У чому відмінність VR фільмів від звичайного 3D?
  3. Звідки качати VR 3D фільми
  4. Кращі 3D фільми - що подивитися в VR в 3D?
  5. Де подивитися vr / 3d фільми онлайн
  6. Трохи про форматах і про те, як дивитися фільми для віртуальних очок
  7. Якщо все ще є питання по перегляду 3D контенту на VR пристроях
  8. Які VR окуляри або шолом вибрати сьогодні?

Зміст статті (клікабельно)

Вступ

Якщо у вас є віртуальні окуляри для смартфона , Або інше VR пристрій, то ви, напевно, хотіли б дивитися в них різні VR фільми. Зробити це зовсім не складно. Для цього достатньо просто завантажити потрібний нам фільм через торрент, ну або знайти ресурс, де його можна подивитися онлайн. Список цих ресурсів ви і знайдете в цій статті.

Важливо: якісь з цих посилань можуть бути вже недоступні або заблоковані на території вашої країни. Я не можу постійно відслідковувати їх актуальність, так що - прохання поставитися з розумінням. Пишу про те, що так чи інакше працювало у мене.

У чому відмінність VR фільмів від звичайного 3D?

Якщо ви шукаєте саме VR фільми, тобто - щоб було і 360 градусів і 3D і щоб можна було покрутити головою - то поспішаю вас розчарувати, їх практично не існує в природі (не рахуючи окремих п @ вірно-р @ ликів), повноцінного художнього кіно в такому форматі поки що просто немає. Є ті ж 360-канали на ютюбе , Але зазвичай вони без 3D.

Так що, далі я маю на увазі саме 3D фільми, які ми дивимося за допомогою VR пристроїв і спеціальних плеєрів, що імітують більшою екран або кінотеатр. Втім, власникам звичайних 3D телевізорів ці посилання так само можуть бути корисні. Їм же теж треба звідкись 3D-ки качати)

Звідки качати VR 3D фільми

Отже, найбільше, популярне і відоме місце - це наші Торрентс Ру, тут є цілий розділ з 3д фільмами для окулярів віртуальної реальності. До слова, там не тільки кіно, але і мультфільми, і демо-ролики і навіть спортивні змагання. (Сподіваюся, мене не забанити за це посилання): Отже, найбільше, популярне і відоме місце - це наші Торрентс Ру, тут є   цілий розділ   з 3д фільмами для окулярів віртуальної реальності Є ще мене популярний, саме 3д-торрент-трекер, torrents3d.ru Тут є зручна навігація, система оцінок не тільки самого фільму, а й 3д-ефектів в ньому. Так само безліч демо-роликів і добірка фільмів різних жанрів, в різних якостях.

З мінусів - на трекерах необхідна реєстрація, але вона проста і не займе багато часу.

Ось ще посилання зі свіжого: stereotraker.ru

Кращі 3D фільми - що подивитися в VR в 3D?

Спеціально для вас я зробив добірку кращих 3D фільмів (На думку адміністратора), які ви вобще можете подивитися або завантажити з тих же трекерів для своїх VR шоломів або 3D-телевізорів.

Де подивитися vr / 3d фільми онлайн

Є ще ресурс для любителів дивитися vr фільми онлайн - vr3dkino.com . Правда, сам я його не пробував, але на 4pda народ рекомендував.

До речі, на старому-доброму ютюбе теж повно панорамних і vr роликів для вашого смартфона. Наприклад, ось вам канал аж на 60 роликів!

І ще один) http://filmsvr.ru/

І ще посилання - на ще один 3д-торрент - http://3dtor.net/

На 4пда підкинули нових посилань:

3dvrkino.ru

vk.com/3dvrkino

Трохи про форматах і про те, як дивитися фільми для віртуальних очок

Як правило, фільми для окулярів віртуальної реальності мають формат SBS (Side-by-Side це коли дві картинки поруч) або OU (Over-Under це коли одна картинка над іншою). Якщо у вас правильний VR плеєр на телефоні , То він сам зрозуміє, в якому форматі фільм і перетворює його в SBS. На крайній випадок, там буде кнопка перемикання форматів.

Те ж саме відноситься і до відеоплеєра для 3D в VR на ПК - ось їх список , Як правило, вони самі зрозуміють, в якому форматі ваш 3D файл. І пам'ятайте, що для отримання стерео-ефекту вам потрібен файл спочатку зі стерео-парою.

Можна дивитися і звичайні серіали в віртуальному шоломі, і я так і роблю - але 3д там не буде. Просто одна і та ж картинка на обидва ока.

Багато для перегляду фільму закидають його на флешку, або на жорсткий диск і з'єднують кабелем з телефоном. Це не дуже зручно, тому я написав інструкцію , Як дивитися фільми через медіа-сервер, передаючи їх прямо з комп'ютера. Вона теж може бути вам корисна.

Як то кажуть, приємного перегляду! Однак ....

Якщо все ще є питання по перегляду 3D контенту на VR пристроях

Великий FAQ по перегляду фільмів в VR окулярах можете почитати ось тут .

Які VR окуляри або шолом вибрати сьогодні?

Увага!

Великий гайд по вибору VR очок на червень 2018 року - від мобільних до автономних і повноцінних пк шоломів. Навіть якщо у вас вже є VR окуляри - обов'язково прочитайте цю статтю)

Коментарі та повідомлення в даний час закриті ..

У чому відмінність VR фільмів від звичайного 3D?
Які VR окуляри або шолом вибрати сьогодні?

Новости