Допомагаємо вибрати аерогриль

  1. Читайте також:
  2. 4К телевізори: що це таке?

Що таке аерогриль?

Аерогриль - це конвекційна піч Аерогриль - це конвекційна піч. Конвекція - це постійний процес подачі потоку чистого гарячого повітря. Нагрівальний елемент, що знаходиться в кришці аерогрилю, за допомогою вентилятора рівномірно розподіляють тепло у внутрішній ємності, яка, як правило, виготовляється з жароміцного скла. Завдяки щільному з'єднанню кришки з ємністю (колбою), в квартирі не буде непотрібних запахів, сажі, шкідливого випромінювання. З аерогрилем можна готувати здорову їжу без жиру, не потрібен постійний контроль за процесом приготування. Багатофункціональними, надійними і простими у догляді є аерогрилі SATURN , REDMOND , VINIS , VIMAR .

Режими роботи аерогрилю:

  • розігрів,
  • розморожування продуктів,
  • гасіння,
  • випічка,
  • копчення риби,
  • стерилізація банок для консервації,
  • сушка для овочів і фруктів.

Аерогриль може замінити до 10 кухонних теплових приладів: духовку, гриль, кухонну плиту, мікрохвильову піч, шашличницю. Це компактний, багатофункціональний прилад, простий у використанні. Час приготування, в порівнянні зі звичайним способом, скорочується в три рази. Ц ена на нього цілком доступна пересічному споживачеві.

Комплектація: до багатьох моделей аерогрилів поставляються решітки різної висоти, шампура, щипці, підставка для гарячої кришки, сковорода і розширювальне кільце. Між собою прилади відрізняються такими параметрами: обсяг, тип управління, вид нагрівального елементу, комплектація і наявність металевого кільця - збільшувача (розширювача).

Перш, ніж придбати аерогриль, уважно вивчіть його параметри:

  • Обсяг може варіюватися в межах від 7 до 13 літрів, а завдяки кільцю, збільшуватися до 17-19 літрів. Малолітражні аерогрилі можуть вмістити в себе не всі продукти. Оптимальними вважаються аерогрилі приблизно на 13 літрів.
  • Тип управління може бути механічним або електронним, чим вони відрізняються, читайте нижче.
  • Металеве кільце (або розширювач) необхідно для збільшення обсягу основної колби, воно встановлюється зверху. Додатковий обсяг виявитися вельми корисним, особливо при стерилізації банок.

Механічний тип управління більш надійний, стійкий до перепадів напруги, проте складніше в процесі експлуатації, режими приготування потрібно встановлювати самостійно, вручну Механічний тип управління більш надійний, стійкий до перепадів напруги, проте складніше в процесі експлуатації, режими приготування потрібно встановлювати самостійно, вручну. Електронне урядування містить закладені програми приготування, регулювання температури, швидкості вентилятора, таймер. Електроніка дуже зручна в експлуатації.

Нагрівальний елемент (ТЕН) може бути сталевий, галогенове або карбоновий. На якості приготованого продукту вид Тена ніяк не відбивається, різниця лише в механічної надійності нагрівача. Сталевий ТЕН складно розбити, проте швидкість нагріву у нього буде нижче. Галогеновий і карбоновий нагріваються швидше, але вони більш крихкі, на відміну від сталевого.

вибрати аерогриль

Підпишись на співтовариства "Дешевше Ні" в соціальних мережах та дізнавайся про акції та вигідні пропозиції першим!

ВКонтакте Facebook Google+



Читайте також:

OLED телевізори: що це таке?

далі →

4К телевізори: що це таке?

далі →

Що таке аерогриль?

Новости